Annem 49 babam 59 yaşında ben bunlara whatsapp açtım işte öğrettim. Bunalar da liseli aşıklar gibi birbirleriyle konuşmuşlar annem birde tribini atmış 😂😂 sizinde anneniz babanız böyle şirin mi şirin konuşuyorlar mı 😊😍
Annem ve babamın wp konuşması; ya çok tatlı değiller mi ama 😄🙈?
ya insan neyin var der geçmiş olsun de demek be nasıl ailesiniz anlamadım gitti lan sanki dünyanın farklı uçlarında yaşıyorlar herkesin işi gücü para olmuş sırf kontör gitmesin diye watsap kullanıyorlar
Bizimkiler wpden değilde birebirken bu gibi durumları konuşuyorlar öyle tatlım bebeğim yokta daha farklı işte babam ağır sever annemde tripli tabi güzel şeyler bunlar ALLAH Hepsine uzun ömürler versin olmayanlarada Sabır ve rahmet eylesin.😕
bizimkilerde mesaj geldi mi oğlum bak bakalım ne yazıyor mesajda kim göndermiş ne diyor diye soruyor. vodafon yollamış anne pintilik yapmayın para yükleyin diyor diyorum bende :D
Ya sen ne diyosum benim babam annemden romantik bir de :D ikisinin de whatsapp grubu var kankalarıyla yardırıyolar ben aksine hiç kullanmam bir de hiç onlara çekmemişim odunun önde bayrak sallayanıyım 😄😄
En İyi Cevaplar