Ben kimseye güvenemiyorum ki internet ortamı doğru değil bence
Evet
Hayır
kişisine göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu an sende internettesin, bende.. seni bilmem ama beni taniyan her insan bugüne kadar bana kendisinden daha fazla güvendi. Yani gercek hayattada oldugu gibi, sanaldada nasil davrandigimiz daha dogrusu interneti ne icin/nasil kullandigimiz önemli.. kimseyi tanimadan yargilamak dogru degil, tanisma amacli sitelere kayit olsa bile. (bunu bu tür yerlere hic bir zaman kayit olmamis biri olarak söylüyorum)
Hayir guvenemem o guven versede icimde hep bir . suphe olur galiba
Katılıyorum sana
Hiç kimse nette ya da gerçek ortamda kimseye güvenmek zorunda değildir. Böyle bir ihtiyaç duymayınız. Neden güvenesiniz ki ya da ne gerek var ki. Birine değer verirsiniz oda o değeri hakettiği için zaten az çok güvenilir biridir
kısaca güvenme ihtiyacı duymazsak sorun ortadan kalkıyor :)
Arkadaş çevremin %80'i internet üzerinden tanışıp, real dotluğa, abilik, ablalık seviyesine dönüşmüş ilişkilerdir.
Doğru kişileri bulmak mesele.
Cevap
13Cevap
Burnumun ucundaki insanlara bile zor güvenen birisiyim. İnternetin ucundaki, elektrikler kesildiği anda gidecek birine, nasıl tamemen güvenebilirim?
Normalde b derdim ama onyargiyi kirmak gerekiyormus
burada güvendim derrler.. sonra herkes siktiri et sanaldan evlilikmi olur dersiniz
Evet ya aynı görüşte olduğumuz insanlar çıkıyor ama öyle şeyler çok fazla gibi
ben normalde tanıştığım insana nekadar güveniyorsam sanalda tanıştığımada okadar güveniyorum
Sanal bana daha tehlikeli geliyor
öyle hemen herkese inanmam ama kendimi de çok geri çekmiyorum en fazla ne olabilirki
Oo neler neler olur aslında insanın zihni kötü olursa yapamayacağı şey yok
yani bunun sanalı gerçeği yok yapacak olan her yerde yapar :)
Yani o da doğru ama sanal da olasılık daha yüksek
e öyle hemen herkese aldanmıcaksın işte gerçektede sanalda da bence yüz yüze tanıştığın insanın sana zarar verme olasılığı daha yüksek görsel temas var direk
Ama mimilerden falan anlaşılmaz mi
bir insanın seni üzüp kalbini kıracağını mimiklerinden anlayabilir misin :)
guvenırımmm adamın cıgerın okurum bkere resmını gorum yeter sonucta oda ınsan ne yanı herkes ınternet kullanıyor netten tasıncamı kotu ınsan oluyor dogru bulmuyorum
önemli olanın ortamlar değil kişiler olduğunu düşünüyorum
Herkes ayni degildir sanal ortamdakide bir insan sonuçta
Organlarımı seviyorum.
Kişi konusmasından belli eder kendini ya
Ben kimseye güvenmem.
Gerçek hayatta zor güveniyorum, sanal imkansız.
Sadece birine güvenim. 5 sene sonra buluşacağız.
5 sene sonra mı :D
Her 100 kişiden 1 tane ancak çıkar
Güvendim.
Peki sonra be oldu
Hala da güveniyorum sıkıntı yok
Hii iyiymiş bende sonra kötü bir şey oldu gibi geldi
Güvenemiyorum
Güvenirim.
Evet olabilir
Hayır😊
C dedim =/
Hayır