Merhaba değerli arkadaşlar.Affınıza sığınarak sorunun biraz uzun olduğunu söylemeliyim.
Benim kayınvalidemin üzerine tam 36.400 Dönüm bir tarla var.Ve bu tarla üvey oğlanları tarafından elinden alınmak isteniyor.Kayınbabam sizlere ömür.
Dolayısıyla oğlanlar ne yapıp edip bu garibancağızın elinden tarlayı almaya çalışıyorlar.Kimi zaman tehtit dahi ettikleri oluyor.
Çoğu kez bir çoğunu elime aldım ancak;uslanmıyorlar.
Burada vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli.
Öncelikle,bu 36.400 dönümlük tarlanın devlet hazinesi olduğunu belirtmeliyim.
Biz bu tarlayı kayınvalidemin üzerine nasıl bir prosedür uygulayarak tapusunu alabiliriz.
Önümüze ne gibi engeller çıkabilir.
Bu bu konuda uzman detaylı anlatabilecek arkadaşlarımız yada büyüklerimiz varsa cevaplarlar ise sevinirim.
Şimdiden ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim.
Benim kayınvalidemin üzerine tam 36.400 Dönüm bir tarla var.Ve bu tarla üvey oğlanları tarafından elinden alınmak isteniyor.Kayınbabam sizlere ömür.
Dolayısıyla oğlanlar ne yapıp edip bu garibancağızın elinden tarlayı almaya çalışıyorlar.Kimi zaman tehtit dahi ettikleri oluyor.
Çoğu kez bir çoğunu elime aldım ancak;uslanmıyorlar.
Burada vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli.
Öncelikle,bu 36.400 dönümlük tarlanın devlet hazinesi olduğunu belirtmeliyim.
Biz bu tarlayı kayınvalidemin üzerine nasıl bir prosedür uygulayarak tapusunu alabiliriz.
Önümüze ne gibi engeller çıkabilir.
Bu bu konuda uzman detaylı anlatabilecek arkadaşlarımız yada büyüklerimiz varsa cevaplarlar ise sevinirim.
Şimdiden ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer