şu an moralim son derecede bozuk ve bunun sebebi erkek arkadaşım ile tartışmış olmam.
sorun şu: ben geçen sene ygs'de istediğim bölümü kazandım ama istediğim üniversite de olmadığı için bu sene tekrar ygs'ye gireceğim. Hedefim beslenme ve diyetetik. Diyetisyen olmak en büyük hayalim. Erkek arkadaşım da hukuk fakültesi öğrencisi ve beni bir seneye yakındır bu hayalimden vazgeçirmeye çalışıyor artık burama kadar geldi diyecek durumdayım.
Kendisi hukukçuymuş beni yanına diyetisyen olarak yakıştıramamış bla bla bla. Hayallerimi neden küçümsüyorsun dedim bana diyetisyen olmak adaletli değil dedi neden dedim doktor olmuyorsun, doktorlar 6 sene okuyor sen ise 4 ve doktorluk taslayacaksın gibi ağır kelimeler kullandı bardağı taşıran son damla ise 'okuyacaksan tıp oku anca öyle yanıma yakışacak seviyeye gelirsin', bilmediği birşey ise yüksek lisans yapmayı düşünüyordum ama bunu tabi kimseye buna o da dahil söylemedim, büyük konuşmak istemediğim için. Olur da okuldan bıkarsam lisans seviyesinde bırakırım diye. 2 yıldan uzun bir süredir birlikteyiz ve ben onu artık tanıyamıyorum bana normalde bırakın böyle ağır sözler söylemeyi, kalbimi kıracak bir söz veya harekette dahi bulunmuyordu. Geçen sene ygs yaklaşırken de bu konu yüzünden tartışmıştık ama o zamanları bana diyetisyen olup yememe içmeme karışacaksan hiç boşuna deneme gibi saçma bir cümle kurmuştu. Herneyse. Benim amacım doktorluk taslamak değil beni hiç tanıyamaması çok ağırıma gidiyor. Kendimi doktorlarla da kıyaslamak gibi bir niyetim de yoktu onun yediğine içtiğine karışmak gibi bir niyetim de yoktu. Ben zaten kendimi bildim bileli beslenmeme dikkat ediyorum ve hergün spor yapıyorum, bu güne kadar bir kere bile kendi yaşam tarzıyla ilgili bir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer