Cinsel Yaşam Bakire biriyle sevgili olur muydunuz? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 🤔🤔🤔? Güncellemeler1 yıl 🥵🥵🥵🥵 Bakire biriyle sevgili olur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet ben olurum 2 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl ,🙏😊
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. olunur tabiki, her şey gömmek değil canım, sürtmekte güzel:)) 0 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Olurum tabi zarar vermedende mutlu ederim onu 0 0 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Neden olmayayım ki kadınlar mal köle ya da cariye mi 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Neden olmasin, cinselikte hersey seksten ibaret degil 0 0 Yorumla
Apekss Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 88% 1 yıl Olunur tabikide. Mevzu sadece şafteli degilki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bakire biriyle sevgili olmam, çocuklarla takılacağım dönemler geçeli çok oldu. 0 0 Yorumla
serkan-demir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl olurum lakin seviştiğim zaman arkadan yaparım katlanır ise 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Bakire olup olmaması bi kriter değil olunur 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bakıre biriyle elbet de sevgili olurum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Tabiki olurum bende bakirim zaten 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye olmayalım insan değil mi sanki o :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayatın hikaye 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Sen öyle san 😥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lisanli bir kolpacisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bende bakirim tabi olurum 0 8 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla kız kendimi seveceğim kişiye sakladım da çıkmadı şansıma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O benim ilkim ben onun ilki olmak gibi güzel bir şey var mı 🥰 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne güzel birbirimizi keşfetmek gibisi yok bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakirim diye hiç bir şey bilmiyorum da sanma sürekli o gün ona karşı mahçup olmamak için her ne varsa izleyip okuyup öğrendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgiye sadakate değer veriyorum şu dakika sevdiğim olsa ciddi yola girersek burası dahil tüm sosyal medyalaromı kapatır onun olur ona ait olurum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şansıma tüküreyim çıkmıyor işte öyle birisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin burnun ne tatlı öyle ya çok güzel Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bakire olunca ne oluyor? 0 0 Yorumla
PERI113 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Olurlar 😀 0 3 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Sanmıyorum 😄😄😄 Yorumla PERI113 1 yıl Neden Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Çünkü erkekler seks için beraber olurlar amaçları bu sadece sevgi diye bişey kalmamış Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neden olmasın ki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Evliliğe kadar gider 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldum 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Niye olunmasın 0 0 Yorumla
ShinyBlackPantyhose Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Olurdum 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet neden olmasın 0 0 Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Çok zor gibi… 0 7 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Niye Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Tribini nazını çekemem artık. Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ne alaka yavrum Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Uf çok alaka bebiktom. Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Peki aşkım 😊🙏 Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Şapşal :D kutsal bakire. Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl 🍷🤍😍😛🤫🔥💦👄👅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evet ben olurum
,
🙏😊
olunur tabiki, her şey gömmek değil canım, sürtmekte güzel:))
Olurum tabi zarar vermedende mutlu ederim onu
Neden olmayayım ki kadınlar mal köle ya da cariye mi
Neden olmasin, cinselikte hersey seksten ibaret degil
Olunur tabikide. Mevzu sadece şafteli degilki
Bakire biriyle sevgili olmam, çocuklarla takılacağım dönemler geçeli çok oldu.
E oldum, niye olmayım. İçine girmedim sürtündüm, o da güzeldi.
olurum lakin seviştiğim zaman arkadan yaparım katlanır ise
Bakire olup olmaması bi kriter değil olunur
Bakıre biriyle elbet de sevgili olurum
Tabiki olurum bende bakirim zaten
Niye olmayalım insan değil mi sanki o :)
Abicim sen daha yeni dogdun sakin
Olurum bir sakıncası yok
Hayatın hikaye
Sen öyle san 😥
Lisanli bir kolpacisin
sen bakire misin?
Evet
Bende bakirim tabi olurum
Gerçekten mi
Valla kız kendimi seveceğim kişiye sakladım da çıkmadı şansıma
O benim ilkim ben onun ilki olmak gibi güzel bir şey var mı 🥰
Ne güzel birbirimizi keşfetmek gibisi yok bence
Bakirim diye hiç bir şey bilmiyorum da sanma sürekli o gün ona karşı mahçup olmamak için her ne varsa izleyip okuyup öğrendim
Sevgiye sadakate değer veriyorum şu dakika sevdiğim olsa ciddi yola girersek burası dahil tüm sosyal medyalaromı kapatır onun olur ona ait olurum
Şansıma tüküreyim çıkmıyor işte öyle birisi
Senin burnun ne tatlı öyle ya çok güzel
Evlenmek için olurdu m
Olurdum yavrum kukusu yerdim
Bakire olunca ne oluyor?
Olurlar 😀
Sanmıyorum 😄😄😄
Neden
Çünkü erkekler seks için beraber olurlar amaçları bu sadece sevgi diye bişey kalmamış
Neden olmasın ki
Evet olur
Olması gereken zaten
Evliliğe kadar gider
Oldum
Neden bunu sordun
Niye olunmasın
Olur tabi onunla da zevkli
Olurdum
Evet neden olmasın
Çok zor gibi…
Niye