Nişanlım Eski sevgilisinin arabasına binmiş camlar buhar olmuş saatlerce kuytu biryerde çıkmamışlar arabadan?

Arabanın camları buhar olmuş hep öyle görmüşler bana söylediklerinde eve koştum annesi biraz rahatsız zor yürüyordu eve zor geldi dinleniyor uyuyor geldiğini söylerim dedi üstelemedim Ne anlamam gerekiyor kardeşiniz, abiniz yerine koyun yürekten cevap verin
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonlarıma cevap vermiyor. mesaj attım cevap vermeyince Binalarındaki Tek yaşayan 55-60 yaşlarında kulağı delik bir teyzeye anlattım nişanlı olduğumuzu... Oğlun yerine koy ben iyiliğini unutmam ziyaretine gelirim yine ama bana onu savunmadan anlat bildiğin ne varsa ben gizlemedim ne olur dedim ellerinden öptüm gözyaşları içinde... Siyah bir şahin ile geldi kız indi aşağıya annesi de gördü be zaman gelceni bile sordu dedi... Kuşburnu toplayan çocuklar görmüşler arabayı camlar buharlı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya benim cinsel bilgim yok utanıyorum sorarken insan neden paytak yürür evden çıkarken normal akşam binaya girerken paytak yürüyormuş yaşlı teyze söyledi... Bir ilişki yaşadıysa yürüyüş değişir mi?
Kuaföre ağdaya gittiyse olur diyorlar?
Telefonu açmıyor onla takılırken kesin var bişey diyorlar...
Bu kadar şey varken bu iş olmaz ayrıl diyorlar...
Annesine bugün yine gittim ablasıyla hastahaneye gittiler dedi... Hangisi dedim bilmiyorum dedi gelince ararım diyor yine... Benle dalga geçiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Neredesin neden telefonu açmadın dedim hastaneye gittim dedi. Neden bana haber vermedin annen gelmemiş kimle gittin dedim akraba arabasıyla gelmiş güya.. Kızlık zarı diktirmiş meğerse gittiği doktora anlattım adam anlattı her şeyi benden duyduğunu söyleme seni aldattığı için söyledim yoksa doktorluk yeminim var dedi teşekkür ettim... Evine gittim Bu iş bitti dedim takıları verin dedim aldım takıları bazılarını bozdurup yemişler parmağındaki yüzüğü de aldım kendin gibi birinle evlen dedim çıktım
Nişanlım Eski sevgilisinin arabasına binmiş camlar buhar olmuş saatlerce kuytu biryerde çıkmamışlar arabadan?