Artık gerçekten üzülüyorum ya bütün arkadaşlarımın kuzenlerimin ya ilişkileri var ya da nişanlılar evlilik yokunda ilerliyorlar. Yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum ve umarım hep Mutlu olurlar ama sadece kendi adıma üzülüyorum hani benim neyim eksik diye düşünüyorum. Çirkin ya da aklı havalarda olan bir kız da değilim. Etraftakiler benim dış görünüşümü kişiliğimi bu kadar övüyorsa neden ben birisini bulamıyorum? Spor yapıyorum kendime bakıyorum ama yok.
Aslında en büyük nedenim yurtdışında yaşıyor olmam ve etrafımda pek erkek olmaması yani arkadaş grubum filan hep kız üniversitede hep kız arkadaşlarım var dolayısıyla hep kız kıza takılıyoruz. Aile diğer çevre desen hep büyük yaşları benden yaşı yaşıma uygun kişiler yok çevremde. Utangaç bir kızım ben öyle mesajlaştığım bir erkek bile yok. Bakıyorum diğer kızlara ohoo. Şunu yazarken bile utanıyorum ya.
Galiba en sonunda Türkiye'ye gidip oradan birisini bulmak olacak sonum ve bunu yapan bir çok kişi gibi mutsuz olacağım.
kardeşim İnşallah adam gibi birisine denk gelirsinde evlenirsin boşver hayırlı olmicaksa bekar kal daha ii. bu devirde insanlar çok bozuk kızlarda erkeklerde. Allah herkeze yinede hayırlısını versin kardeşim.
Türkiye' ye gelince gezin dolaşın akrabalınızı konu komşular görsün, kimi ülkelerde bekar kızlar bekar erkekler süslenip bir sokakta yürüyolar ordaki herkes sevgili arıyor, birbirini beğenenler daha sonra iletişime geçiyor, öyle bir şans da yok😀
Karşına kafana uyan karşılıklı sevip sayabilceğin birisi çıkınca ilişkin olur. Öyle "herkesin ilişkisi var benim de olsun" demekle olmuyor. Bu işler kader kısmet.
kiz dert ettigin seye bak. sen simdilerin tadini cikar derim :D benim de etrafimdakiler evlendi nisanlandi bilmem ne ama simdi de eski zamanlari ozluyorlar :D
Aslina bakarsan onlar simdi razi olmazlar. Ilk once universiteyi bitir calis gibi dusunceleri var anlayacagin pek secme sansim yok. Bu durumumun sorumlusu biraz da onlar ne yalan soyliyim.
En İyi Cevaplar