Bir kızı şans vermesi için üstelemek mantıklı mı?

22 yıldır ilk defa bir kız hoşuma gitti ve konuşmaya başladık herşey çok güzel gidiyordu ve kızı sevmeye başlamıştım ama kız yapamıycağı beni sevememekten korktuğu ve beni üzmek istemediğini söyledi bitti ve bende aşırı üzüldüm bunuda öğrendi ama şu an gayet iyiyim ve bu üzüntü mü belli ettiğim için pişmanım kızdan en azından 1 ay şans istedim kızda yapamıycağını beni üzmek istemediğiini söyledi çünkü sevemeyeceğine inandığını kolay seven biri olamadığını benim bu kadar kısa sürede bu kadar üzüldüğümü ve 1 ay sonra sonra biterse daha fazla üzüleceğimi söyledi ve böyle birşey olursada kendisinin vicdan azabı çekiceğini söyledi. ama ben kızı sevdiğime inanıyorum ve sürekli o aklıma geliyor sizce biraz süre tanıyıp ona tekrardan bana şans vermesi için yazmalımıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
iki taraflı olursa sağlıklı ve sürekli olur ama ben hayatımda ilk defa birini sevdim ve ilk defa biri için ağladım ben beni seveceğine inanıyorum kalbim doğru kişi bu diyor 3 - 4 defa şans istediğim hepsinde aynı şeyi dedi üzgünüm ben sana bunu yapamam seni üzemem
Bir kızı şans vermesi için üstelemek mantıklı mı?