+1 yıl1. Kesinlikle böyle devam etmemeli, işin ucunda şiddet var artık, olayın çivisi çıkmış.
2. Eğitimin senin için en önemli şey, ilişkinizden (hele ki şu halindeyken) çok çok daha önemli.
3. Haplara falan sığınma, onlar çözüm değil. Tam tersi, senin bir adım atıp kurtulmanı engeller.
Kesinlikle ailenle konuşmalısın. Onlara yalansız ve anlatabileceğin her şeyi anlat. İşin boyutlarını bilsinler. Gerekirse ailleler girer araya ve bu iş onun da kontrolü dışında biter. Ama sen şu anda en az hasarla bu işe nasıl son vereceğinin planını yapmalısın bence. Ve kesinlikle yalnız değil, ailen ve arkadaşlarının (gerekirse polisin) desteği ile...03 Yorumla
Soran+1 yılcok sagolun. ama psıkolojım o kadar bozuk kı .. ınsanlara hep mutluymusum gıbı yapıyorum örnek gösterılen bır evliliğim var lafta.
- +1 yıl
evet bunu yazından tahmin ediyorum zaten ama şöyle düşün: mutlu olmak için bir şey yaptın, bir işe giriştin ve o iş bir şekilde battı. şimdi zarardan döneceksin. bugün ve bu saatten sonra artık bir şeyleri düzeltme vakti geldi. kendinden yeteri kadar uzaklaştın, bence artık kendine dön ve bu mutsuzluğa bir son ver. ama bunun için önce biraz canın yanacak, orası kesin.
Soran+1 yılçok haklısınız allah razı olsun yardımız için
En İyi Cevaplar
+1 yılsüründürmek kısmını biraz açsan. işi ne? bu güveni nereden geliyor? ve yanına gidebileceğin bir ailen var mı? çünkü çek git dayak yiyorsun oha. kadına dayak atan adam melekte olsa bırakacaksın. bu sebep zaten yeter. kıskançlığı çekilir mi bir ömür bir de bunu düşün. ki mutsuzsun da yani bence ayrıl. ailen varsa yanına git. ve bir avukatla konuş olanı biteni anlat. seni daha iyi yönlendirebilir. ondan nafaka tazminat bile alabilirsin. kim kimi süründürüyor? yeter ki hamleni doğru yap. ve okulunu oku bize eşin gibi insanlar değil senin gibi insanlar lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk yoksa boşanman kolay,kaç kurtul kardeşim,dövdüğü zaman anında polise git,kadın sığınma evine git hemen dava açılıyor otomatik olarak hiç bir şey yapamaz tıpış tıpış evden uzaklaştırma veriyorlar,yanına bile yaklaşamaz..Kadın köle değildir,okurda,çalışırda, buna mani olamaz hiç kimse sakın devam etme onunla sakın..Boşanmak istememesi bşyi değiştirmez,sen ispat sunarsan mahkemeye mahkeme boşar tatlım,çocuk yoksa zaten çok daha kolay boşuyor..
00 Yorumla
Demekki esin sag gosterip sol vurmus evlenmeden once. Ne kadar surundurebilir ki seni? Sen rahat ol bir kadin dimdik ayakta durmali her daim. Bir erkege boyun egmemeli. Ailen senin arkandaysa esin sana hiç birsey yapamaz. Ne kadar yorulsan bile bunu ona belli etme onsuz ne kadar basarili ve guçlu bir kadin oldugunu goster.Bu tarz erkekleri gorunce evlilikten soguyor insan. Hepsi sag gosterip sol vuruyor kopruyu gecee kadar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılbu nasıl bir bencilliktir anlamadım kendisi okumuşta çevresi var ama sana izin vermıyor.tam aksine kendi ortamında senin onu güzel bir şekilde temsil etmeni isteyeceği yerde yaptığına bak.eğitimli kendını yetiştirmiş bir bayanı eş olarak neden istemezler anlamam.Sen kendi hayatına devam et eşindende ikna olacağını sanmıyorum ayrıl okulunu oku.sen mesleğini eline alda zaten birçok kişi sana gelir.şuanki eşin gibi anlayıştan mahrum bir insana mecbur kalmazsın.Saygılar.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim..
Çok zor bir durumdasın anlıyorum . Bence alttan alma yani dayak yiyip durma alttan aldıkça o üste çıkıcak senin bir böcek gbi görücek ona bu şansı verme . Sende onu tehdit et eğer birdaha olursa polise gidicem çok ciddiyim de eğer devam ederse gerçektende polise git kanıtım yok diye hiç üzülme şimdi tıp çok gelişti darp izinden anında anlarlar
00 Yorumlao zaman ne dıye evlendın kardesım.tm adamda yalancıymıs karaktersız kandırmıs senı ızın verecem dıye.ya böyle ökuzlervar mı?ya bı ınsanı kandırarak elde ederek vadettıklerını yerıne getırmeyerek ne kadar elde tutabılırsın ıkna etmeye bak bence duzelır
08 Yorumla
Soran+1 yılben bilsem evlenır mıydım
Soran+1 yılkeske bende sızın gıbı sanslı olsaydım
- +1 yıl
ama cok acı cekıyorum 2 aydır uyumuyorum yemek yemıyorum.benım hatamdan dolayı guvenemıyorum dıye bırakıp gttı bende cok ustune dustum sonunda gercek yuzunu gördum.üzülme ya ALLAH buyuktur.ınsan mutlu olmak ıcın evlenıyo ve evlılık gercekten cok zor bı olay.eger sevgınız gercekten bıtmısse bence bı yolunu bulup boşanın kendını daha fazla yıpratma:(:((
Soran+1 yıltesekkür ederim
Soran+1 yılevet kimse benı anlamıyor söyle yap böyleyap demek kolay ama yınede kafam dagıldı sağolun
Allah yardımcın olsun sana çok büyük haksızlık etmiş
tabi evlenmeden bunları görebilmen imkansız senin hatan yok bu konuda
hani gidicek hiç biyerin yoksa kadın sığınma evleri var ne kadar güvenlikli bilmiyorum ama
belki orda kendine yeni bir başlangıç yapabilirsin
okuyoken yarı zamanlı çalışıp geçimini de sağlayabilirsin bir düşün derim01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah basarabilirım..
+1 yıldayak varsa mutsuzsan nasıl boşanmayacakmış süründürecekmiş mutsuz bir evliliği yürütme bu hayat sana bir kere sunuldu ailenle konuş onlar destek verecektir sana unutma bu hayatta kimse yanlız değil ezdirme kendini ve hayat sana bir darbe vurduysa ayağa kalk gökyüzüne bak orta parmağını kaldır ve de ki kız gibi vuruyorsun evlat...
00 Yorumlaeşin evlenmeden önce seni okutmaya söz vermişse bu sözünü tutmak zorunda yoksa söz vermeyecekti ama belliki seni seviyor kıskanıyor eğer anlaşabilme imkanın varsa okul için boşanma derim ama ben bu adamla hayatımın sonuna kadar yaşayamam diyorsan fazlada uzatma şunu da unutma boşanınca seni bekleyen hayat bundan daha kötüde olabilir ama okul için boşanılmaz bunu bil başka sebeplerin varsa onu bilemem
11 Yorumla
Soran+1 yılama okul olmasa bıle benım bır hayatım yok bunu dıle getırdımde senın hayatın benım dıyor sabah ıse gıdıyor akşam geliyor ben onsuz alısverıse bıle gıdemıyorum
+1 yılAllah yardımcın olsun bol bol dua et
hemen boşanmayıda düşünme o en son iş
biraz farklılıklar göster onu çok sevdiğini onsuz yapamayacağını söyle kendini biraz zorlamalısın
bir çocuğunuz olsa durumlar çok farklı olur çocugun geleceğini bahane ederek istediğin her şeyi yapabilirsin bence denemende fayda var03 Yorumla
Soran+1 yılama ben o adamı istemiyorum .. gunduz o yokken bıle yatak odasına gırmek ıstemiyorum ondan cocuk yaparsam cocugumun hayatını karartmaz mıyım
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim bu boşanma olayı o kadar kötüdürki başa gelmeyince anlamazsın bir ikincisi boşandıktan sonraki o akrabaların bakış açısıda değişir ben demiyorum mutsuz ol severek evlenmişsin onun istediği gibi yap bir süre sonra yavas yavas ona telkin ver hatasını görmesini dene sonuçta insandır tatlı dili görünce değişecektir birazda sevgini gösterirsen İnsallah düzelir
Soran+1 yılama söyle söyleleyım inanın yapım geregı çok tatlı dıllı bırıyım .zaten hep onun dedıklerı oluyor . evet bosandıktan sonra vbelkı daha olacak hayatım bu yuzden korkuyorm zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce gidip kendinize iyi bir avukat bulun. Kocanızın şiddet meselesinide anlatın, tehditlerinide anlatın. Tazminat, nafaka gibi şeyler alabilirsiniz belki, sonuçta sizi okulunuzdan uzaklaştırdı, şiddete mağruz bıraktı. Bir danışın avukat tutmasanız bile. Bir daha size şiddet uygularsa, polis çağırır, rapor alır, dava açarsınız.
00 Yorumladavayı acıcaksın bosancaksın rahatsız ederse sağlam bir sopa artık arkadasına mı attırırsın adam mı tutarsın görsün şiddet nasıl tehdit ederse sende et hak var hukuk var tırsma gerekirse sende ileri gidersin senden önemli olamaz hiç bişey hayat zaten skıntı dolu cekme bosuna
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum allah yardımcın olsun ailenin yanına gitmen gerek onlar sana destek olurlar gerekirse polise git çok zor ama dayak attığını somut bir delille ispat edebilirsen anında boşarlar o adamda hapsi boylar sonra ne işi kalır ne de çevresi...
11 Yorumla
Soran+1 yılçok dogru ama neden bılmıyorum cesaret edemıyorum..
+1 yılhiç bir sebep olmadan ayrılma olsa evliliğini kurtar dicemde ama dayak ve eğitim engellemesi varsa kesinlikle boşanmalısın bu evlilikde tüm sevgiler yıkılmış... hiç düşünme bile hemen harakete geç ama dayak raporu al kolay boşanırsın daha doğrusu boşanma avukatına danış o sana daha doğru yol gösterir o köpek eli dayağa alıştıkdan sonra adam olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
şu dünya kadınlar gününde olan şeye bak yahu
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Bir söz var, karisiz seye dövmesi kolay denilir gibi. Allah yardimcin olsun. Cevrende yokmu konusa bilcen
02 Yorumla
Soran+1 yılvar aslında ama bosandıktan sonra nasıl bır hayatım olacak bundan korkuyorum
+1 yılüzücü bir durum sınavın zor..allah yardmcın olsun..suyuna git para biriktir gizliden sonra boşan başının çaresine bak muhtaçsın sanıyor
00 Yorumlapeki adamın bu duruma gelmesinde senin katkın ne oldu? durduk yeremi delirdi yani heriff ?
07 Yorumla
Soran+1 yılbakın nısanlıyken fılan da kıskanclıkları oluyordu ama bu kadar degıl .esım zaten çok yakısıklı biri. cevresındekı kadınları göruyor ben de calısırsam onlar gıbı olacagımı düşünüyor. benım bır sucum yok zaten onsuz bır yere gıdemıyorum kı
Soran+1 yılhıc bırsey yakalamadım aldattıgına daır ama cevresınde cok kadın var zaten yapsada umrumda degıl kı yapsa keske en azından bana dokunmaz
Soran+1 yılkeske bogsada kurtulsam ondan
Soran+1 yıl:(
Boşanmalısın bence hem seni hemde kariyerini etkilemiş.madem sevmiyorsun.daha niye sevmedğin adamın koynundasın
06 Yorumla
Soran+1 yılben onu çok sevıyordum o da benı .. ama evlenınce degıstı .. cunku mecburum yoksa zorla olacak dayakla olacak
Soran+1 yılsadece bosansak bıle benı rahat bırakmaz bunu biliyorum en kötusu bana koruma polıs verılır ama nereyekadar korur kı
Soran+1 yılaynen oyle..
annenın babanın yanına gıt senı korurlar kımse sana bıse yapamaz sen bu dusuncelerını ona anlat sonra ızın vermezsen gıtcem de surundursun hıc bıse yapamaz sana aılenın yanndayken
08 Yorumla
Soran+1 yılANNEMI KAYBETTIM BABAM EVLENDI O KADININ YANINA DA GITMEK ISTEMIYORUM ORASI YUVAM GIBI DEGIL...
Soran+1 yılhaklsınız cıkmazdayım yanı..
Soran+1 yıltürkçe öğretmenlığı okuyordum
Soran+1 yılokulum eskısehırdeydı okula dönersem eskısehıre gıtmek zorundayım
- +1 yıl
bende orda okudum haddim değil ama orda tanıdıklar var sana yardımcı olurlar sen bir arkadaşlarına ekle bir beni ben şimdi ordakileri aradım anlattım durumunu kaba taslak iş ve kalcak yer bulsunlar aricaklar istersen gidersin başka bişey istiyosan Allah yardım etsin güvenmektede çekinme
+1 yılHap kullanman akıllıca. Ucuz gizli kameralardan edin ve görülmeyecek bir yere koy. Sana uyguladığı şiddeti kaydedebilirsen, tek celsede boşanırsınız. Kocan istese de, istemese de. Sonuçta işin içinde dayak var. Boşanmak en doğal hakkın.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan neden duruyorsun kesinlikle korkma bir eve kamera yerleştir
ve mahkemeye ver kanıt olsun
bence bir an önce bitirmelisin psikolojin bozulabilir
ulan ben evlenmeye kız bulamıyorum millet elindekinin kıymetini bilmiyor yazıklar olsun00 YorumlaZor durum,ama kararlılık bu işi çözer,bir karar ver ve uygula...Hayat kısa kuşlar uçuyor.Dünyada cehennemi yaşamanın manası yok...
00 Yorumla
+1 yılailenden destek al, boşanmaya ve okulunu devam ettirmeye bak. ne diyelim... :/ allah yardımcın olsun
00 YorumlaCocuk yokmus maden oyle bir okuzler yasamini sordurme bende kiskancim ama evli olsam kiskancliktan aska el kaldirmam o dayak saygiyi yok eder hic bekleme ilk bosanan ilk sen degilsin cekme hic ailene don okuluna devam et
00 Yorumla
+1 yılbence hmn bosanmayı deneme konus ilk önce herşeyi söyle sonra anlamıyor baktın vur tekmeyi popoya ama parasını al biriktir bosandında paran olsun.
00 Yorumlasanki bu konuyu aynı şekilde 3-5 gün önce tartışmışız gibi ?
03 Yorumlaailene (özellikle annene) bu durumu dile getirdinmi?
06 Yorumla
Soran+1 yılannem yok kaybettımbabam evlendı bı kadınla onunla evlendıkten sonra benden de uzaklastı
Soran+1 yılizmırdeyım ama o adamın işi geregı her an gıdebilirız sırketı baska bır sehıre sube acacakmıs
- +1 yıl
kardeş eğer ciddi anlamda bitirdim istemiyorum artık diyorsan kendini zorlama yıpratma aile yakınlarından güveneceğim bu benim derdimi anlar bana yardımcı olur diyeceğin kimse yoksa valiliğin bununla ilgili kurumları ilgili birimleri var sana yardımcı olurlar ama yok belki düzelir beni anlar yardımcı olur dersen karşına eşini al otur konuş böyle böyle de sonuçta tahsilli okumuş etmiş diyorsun tatlı dille anlatmaya çalış belki anlar imana gelir
Soran+1 yılson kez konusmayı deneyecegım zaten
+1 yılşiddet zaten boşanma sebebidir. boşanırsın okuluna da devam edersin.
00 YorumlaKaç yillik evlisin?
Böyle olacagini sen bilemezdinki, çocukta yapmamissin, bu iyi olmus. Mutsuz bir evliligi sürdürmenin manasi yok.02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllıkevliyım
+1 yılneyi düşünüyorsun hala anlamadım kı bosanmalısın ve en onemlısı okulun devam etmelısın kendın dusun kararlarını ver kendın ıcın dogru olanı dusun ve yap benım dusuncelerım boyle
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama oyle bı haldeyım kısaglıklı dusunemıyorum yarın evı terkedıcem dıyorum korkuyorumm
- +1 yıl
neden korkuyorsunuz
Soran+1 yılbundan sonrakı hayatım ne olcak dıye.. ınsanlar ne gözle bakacak dıye...
- +1 yıl
anlıyorum senı kolay bırsey degıl ama bundan sonra guclu olmalısın artık yapmak ıstedıgın seyın sonuclarını da dusunmelısın senın ıcın en dogrusu oyle bence
bu çocuk oyunumu çok seviyorduk evlendik ama şimdi hiç sevmiyorum böyle birşeyvar mı?yaa aşk bitmiş olabilir ama saygıyı yitirmemek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk oyunu degıl tanıstık bır yıl sonra evlendık seviyordum çünku mutlu edecegıneınanmıstım. bana bır kez küfur etmedı bende ona .. ama bazen saygıda yetmıyor iste
- +1 yıl
malesef evlenince işler çok değişebiliyor.. zaten evlilik sevgiye iyi glen birşey değil ki...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilenin yanına git.durumu anlat.sonra tehtid ederse koruma iste devletten.baktın hala peşinde mi kes çükünü o adamın bak bir daha tehtid edip dayak atıyor mu. Çok ciddiyim dalga geçmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılkendi düşen ağlamaz.
boşan gitsin, sürünmezsin. nasıl süründürecekmiş.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurumu ona anlat, mecbur kaldığı için okuluna izin verebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılvermez çok konustum çok dil döktum evimde oturacakmısım..
İbretlik... Geçmiş olsun ailenden falan destek al boşan kurtul yazık etmişsin kendine.
14 Yorumla
Soran+1 yılailem var ama annem yok o olmayınca ailemde yok sayılır ..
Soran+1 yılinanın düşünemiyorum saglıklı karar veremıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılTehditlere kulak asma. Bi sey yapamaz. 1-2 polise gidersin 3. de nezarete alirlar. 4. de 6 ay icerde kalir. Dayak yiyip susmak senin hatan. Ilk tokatta kesseydin cezayi keske.
03 Yorumla
Soran+1 yılama öldürülen kadınları görüyoruz... korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılO kafada birisi mi? Oldurecek degil ya...
Bu arada simdi mahkemeye basvursan bosanmak icin, en iyi ihtimalle seneye bosanirsin.
...da soyle bir durum da var. Evliliklerin 1, 5 ve 10. senesi cok zor gecermis. Bosanmaya kadar gidermis olay.
His, seninkisi siddetli gecimsizlik degil, okula gondermiyor dangalak.
Soran+1 yılbılmıyorum ama benı oyle bı korkutmuş sindırmış kı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahın sevmediği caizlerden boşanmak mis. .ama terapilrle de kurtaramam diyorsan boşan derim
00 Yorumlahiç birşey için geç değil hatanın neresinden dönülse kardır maddi gücün var mı ailen ne der bu duruma konuşalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaddı durumum var ailem de annem yok .. o olmayınca hersey eksık oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbişey için geç değil. ama öncelikle aile terapistine gitseniz eğer çöüzm bulamazsan ayrıl hayatını kurtar o adam psikopat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sikinti bendede var ama dayak vs yok olamaz karsilik veriyorum. Bende tiksiniyorum onunla ayni yatakdan olmakdan bosanmaya karar verdim surundursun umrumda olmaz boyle omur gecmez
03 Yorumla- +1 yıl
bu kadar mı çok... evlenince neler oluyor bizlere?
Cevap sahibi+1 yılYanlis evlilik hepsi bu eger o deger bilmezse kusura bakmasin kapi orda daha dogrusu ceker giderim. Benle degilde sanalda kizlarla ilgileniyorsa onun adamligindan suphe ederim okadar...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanması seni çok sevdiğinden önem verdiğinden dolayı bence yuvanı bu yüzden yıkma daha pişman olursun demedi deme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatınızı çok çabuk kararlar vererek değiştirmeyin, çünkü her şeyin telafisi olmuyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 25 yaşındayım okul daha yeni bitti geç değil.. böyle bir adama bir ömür tahammül edemezsin
00 Yorumlaulaşırsan konuşabiliriz elimden geldiğince yardım ederim
06 Yorumla
Soran+1 yılizmırdeyım maddı gücüm de yanı eh işte kendıme yeterımama calısmam da lazım okuluma da devam etmek ıstıyoruum
Soran+1 yıltürkçe öğretmenlıgı ama okulum eskısehırde
Soran+1 yılalanım zaten öğretmenlık formasyona gerek kalmıyor benım su an en cok yardıma ıhtıyacım var ama ben insanlara bu haldeyken nasıl güvenıcem..
işin zor ama bu konuyu babana açabılırsın
00 Yorumla
+1 yılDÜŞENİN DOSTU OLMAZ!
KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ!01 Yorumla
Soran+1 yılben kacarak evlenmedım tamam mı tum aile buyuklerımı tek tek dınledım ama bazen ne kadar temkınlı olursanız olun kaderden öteye gecemıyorsunuzz
nefret ettim ondan :T
00 Yorumla
+1 yılhobi kurslarına git
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın bir gün seni gazetelerde görmeyelim..
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol yaa
kendine eziyet edeceğine ayrıl
00 Yorumla
daha yol erken iken boşan01 Yorumla
+1 yılAilenle konus durumu anlat ve boşan
00 Yorumlaayrılma sevmeyi dene
01 Yorumla
Soran+1 yılbenı istemedım seylere zorlayan yapmayınca dayak atan verdiği sözlerı tutmayan benı mutsuz eden bırını mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyüklerle konus
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. dua et canım
00 Yorumladayak varmış, bitir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım