Babası ve Amcası Kel Olupta Saç Dökülmeme Olasılığı kaçtır arkadaşlar.
Yaş 18 Saç Durumu : %100
Dökülme olasılığını %100 düşünürsek kaç yaşında kel kalırım :D
Yaş 18 Saç Durumu : %100
Dökülme olasılığını %100 düşünürsek kaç yaşında kel kalırım :D
evet böyle bir irsiyet var. bizdede babam ve amcaların hiçbrinde saç dökülme yok beyazlama var haliyle. ben de yanladrdan beyazlataya başladım, yakışıyo
aç yaşında noolur bilemiyorum
Dayımda ve annemin babasında saç varda baba tarafı kötü. Benimde yaşım 18 çok sık ve gür ama birden dökülür diye korkuyorum :D
Ben bu üyeyi tanıyorum :D Adının Gökay olma ihtimali % kaç? :D
Sen çok yanlış gelmişsin hocam :D
:) tamam ya bu arada geçmiş olsun. İlerleyen zamanlarda siftah vurcaklar keline :)
Cevap
9Cevap
boş ver takma kafaya, ne demişler kocayı kelden, benzini şel den alıcaksın :))
Yok zaten artık takmicam Allah'a şükür saç durumum çok iyi.
Erkeler genelde babaya,amcaya ve dayıya ceker eğer annenizin tarafında kellik yoksa bir ihtimal dökülmeyecektir.
O zaman bir ihtimal şansım var :)
Bir arkadaşına ailenin resimlerini göster ve sor hangisine nekadar benziyorum o sana kimin tarafına cektigini söyler ama sen bakma benzetemessin.
askere kadar dökülmezse bundan sonrada dökülmez yani kardesm ha tabi yaş ilerledikce hafif seyrelir saçlar ama o tüm insanlar için geçerli
Valla bilemicem yaş 18. Saçımı yıkarken elime baya bir geliyo ama normal bence çünkü saçlarım sık. Bi yandan iyi sık olması da banyodan çıkınca rezalet.
babamın 25 yaşında üst kısmı kelmiş, yavaş yavaş da başladı bende açılmaya :) bakalım kurtarabilecek miyiz bir kaç sene içinde :D
belki anne tarafına çekersin illa baba tarafının genetik özelliklerini alacaksın diye bir şey yok
İnşallah. Tip olarak %50si babama %50si anneme benzetiyor. Bu arada baya bir sayısal konu oldu :D
25 olduğunda her şeyi anlarsın. şimdiden takıp saç dökülmesini hızlandırma.
benzini shelden akılı kelden alıcaksın
şapka takarsınız olurbiter
Geçmiş olsun şimdiden.
Baban kaç yaşında kel kaldı?
28,29 yaşında saçları güzel resimlere baktım. Dayı tarafında kellik yok.
30 yaşından sonra kellik belirgin yani :)
Muhtemelen aynı yaşta balar sende de..
25-30 yaş arası..
28_30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar