Sisman bir kizla sevgili olur evlenir miydiniz durust olun?
Cevabın nedir?
+1 yılBu kadar korkmayin kilolu olmaktan. Illa ki bir gun birisi asik olur, hemde oyle olur ki tekrardan leyla ile mecnun canlanir. Sadece bakimli olmayi bil, kendine guven. Yoksa sen zaten kayip etmissindir. Benimde kilom var ama bu benim istedigim tarzda yani problem degil. Tabi vermem gerek olan fazlaliklarda var fakat bunu kendim icin yapmadikca yapamam. Evlenmek veya sevgili olmak icin birini ariyorsan sana asik olan kisiyi bekle
10 Yorumla
https://i.hizliresim.com/gZ9MZ5.jpg
Begenmediginiz sisman kizlar sonradan degerleniyo beyler😃40 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. Ne kadar şişman olduğuna bağlı obez mi kilo vermiyor mu? Kilo vermek istiyor mu yoksa olayı kanıksamış mı? Başka özellikleri var mı varsa neler? Mesela şişman ama gülüşü güzel, şişman ama yüzü güzel, şişman ama elleri minik vs gibi. Yok bütün özellikleri kilosu gibiyse olmam tabi
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır.. Cevaplar daki çoğu kişi kendini Kandırıyor.. durust olan da vardır tabi ama.. çoğu erkek gerçek anlamda şişman bir kızla sevgili olmaz.. Gördüğüm bu yani.. Şişman deyince baliketinden hallice kızları düşündükleri için evet demiş çoğu kişi bence..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
+1 yılBen her akşam onlarca ağırlığın altına yatıp spor yapıyorum, her sabah koşuyorum, ağzıma her geleni yemiyorum yani kısacası kendime dikkat ediyorum karşımdakinin de dikkat etmesini isterim.
30 Yorumla
+1 yılyani kimse alınmasın lütfen ama kesinlikle kilolu kızları hiç çekici bulmuyorum. Hijyenik değiller gibi geliyor öyle olsalar bile.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. şişmandan kasıtın ne tam bılmıyorum ama toplu olan az bıse fazlası olan bı kızla bırlıkte olmak ıcın kendımı yırtmıslıgım var yanı zamanında :d
10 Yorumla
+1 yılHayır bu onun elinde zayıf veya kilolu olmak onun seçimi
20 Yorumla
+1 yılAbi bu kilo konusu ne böyle ya. Utanmadan nasıl soruyorsunuz bunu. Sanki başka bir ırk , dindenmiş gibi. 90-60-90 lıkta mezarda çürüyecek , sizin beğenmediğiniz insanlarda. Neyin kafası bu at kafaları.
10 Yorumlaeski sevgilim 82di..
Gerek cinsel, gerek gönül ve zeka olarak yeterliydi, insanları görünüşüyle yargılanamaz ki20 Yorumla
+1 yılben balık etli hatun çok severim :) olurum tabikide
10 Yorumla
+1 yılolmazsam adam degilim. ama gel görki, nerde pi. c var qider onlarin pesinde koşar. tekmeyi yiynce butun erkekler ayni dersinz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılOlurdum seversem neden olmuyayım ama sevgili olur olmaz onu süper bir spora sokardım :D
00 Yorumla Şişmanlık sorun değil de eğer sağlığına dikkat etmiyorsa o zaman problem olur. Zayıflayabilir insan. Ama bunun için çaba harcamıyorsa cevabımı hayırdan yana kullanıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir arkadasim var çok kilolu ve sevgilisi var bunlar sevgiye engel degil
00 Yorumla
+1 yılolurdum ama onu ikna edip diyete baslatırdım dürüst oluyorum tamamen
00 Yorumla
+1 yılgeneli olmaz. ne yazik ki karaktere degil fizige bakiliyor
10 Yorumla
+1 yılBen zayıf biriyim olmam. herşey dengi dengine merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde yüzleri güzelse eğer onlar üzerine yatırım yapıyorum. O kiloyu bir verirlerse taş oluyorlar çok örneğini gordum.
00 YorumlaNie o insan degilmi duyguari yok mu mutlu hissedersem onun yaninda nie olmasin ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşık olunan fizik ise olamayabilirsiniz. Ama yüregine aşık olduysanız şişman zayıf ayırt edilemez ki
00 Yorumla
+1 yılOlmam tabi o ne öyle ya resmen görüntü kirliliği azcık azmetsin de kilo versin çok zor bişi değil
00 Yorumla
+1 yılşişman kızlarda iyidir bazen , ama yüzün güzel olacak.. ya da fiziken bir kaç şey iyi olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem ama sevgili olurum. Onlarla sevilmek gerçekten çok hoş...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıflamıyorssa işim olmaz şişmanlık hastalık değil çoğu zaman
00 Yorumla
+1 yılMesela boyu kılosu ne olacak. eğer burada belirtmek istemezsen. özele gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilimin 85 den 64 e düşmesine yardımcı olmuştum
00 Yorumla
+1 yılAradığım vasıf karakter. Evet evlenirdim.
00 YorumlaOlunur neden olunmasinki cok tatli oluyorlar
00 Yorumla
+1 yıleğer bende şişmansam evet.
00 Yorumla
+1 yılŞişman bir kızla sevgili olmam 😀
00 Yorumla
+1 yılAhır da yer yokki napiyim onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Niye Şişman Kızların Ne Eksiği Var ki?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim be yalan soyliyim
10 Yorumlaİnsan değilmi o diyete sokarım kafa yapısı uysun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok şişmansa aşık olamam
00 YorumlaEvlenmem kızım çünkü
00 YorumlaHayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oluyorlar kanka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkafasına bakar.
10 Yorumla Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo verirse evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunur güzelse
20 Yorumla
+1 yılBen zayıf seviyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam olur ya😎
10 Yorumla
+1 yılolmam çok iğrençler
00 Yorumla
+1 yılasla
00 YorumlaOlmazdım
00 Yorumla
+1 yılaman kalsın
00 Yorumla
+1 yılTabiki neden olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZorrr.
00 Yorumla kaç kilo bu kız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği