Eşimi artık hiç sevmiyorum

Ben 25 yasındayım evliyim eşimle severek evlendık.Evlendiğimizde üniveristede okuyordum bana okula devam edebilecegimi söylemişti.Ama bir kaç ay sonra beni göndermemeye başladı sebep ise sacma sapan kıskanclıkları.. O da üniversite mezunu iyı bır işi cevresı var ama benım hıc bırseyım yok... Onsuz dısarı cıkamıyorum çıktıgım an kavga ve dayak...Herkes bizi mutlu sanıyor dısardan ama onun bana cektırdıklerını kimsebilmiyor.hergun onunla yataga gırdiğim için kendımden bıle tıksınıyorum onu sevmiyorum artık çocugumda yok gızlı gızlı hap kullanıyorum.. ben bosanmak okuluma dönmek hayallerımı gerceklestirmek istıyorum. bosanırsam benı sürundurecegını asla bosanmayacagını söylüyor..yapacagınıda bılıyorum. okuluma dönersem seneye 3.sınıfta olacagım . gec kaldım dıye üzülüyorum ama kendı ayaklarım üzerınde durmalıyım bana yardım edın arkadaslar yol gösterın...
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen kendı düşen ağlamz gıbı laflar etmeyın zaten üzülüyorum yeterınce ben kacark evlenmedım telli duvaklı cıktım evımden hersey cok güzeldı ama evın içine gırınce hersey degıstı .
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR ANNEM VEFAT ETTİ BABAM EVLENDİ AİLEMIN YANINA DA ACIKCASI GITMEK ISTEMIYORUM . O KADIN BABAMIDA DOLDURUR BENI BARISTIRMAYA CALISIRLAR ORASI BENIM KENDI EVIM GIBI DEGIL KI...
Güncellemeler
+1 yıl
benı suclamayın lütfen ben zaten pişmanım ama böyle olacagını bilmıyordum yeterınce üzgunum hergunum zaten zor gecıyor
Eşimi artık hiç sevmiyorum