Rezillik hissi nasil geçer +1 ve eig?

Biriyle konuşuyorduk buluşuyoduk hatta cok guzeldi sonra yanlis anlamalardan ötürü bitti kavgasiz bir sekilde. Kimse alttan almayinca ama kavgasiz. sonra yazdi o pişmanim tekrar konuşalım dedi. Kabul ettim çünkü bendede suc vardi ozamanlar aşırı davranırdim. Bazen O yaziyor ben yazıyor derken hergun konuşmuyorduk ama. neyse, bulusmak istedi. Bende kabul ettim buluşma günü gelmek üzere cocuk mesaj bile atmadi gelemiyorum bile demedi ben yazdım mustafa napiyosun falan diye. yemek yiyorum dedi sonra bama sordu ve bitirdi konuşmayı. konuyu actirmadi resmen bana. bende o an anladim vazgecmis diye. bulusma gunu oldu aksam olunca Bende sen nebicim insansin falan yazdım biraz biseyler dedim. Bende insanım sonucta dimi. Biseyler yazdım böyle ama atar yapmadım. Kırıldım dedim. Insan yerine koyup su sebepten vazgeçtim demeliydin mustafa dedim. Efendi bir cocuk kendisi aslinda ama beni şaşırttı bu mesaja cevap bile vermedi. Arkadaşlarim yüzü yoktur falan dedi ama bu kadarda olmazki? Artik sokaga cikmaya utanıyorum gorur beni mal der hakkimda diye. kendimi he gibi hissediyorum özgüvenim zatem cok azdi mahvetti beni. Rezil oldum onun gözünde gibi hissediyorum. Zayen evimiz cok yakin birbirine takıldığımiz yerler olsun insanlar olsun hep aynı yani. Napicam nasil kurtulucam bu histen?
Rezillik hissi nasil geçer +1 ve eig?