AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Kendini olmadığı bir insan gibi tanitanlara hayranım nasıl kendilerine yediriyorlar bunu anlamıyorum :)
Şöle ki artık kimse kimseye güvenmiyo :) ve asosyal nesil oluyo ayrıca telefon var herkes telefona gömülüyo. Kimse konuşmuyo, böyle nesilden aşkı nasıl, bekleyebilirsin ki
cep telleri ve sosyal medya çıkalı herşey sanal ve yalancı oldu.
Sosyal medya, ilişkilerin güven üzerine kurulmasını engelliyor.
Teyzemin bacaklarına ayrı bittim.😄 Aynen böyle etkiliyor işte.😁
Yani herşey ortada kalkıpta senin kişiliğini algılamış bir insan seni kemdine senin istediğin gibi davranıp çook çook iyi gösterip senin duygularınla oynayabilir ben asla böylr bir oyuna gelmedim çok şükür çünkü güven problemim var.
İnsanların güven problemi yaşamasına en büyük etken
Sosyal medya olmasaydı herkes mutlu bir evlilik gecirirdi.
sosyal medya olmasaydı gayri meşru cocuklar olmazdı
Aynen resimdeki gibi etkiliyor. Herkesi bir hayal ortamına sokup sonra da bunalıma sokuyor
Sana bağlı sen ne şekilde kullanırsan o şekilde etkiler :)
la bırakın bu aşk meşk davalarını da kendinizi geliştirin azıcık. sırf soru sorucam diye aynı şeyleri düşünüp soruyorsunuz site benzer soru çöplüğüne döndü
Güzel karikatür aynı böyle hayal dünyası sallayan sallayana. Eskiden ellyzabeti sallarlardı şimdi burda hayalleri.
hep demşler olumsuz etkilyr herkes sahte falan. peki ya bizler hepmz bu sosyal medyayı oluştranlr değil miyiz? bizler gerçek myiz?
Etkilemedi an yokki millet bide yalandan yere sanaldan kimseyle takilmam moduna takilmislar bakiyimda havada kapiyolar birbirlerini
gerekli gereksiz kışileri kıskanıyoruz vs ya ilişkin varsa sosyal medyada öçok aktif olmicaksın sanırım sağlıklı bir ilişki için bilemiyorum
Ya sonuçta iki kişi birbirini gerçekten seviyorsa sosyal medya falan vız gelir
Akıllı olanın ilişkisini etkilemez yeterki akıllı olsun :)
ABD boşanma vakalarının %50 sinin üstünde FACEBOOK kelimesi geçiyormuş sen hesap et artık
Tabiki etkiliyor sevgilisi olsa bile insanların yapabiliyorlar başkalarına konusabiliyorlar
bence baya etkiliyor sevdiğiniz kişinin profilinden çıkamıyorsunuz çünkü :))
sosyal medya kullanmasak daha iyi ya gidioruz kıyamet mi alametmi :D
Sosyal medya korkakların işi. Bu yüzden instagram snap gibi şeyleri kullanmıyorum
tebrik ediyorum bu yaşta bu olgunluk helal
Korkaklikla bunun ilgisi ne?
@Marcos99 karşına çıkıp konuşamıyorlar.
Ben denk gelsem konuşurum. Ama elde bir tek sosyal medya kalınca, böyle oluyo
Nasıl etkilediğini bilmiyor musun sanki Bildiğin deyi soruyorsun
Kişinin kendisiyle alakalı bir durum aslında. Gerçekten sadık biri aldatmaz yani
berbat etkiliyor hem gerçek değil hemde çdk yuva yıkıyor
Ytafkende kalkarkende yürürken de sosyal lik küpü telwfonlayiz
Valla illa tanımadığımız insanlar için de değil, çok gıcık ya. ozellikle watsapp tek başına yetiyo sinir olmak icin. 😣😣😣
Gunumuz aski gitti sosyal asklar geldi hersey sosyal yasaniyor bir insanin kankiside oluyor 5 6 tane sevgiliside
aşk yoktur libido vardır. Ve görmediği halde yazışan ve o yazışmalarda geçenler libidonun ne kadar yüksek olduğunun göstergesi.
Bence sosyal aglar uzerinden baslayip, yine oradan bitiyo. ve cikan sorunlarda sacma sapan facebook sifresi kimin fotosu begenmisler falan rjjfjfj
WhatsApp dahil kullanmıyorum tek üyeliğim bu site bence ilişkileri bitme noktasina getiren en büyük faktördur sosyal medya hem arkadaşlık hem ask ilskilerini
Çok iyi etkiliyor abla. sosyal medya sayesinde sevgilimiz oluyor sanal da olsa... 😄
Zorlaştırıyor..
Çünkü seçenek çok ayrıca herkes dürüst değil hali ile kurunun yanında yaşta yanıyor..
adı ustunde sosyal sanal yuzde 99 yalan olan seyler
Yalan atmak nedir annq neysem oyum beğenmeyen s. it. tir olur gider
Duygularin ve hislerin degerini azaltip her seyi kolay hale getiriyo sevmeyi terketmeyi aldatmayi
bunla r eskıde kaldı. artık yemıyor. msn vardı mırc vardı boyleydı.
Çok şükür ki ks den başka sosyal medya kullanmıyorum :)
Yalan dolana dayalı saçma şeylere ilişki deniyor artık
Dallı budakli olunca pek etkilendiğim söylenemez 😂
Şu görseldeki gibi alışmış herkes ben dürüst oldukça insanlar inanmıyor.
Sanalda ki aşk tamamen sanal seks yapmak için uydurulmuş bir şeydir yoksa yok öyle bir dünya asosyallerin ego tatmini diyelim
mesaj atmak parayla değil ya dalyarağın biri sevgilime mesaj atıyor bütün günümüz zehir oluyor, hiç gerek yok sosyal medyaya
samimi duyguların lale devrinde kaldığını anlıyor insan. ve bir mendil kokusuna aşık olan erkeğin ihlası mumla aranır oldu...
sosyal medya olmasaydı ayrılıklar bu kadar sık olmazdı kız ayrılırken bile foto çekip sosyal medyada paylaşıyor
bir tıkla herseye ulasabildigimiz için hiçbir şeyin değerini anlamıyoruz
bence ihtiyarlar girmesin nete 30 40 yaş üstü yasak olsun :D
Haa şimdi anladım demek bu yüzden sanal ilişkim olmuyor
Ayni bennn modeldim bir zamanlar simdi yonetici olasim var
Bir çok sebeble etkiliyor SEVDİĞİNİN YÜZÜNE HASRET KALIYOR İNSAN
Çok olumsuz 4 senedir kızla konuşuyorum dışarıda görünce benden utanıyor...
kötü. ayılma aldatılma sebebinden başka bişey değil
Sosyal medya ve aşk bir araya gelmesin yoksa ortaligi israf lar sariyor
aşk ilişkilerini bilmiyorum ama yatak ilişkilerim çok iyi
https://www.crabhats.com bu adresde detaylı makalesi var.
Ulan benim teyzem bu yüzdne kocayı boşadı be :D
eskiden seven sevilen arasındaki mesafeyle doğru orantılıydı sevdanın gücü. şimdi sosyal medya internet çıktı mesafeler de sevdanın gücü de azaldı...
artık nette hafta sonu ayarlıyorlar 1 gecelik sevişme bitti
sosyal medyaya b.. atmayın, her şey insanla alakalı