• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgili olma belirtileri nelerdir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Mesela erkekler hoslandiklari kiza sevgili olmak istediklerini nasil hissettirirler :)
Sevgili olma belirtileri nelerdir?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• istesevgiask
    istesevgiask Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

1. Pür-dikkat erkek.

İlk belirtilerden biri, erkeğin pür-dikkat dinleme moduna girmesi ve seni ilgi odağı haline getirmesidir.

Normalde, başka kişilere karşı bu kadar "dikkatli" olmayan erkek, sana karşı çok daha dikkatli ve aktif bir dinleyici görünümü sunuyorsa, bu önemli bir hoşlanma belirtisidir. Tabi bundan kesinkes emin olmanın en doğru yolu, onunla "ilgisiz" konuşmalar yapmaktır.

Şayet "ilgisiz" konularda da dikkatle dinlemeye devam ediyorsa, olay bitmiştir.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 2, Giysi İşaretleri

2. Giysilerin belirtisi.

Giysilerin 2 temel şekilde hoşlanma ipucu verdiği kesin, şöyle ki:

Birincisi, erkekler hoşlandıkları kadının /kızın yanında "cillop" gibi giyinirken başka zamanlarda daha "hırpani" giyinme eğilimi gösterirler.

İkincisi, erkekler hoşlandıkları kadınların yanında sürekli olarak kendi kılık kıyafetleri ile oynarlar. Örneğin bir erkeğin kravatı ile uğraşması, bir hoşlanma işareti olabilir.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 3, Saçlar

3. Saçların işareti.

Hoşlandığı kadının yanında elini nereye koyacağını bilemeyen erkeğin bir hoşlanma işareti de "kendi saçları ile uğraşması"dır. El ve saçlar, çok güzel ipuçları barındırır zaten.

Bütün bunlar, erkeğin kadına hoş görünme gayreti sonucunda bilinçsiz ve istem dışı başvurduğu davranış kalıplarıdır.

0
    11 Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 4, Tensel Temas

4. Tensel temasa dikkat.

Sana bir şekilde "dokunma" arzusunu her seferinde dışa vuruyorsa, bu davranış kalıbı da önemli bir ipucu verir.

Bunu genellikle "tesadüfen" yapmış gibi gösterirler ve "kazara" kadının eline, omzuna veya koluna dokunmaya çalışırlar. Bu içsel dürtünün önünü almak erkek için neredeyse olanaksızdır. Bu sebeple, bu belirti güçlü bir hoşlanma işaretçisi sayılır.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 5, Başkasıyla Konuşsa Bile...

5. Başkasıyla konuşurken bile.

Başka kadınlarla veya erkeklerle konuşurken bile dikkati hep senin üzerinde mi? Sanki o insanları "öylesine" mi dinliyor ve asıl konuşmak istediği sensin izlenimini mi uyandırıyor?

Çoğu erkek, hoşlandığı kadının bulunduğu ortamda başka kişilerle konuşsa bile, aslında hoşlandığı kadınla iletişim kurmak istediğini hissettir.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 6, Teselli Yöntemi

6. Teselli yöntemi.

Seni üzgün gördüğünde yanına gelip teselli etmeye çalışıyor mu? Ufacı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkurler baya bir detayli anlatim olmus :)

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

6. Teselli yöntemi.

Seni üzgün gördüğünde yanına gelip teselli etmeye çalışıyor mu? Ufacık bir sıkıntı belirtisini bile yüzünden okuyup seni teskin etmek için uğraşıyor mu?

Erkeklerin radarları, tamamen hoşlandığı kadına odaklı olarak çalışır ve onların en ufak bir mutsuzluk emarelerini bile hissederler. Bunu fark edince de vakit kaybetmeden "teselli" girişiminde bulunurlar.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 7, Vücut Dili Eğik mi?

7. Eğilerek mi konuşuyor?

Seninle sohbet ederken sık sık eğiliyor mu?

Eğilerek konuşma veya dinleme, vücut dilinde "önem verme"yi simgeler. Bu önem, anlatılan konuyla ilgili olabileceği gibi muhatap ile de ilgili olabilir.

Kısaca, senden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ettiğin erkeğin beden dilinin "eğilme" belirtilerini okuyarak da fikir sahibi olabilirsin.

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 8, Dudak Okuma

8. Dudaklarını okuyor olmasın?

Seni dinlerken hafiften eğilen bir erkek, aynı zamanda "dudaklarına" gözlerini dikmiş durumda ise, büyük olasılıkla senden hoşlanıyordur.

Çünkü erkekler, hoşlandıkları kızların /kadınların dudaklarını okumaya çalışırlar; sanki onun tüm sözcüklerini ezberine almak ve hiçbirini kaybetmek istemiyor gibi davranırlar.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 9, Göz Teması

9. Göz teması, keskin ve kısık gözler.

Erkekler, sadece hoşlandıkları kadınların tüm sözcüklerini yakalamaya çalışmaz; aynı zamanda onların tüm hareketlerini de kayıt altına almaya uğraşırlar. Bu sebeple de keskin ve kısık gözlerle hoşlandıkları kadını seyrederler.

Tabi, kısık ve keskin gözlerin bir başka fonksiyonu da "erkeğin kendisini cesur ve etkileyici" gösterme çabası ile alakalıdır.

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 9, Göz Teması

9. Göz teması, keskin ve kısık gözler.

Erkekler, sadece hoşlandıkları kadınların tüm sözcüklerini yakalamaya çalışmaz; aynı zamanda onların tüm hareketlerini de kayıt altına almaya uğraşırlar. Bu sebeple de keskin ve kısık gözlerle hoşlandıkları kadını seyrederler.

Tabi, kısık ve keskin gözlerin bir başka fonksiyonu da "erkeğin kendisini cesur ve etkileyici" gösterme çabası ile alakalıdır.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 10, Kibar ve Cana Yakın Erkek

10. Çevrendekilere kibar ve cana yakın mı?

Senin çevrende bulunan tüm insanlara; örneğin aile fertlerine ve dostlarına karşı oldukça kibar ve nazik mi davranıyor? Kendisini "humanizmin temsilcisi" olarak takdim edip her insanın değerli olduğuna yönelik sözler mi sarf ediyor?

Erkek, normal hayatında da böyle hümanist ise sorun yok; ama özellikle çevrendeki kişilere karşı daha hassas davranıyor ise bu belirti de bir "hoşlanma alameti" olarak görülebilir.

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 11, Merhamet Yöntemi

11. Tüm varlıklara merhamet yöntemi.

Erkekler, kadına iyi görünmek için çoğu kez bir "merhamet abidesi" olarak takdim eder kendisini.

Öyle ki onun şefkati ve merhameti yeryüzünde bulunan bütün canlıları kapsar görünür. Eğer senin yanında diğer varlıklara, özellikle de hayvanlara karşı hassas davranmak gerektiğine yönelik ifadeler kullanıyorsa, senden hoşlandığına hükmetmen kolaylaşır.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 12, Uç Duygular

12. Duyguları en uç noktada mı?

Erkekler hoşlandıkları kadınların /kızların yanında iken çoğu kez duygularını kontrol etmekte zorlanırlar ve bu sebeple de dengeyi koruyamazlar.

Bu bağlamda birçok erkek, duygularını sınırlarda ve uçlarda yaşar. Bazen aşırı duygusal ve romantik, bazen de aşırı cesur ve gözü kara olurlar.

Hoşlanılan kadın, hoşlanan erkeğin duygusal ve düşünsel dengesini bozar çünkü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumlarnz icin cok tesekkur ederimm gercekten :)

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 13, Başka Kızlar

13. Başka kızlar mı?

Başka kızlar, hoşlanan erkeği 2 şekilde ele verir.

Birincisi, senden hoşlandığını düşündüğün erkek senin yanında iken başka kızlara hiç bakmaz ve iltifat etmez; çünkü bütün dünyası sen olmuşsundur. Baksa bile, öylesine ve "erkeklik alışkanlığı" olarak bakıp geçer.

İkincisi, bazı erkekler ise normalden fazla bakarlar etraftaki kızlara ve bu şekilde senin nabzını yoklamaya çalışırlar. Tabi, çoğunlukla birinci durum geçerli olur.

Dolayısıyla, erkeği başka kızların yanında iyi gözlemler isen onun duygusal altyapısını rahatlıkla öğrenebilirsin.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 14, Eli Ayağı...

14. Eli ayağı, dili dudağı, sesi ve...

Sesinin titrediğini, elinin ayağının birbirine dolaştığını, sürekli olarak dilinin sürçtüğünü ve yüzünün renkten renge girdiğini fark edebiliyor musun?

Eğer, bu belirtilerden hiçbiri yoksa onunla tokalaşırken avuç içinin terli olup olmadığına da bakabilirsin.

Bu fizyolojik belirtilerin tamamı, istem dışı gelişir; bu yüzden de tespiti oldukça kolaydır.

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 15, Kıskançlık Krizi

15. Kıskançlık krizi yaşıyor mu?

Yabancı erkeklerin sana yaklaşımına tahammül edemediğine şahitlik ediyor musun? Diğer erkekleri potansiyel tehlike ve olası rakip olarak görüyor ve sana onlar hakkında sorular soruyor mu?

Bu ipucu da önemli bir belirti olabilir.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 16, Konuşma Bahanesi

16. Konuşmak için bahane.

Seninle konuşmak için her türlü yola başvurup olmadık bahaneler uyduruyor mu? Hoşlanan erkek, hoşlandığı kızla /kadınla her şekilde konuşma girişiminde bulunur.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 17, Telefon İşareti

17. Telefon işaretleri.

Senin yanındayken telefonuyla hiç ilgilenmiyor mu? Öyleyse bütün odağını sana tahsis etmiş durumda; çünkü özellikle günümüzde 5-10 dakika boyunca "telefonuyla ilgilenmeyen insan" yok gibi.

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 18, Sosyal Paylaşım İpuçları

18. Sosyal paylaşım yorumları.

Sosyal paylaşım ortamlarında seninle ilgili yorum yapıyor mu veya sana gelen yorumlara müdahil olmaya çalışıyor mu?

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 19, Nedensiz Aramalar

19. Seni nedensiz yere arıyor mu?

Sudan sebepler yaratarak seninle iletişime geçiyor mu? Senin sesini duymaktan hoşlandığını ima ediyor mu?

Yorumla
    • istesevgiask
      istesevgiask
      +1 yıl

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 20, İltifat ve Hediyeler

20. İltifat ve hediye!

Nedensiz yere iltifat etmeye çalıyor mu? Yine ortada hiçbir sebep yokken sana hediye alarak seni düşündüğünü kanıtlamaya çalışıyor mu?

Evet, başta da dile getirdiğim gibi bu işaretlerin en az 5-6 tanesi, erkeğin hoşlandığının kanıtı sayılabilir.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dostadam
    dostadam Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Öncelikle seninle konusurken ve baskalariyla konusurkenki kurdugu cumlelerin uzunlugunu ve ozenini karsilastir. Eğer sana belirgin bir sekilde uzun ve ozenli cumleler kuruyosa bu artı bir durumdur. Birebir iletisimlerinizde olağandan fazla gulumsuyosa buda artıdır. Ayrıca seninle iletisime gecmek icin bahaneler uretip her firsati degerlendiriyosa büyük ihtimalle hoslaniyodur. Sonra senin yaninda fazla iyiyse ve giyimine kusamina ozen gosteriyosa buyuk ihtimalle biseyler vardir onda. En önemlisi çok kişinin olduğu bir bir ortamda sana kaçamak bakışlar atıyosa ve bunu aynı dakika içerisinde bikaç kez tekrarlıyosa kesin bir hoşlantı durumu vardır. Daha çok şey yazarım ama şimdilik bu kadar yeterli olur sanırım. bir bayan olarak hislerin kuvvetlidir zaten eğerki onda bişeyler varsa bunu az çok anlamışsındır

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an anlattıklarızın cogu hatta hepsi oluyor hissediyorum :)

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

O zaman herşey gönlünce olur İnşallah. Sormak ya da söylemek istediğin şeyler varsa paylaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım problem değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok iyisiniz aklima takilan brsy dha var 1 ay once olmus birsy ama uzun birz anlatmk ve yorumlarnizi bilmek isterim :)

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Siteye mobilden girdiğim için geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Buyrun sizi dinliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun degil gercekten :) Şoyle ki staj gordugum sirkette oda calisiyr ikimizde 18 yasindayz 1 ay once hic konusmuslugum olmayan bana soguk gelen bir kiz var onun hoslandgm cocuga karsi ilgisi var mi ki diye arada dusunuyrdm niyeyse o kiz ama 22 yasinda bizdn buyuk hernyse bu kiz birdn bn calisirken yanima gelip senin sevgilin gln var mi varsa erkeklere guvenilmez falan diye basladi konusmaya benmle hc konusmayan kiz sonra yanindaki arkadaslarna bakip bana ayril segilindn dedi bende ne diyince yok saka falan yapti neyse 1 hafta sonra yine geldi yanima deriklermi yapiyr musun dedi bende neyi dedim oda sevgiline baglanmamaya calisiyr musun falan drdi caktrmamak icin sanrm kendi iliskilerndn ornek verdi ama telde arada mesjlasiyrdu bende hoslandigm cocugun gonderdigni bnden laf almaya calistklarni anlafm sizce oyle mi kizn ilgisi o cocuga olsa sevgilkmdn beni sogutmaz tam tersini yapardi sizce bu kiz ne yapamaya calisti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o kiz hoslandihm cocukla arkadas

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Bişeyler döndüğü aşikâr. Anlattıklarından anladığım kadarıyla ben o kızın senin hoşlandığın çocuğa karşı ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bunda ilk sebep sana karşı olan tavırları ikinci sebep ise o kızın 22 yaşında olması. Sana sürekli gönül işleriyle alakalı göndermelerde bulunmasının sebebi, o hoşlandığın çocukla diğer kız arasında dönen muhabbetler yüzündendir. O muhabbette şöyledir. Senin hoşlandığın çocukla o kız arasında akıl danışma tarzında bir ilişki vardır ve daha ötesi olamaz bundan emin olabilirsin. Sana tavsiyem iyi veya kötü o kıza hiçbirşey söyleme hatta sadece meraba merabadan öteye gitme. İllaki muhabbet edeceksenizde başka şeylerden konuşun. Sen o hoşlandığın çocuk dışında içinde beslediğin duygulara başka kimseyi dahil etme. Karşı tarafada biraz sana açılması için güven vermeyi unutma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani hoslandigim cocuk benim hakkmda akil danismasi oluyordu ve kizda o cocuk icin benden brsyler ogrenmeye calisti diyorsunuz yani o kiza fzla brsy anlatmamaya calisiyrm duan yine soguk pek konusmuyr benle istedigni alinca sanirm hoslandgm cocuk o kizla konustugum hafta bana soguk bakiyrdu ama sonra bakislari gecti ve bana dha cok ilgili ve dha cok yakin oluyor :)

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

İlişkilere üçüncü kişileri dahil etmek çoğu zaman olumsuz sonuçlar doğurur bana güvenebilirsin. Sen hoşlandığın çocuğa umut verici davranışlarda bulun geri kalan herşey hallolur gider merak etme. Eğer ki kendine güvenip sana açılmasını sağlayabilirsen ki bu fazla zor değil, o diğer kız kendiliğinden uzaklaşır gider. Sen umursama çevrende olup bitenleri. Her ne cevap verirsen ver yanlış anlaşılmalar doğacaktır sonra saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalırsın yok yere üzülürsün. Buna müsade etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hakkda yalan yanls seyler cikip adimin kotuye cikmasndn o ara cok korkmustum ama kendim olmaya devam ettim cekingenmdir oda bunu hissettikki bana laf atmaya basladi bu hafta hergun laf atti o kadar sasrdm ki hep guler yuzluydu bende oyledi karsilikta veriyorum zaten boyle devam edrm o kiz umarm artk gelmez yanima bizede dahil olmaz cevremde olup bitenleri bir ara takmistm o kiz gelince ama suanlik oyle bir durum yok o kizla onu pek gormuyorum bir kere iki laf konustular o kadrcik

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Sen be yaparsan yap senin anlattığın gibi değil anlamak istedikleri gibi anlayacaklardır. Heleki boşboğazlık varsa herzaman ciddi konuş ve araya mesafeni koy. Sana karşı cıvık davranamasınlar buna müsade etme. Gerekirse tersleyelirsin bile çok ileri giderlerse. Ama onların seviyesine inmeden yap bunu. Mesela başka şeylerden konuşacaksak dinliyorum seni, konuşmayacaksakta gevezelik yapmayalım boşuna özelimi paylaşmam diyebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklisiniz mesafeli olup boyle soyleyip karsida cikabilrdim ama cok iyimser biriyim karsmdaki guler yuzlu oluncs bnde oyle oluyorm ama tabiki boyle cok sorunca bir kac kere dedim sen niye brdn bunlari soruyorsun baska konumu yok dedim o duymamazlktn gelip soru sotmaya devam etti ama br dha ona sohuk davrandm oda soguk selam bile vermiyr resmen uzak durucam ondan

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Daha fazla ileri gitmesini engellemekle en güzelini yaparsın. Anladığım kadarıyla biraz boşboğaz bir kız o sanırım. Sen asla istemediğin şeyleri yapmaya mecbur değilsin. Sen istemedikten sonra o sana yaklaşamazda gelip konuşamazda. Çekimser davranma kesinlikle sende bir bireysin ve kimsenin üstünlüğü yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok haklisiniz bende zaten bunlari yapmasina izin vericek biri drgilim asla istedgimi kimse yaptiramaz haklisiniz, ya ben sadce hoslandigim kisiyle bundn sonra nelr oluck diye cok aklim karsk ama bunu dusjnmk beni mutluda ediyr gittikce yakinlasiyr ama ben nasil adim aticagmi bilemiyrm ona karsi cunki o bana yapiyor

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Senin adım atmana bile gerek yok aslında. Sadece onun yaptığı şeyleri onun bekşenti içerinde olduğundan daha çoşkulu ve pozitif karşıla yeterde artar bile. Zamanla oda senin ona olan ilginden emin olacak ve kayda değer adımlar atacak. şu an tek yapman gereken onun aklında olan soru işaretlerini gidermek ve yeterli güveni aşılayabilmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun yaptigi her adima karsi pozitif goruyor zaten cekingn tavirlar bazen sergilesemde ona karsi ilgili oldugumu gosteriyorum firsat buldukca boylede decam edecegim dediginiz gibi oda emin olunca dha buyuk davranslar sergiler belki umarim :)

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Sen üstüne düşeni yaptıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gelir merak etme. Allah gönlünde olanı hakkında hayırlısıyla nasip etsin sana İnşallah ne diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok tesekkur ederim bu guzel sohbetiniz icin bana iyi fikirler verdiniz ne zamndr kime anlatsam boyle dogru net cevaplar alamiyr ve dha cok karisiyordu aklim cok tesekkurler :)

Yorumla
    • dostadam
      dostadam
      +1 yıl

Yardımcı olabildiysem mutlu oldum. Rica ederim gevezeliğime katlandığınız için ben teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayr oyle dusunmuyorum asil siz bana yardmci oldunuz o kadr tekrar tesekkurler :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• HASAN6224
    HASAN6224 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

konuşarak samimi olarak yanında heycanlanarak ona durmadan bakarak

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakısmalar konusmaya calismalari var zatn :)

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

ozaman adım sırası sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İste onu nasil yapicagmi bilmiyorum

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

bakışırken gül konuşmaya çalışırken karşılık ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben guler yuzluyum onunla konusurken oda cok samimi yaklasir ben karsilikta veriyorum ama bundn sonra ne yapmaliym

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

bir yere davet etmesini sağla onunla mutlu olduğunu belli et ortak bir nokta bul o nokta üzerinden git

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir yere davet etmesi saglamak ımm bunu nasl yapicm bilmiyorm cekingenmde ya :)

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

sosyal ağda yazışırken atıyorum suşi yemeği çok seviyorum hiç yedinmi de mesela ya da bir yerde bir cafede çok güzel yemekler varmış tavsiye ediyorlar de anlar herhalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladımm onun gbi birsyler

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

yani ya da okuldaysan ders çalışmaya kütüphaneye çağır ya da şu sınava nasıl çalışıcam bilmiyorum de seviyorsa atlar zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok okulfn degil bu benim staj gordugum yerde calisiyor ama benim gbi 18 yasinda masalarmz karsilikli birbirmzi uzaktn goruyoruz falan

Yorumla
    • HASAN6224
      HASAN6224
      +1 yıl

dene bakalım şansını umarım olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım deniyecegim

Yorumla
  • Marduk01
    Marduk01 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Öyle belirti mi varmış?

0
    0 Yorumla
  • Ossiii
    Ossiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bir garip hissettirirler :p

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasl :D

Yorumla
    • Ossiii
      Ossiii
      +1 yıl

Öyle bişey istersek anlarsın, böyle arada kalmazsın. :)

Yorumla
    • Ossiii
      Ossiii
      +1 yıl

aha dışarda kavga var bir dk sesler geliyor :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladigmi dusunuyorum bana karsi ilgili bakismalatmz var bana laf atmaya basladi falan :)

Yorumla
    • Ossiii
      Ossiii
      +1 yıl

Tamam işte anlamışsın ama niyetini hemen öğrenemezsin :) ciddi mi değil mi falan biraz zaman lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet zaman olmalı ama sabredemiyorumm ama bu durum boyleyken heyecan veriyor :)

Yorumla
    • Ossiii
      Ossiii
      +1 yıl

Ne güzel işte bu heyecanları yaşamak, keyfini çıkar :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cikariyorum tabiki :))

Yorumla
    • Ossiii
      Ossiii
      +1 yıl

:) :p

Yorumla
  • Corvettezr1
    Corvettezr1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Kadınımsin artık derse geçmiş olsun sevgilin olur

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili olma belirtileri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk belirtileri nelerdir? 7 cevap verildi
Aşk belirtileri nelerdir? 15 cevap verildi
Aşk belirtileri nelerdir? 125 cevap verildi
Sevgi belirtisi nelerdir sizce? 15 cevap verildi
Aşık olma belirtileri neler? 22 cevap verildi
Aşık olma belirtileri neler? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨