Türk kızları 2 ye ayrilir izmirli kızlar ve digerleri rus kizlari normal türk kizlarindan güzel olabilir ama 15cm koltuk altı kılı birakabilirler izmirin kizlari candır sicak kanlıdır güzeldir iltifat edince teşekkür eder diğer Türk kızları gibi saçma sapan hareketlerini görmedim
rus kadınları genetik olarak İzmir kızlarından çok öndeler. bir kere soguga daha dayanıklılar. fizikleri daha güzel ve daha güzel saç ve göz yapısına sahipler. ama karakter olarak İzmir kızı forever.
Galiba İzmir kızını begeniyorsun sen İzmir kızına yoğunlasmissin İzmir kızları kendine bakarlar güzel giyinirler ama rus kızlari fizik olarak güzeldirler hem güzel giyinip bakımlı olurlar ama cok çabuk yaşlanırlar çünkü çok fazla bakım ürünü kullanirlar.
İzmirin kızlarıyla bir alıp veremediğim yok tabi ki ama onları ne yazık ki çok iyi tanıyorum bu sadece izmirli kızlara özel birşey değil ben insan sarrafı olmuş biriyim izmirli kızların çoğu erkekleri yoldan döndürüyor karakterleri ve yetiştirilme tarzı onların kalpleri kötü niyetlerle dolu tabi herkes değil bir çoğu öyle ama rus kızları gerçekten iyi niyetli sadıklar kötü olanlarida var ama bir kıyaslama söz konusu ise rus kızı dedim güzellik ve karakter olarak
İzmir kızı diye bişey yok. Türk kızı var onu söyleyerek ezikledin bikere kendini. Sorunun cevabı ise tüm dünyanın kabul ettiği gibi rus kızları. Güzellikte tek başına bir anlam taşımıyo oda ayrı konu.
Ney kardeşim ingiliz kizlari kadar dünyada çirkin kızmı var şaşırdın sen heralde hadi polonya belarus desen anlarimda izmirli kızlar ayrıdır diğer kezban türk kizlariyla karıştırma İzmirli kızları lütfen
@dünyalı91 ingilizler iyidir dosrum biraz burunları kalkık havalı olurlar ama güzel sevişirler izmirin kızları pek iyi değil bu konuda ama gene de tercih meselesi kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez
İzmir kizinin bir esprisi yok. Rus en iyisi. Izmirli kendini ilah zannediyor konusamazsin onlarla 3895944939 tane erkekle ayni anda konusurlar yari yolda birakirlar
En İyi Cevaplar