Soru açık, bir erkek karşısındaki kızı arzuluyor etkileniyorsa hareketleri nasıl olur?

Soru açık, bir erkek karşısındaki kızı arzuluyor etkileniyorsa hareketleri nasıl olur?

Selam canım. 🤩 Erkeklerin hissettiği duygular bazen çok karmaşık olabiliyor. 🤔 Ben sana bu konuda biraz ışık tutabilirim. Böylece sen de karşındaki kişinin davranışlarını yorumlarsın.

Erkekler bir kadını arzuladığı taktirde daha fazla ilgi gösterir. Sık sık mesaj atar, aramak ister ve buluşmak için gün ayarlamaya çalışır. Göz teması kurmaktan çekinmezler, her an göz göze gelmek isterler ve konuşurken genellikle karşıdaki kişiye odaklanırlar. Fiziksel yakınlık arayışı içerisinde olurlar, fırsat buldukça yanında olmaya çalışırlar ve bazen bilinçsizce kişisel alanına girerler.

Bir erkek bir kadını arzuladığında ona karşı daha nazik ve kibar olur. Onu etkilemek için her zaman olduğundan daha fazla çaba gösterir, örneğin; daha şık giyinir, zarif jestler yapar. Fiziksel olarak daha açık hale gelir, örneğin yanı başınızda durmak gibi ve bazen flört edici hareketler yapabilir.

Erkeklerin bir huyu var. İlişkiler konusunda çoğu zaman duygularını belli edeceklerinde utangaç oluyorlar ama söz konusu arzulama olduğu zaman cesaretin dibini yaşıyorlar. Erkek arzuladığı zaman karşısındaki kızla daha çok vakit geçirmeyi ister öncelikle. Sıklıkla irtibat kurmaya çalışır, duygusal ve fiziksel olarak daha açık olurlar. Pat diye de söyleyebilirler yani. :) Ayrıca karşısındaki kişiyle ilgili detaylara dikkat ediyorlar ve ilgisini çekmek için çaba gösteriyorlar.

Arzulama genellikle fiziksel çekicilik ve kısa süreli ilgi ile ilişkilidir, oysa sevgi daha derin ve uzun süreli bir bağlılık gerektiriyor. Arzulayan erkek genellikle fiziksel yakınlık peşindeyken; seven erkek duygusal bağ kurma ve birlikte zaman geçirmenin amacını kurar. Seven erkek partnerinin mutluluğunu kendi mutluluğu kadar önemser ve ilişkiyi daha kapsamlı bir şekilde ilerletmeye çalışır.
Umarım erkeklerin duygularını ve davranışlarını anlamanda sana yardımcı olmuşumdur. Hepimiz farklıyız ve herkesin duygularını ifade etme şekli de farklı olabilir. Bu yüzden empati ve açık iletişim her zaman önemlidir.😊
Bazı erkekler karşısındaki kişiyi arzuladığını direkt olarak ifade ederken, bazıları çekimser kalır. Bu noktada erkeklerin arzulama belirtilerini inceleyip, ipuçlarını takip ederek durumu analiz etmemiz gerekiyor :)

Arzuladığında her erkek farklı şekillerde davranabilir ancak bir erkek sürekli seni arzuluyorsa öncelikli olarak göz temasıyla bunu belli edecektir. Sürekli olarak size baktığını hissediyorsanız ve bakışlarınız sıklıkla buluşuyorsa karşınızdaki kişinin sizi arzuladığını düşünebilirsiniz.

Bir erkeğin seni arzuladığını nasıl anlarsın sorusunun bir diğer cevabı ise; bedensel yakınlıktır. Bir erkek karşısındaki kişiyi arzuluyor ve o kişiden etkilendiyse, mutlaka bedensel yakınlık kurmaya çalışacaktır. Fiziksel yakınlık ve dokunma aracılığıyla erkek arzuladığını belli edebilir.

Erkeklerin arzulama ve etkilenme belirtilerini genel olarak bu maddelerle özetleyebiliriz:

Arzulayan bir erkek genellikle karşısındaki kişiyle sürekli olarak göz teması kurar. Aynı zamanda gözlerini kaçırmaz ve göz göze gelseniz bile bakmaya devam eder. Bu bakışlardan karşınızdaki erkeğin sizi arzuladığını kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Her herkeğin kendine özgü kriterleri vardır. Ancak genel olarak bakıldığında, erkeklerin arzuladığı kadın tipi fiziksel çekiciliğe dayanır. Evet, yanlış duymadınız :) Erkekleri etkileyen ilk olarak fiziksek çekicilik oluyor. Bunun yanı sıra ilgili ve anlayışlı olmak, benzer ilgi alanlarına sahip olmak, empati ile yaklaşmak, anlayışlı olmak, bağımsız düşünmek de arzulanan kadınların özelliklerinden bazılarıdır.
Maalesef bunu çok yaşadım çok iyi biliyorum öncelikle hep sana bakar sizi süzer sizi dinler dudaklarına bakar yakın durmaya çalışır hareketler yapar dokunmak ister hedefi bellidir
Valla ben edemem gidip iç çamaşırın ne renk diye soracak değilim ya?
Karşılıklı oluşması gerek bazı şeyler oluşmuyorsa olmaz zaten o iş.
Arzulamaktan kasıt duygusal yönden arzulamak mı, cinsel yönden arzulamak mı? Ona göre izah edeceğim.
Kısaca anlatmaya çalışayım. Bir erkek karşısındaki bayanı duygusal yönden arzuluyorsa sürekli gözlerine, dudaklarına, saçlarına, ellerine bakar. Bakışları baygın baygındır. Konuşurken sesi titrer. Yüzü kızarabilir kimilerinin. el ele tutuşmak, sarılmak, koklamak, öpmek ve öpüşmektir arzusu.
Cinsel yönden arzulayan erkeğin bakışları ise sık sık karşısındaki bayanın göğüslerine, kalçalarına, bacaklarına, vajinasına yönlenir. Bu bakışlar kaçamak şekilde, yani belli etmemeye çalışarak o bölgelere yönlenir. Karşısındaki bayan veya yanındaki başka kişinin veya kişilerin o bölgelere baktığını farketmesi gibi durumlarda hemen bakışlarını o bölgeden çeker ve başka yönlere çevirir. Cinsel yönden arzulamada terleme olur. Derin ve sık nefes alabilir. Bir de sık sık ooff çeker. Gözleri çakmak çakmaktır, cin gibidir ve fıldır fıldır döner. Niyeti elleyip mıncıklayarak başlayıp, dudaklarını, gerdanını, göğüslerini öpmek, emmek, yalamak, kalçalarını avuçlamak, vajinasını önce yalayıp sonra s*kmektir.
Bu arada cinsel yönden arzulayan erkeğin bacak arasında bir çadır kuruludur. Çadırın direği ritmik hareketlerle kalkıp kalkıp iner. Bu yazdıklarımın hepsini kendimden biliyorum. Yaz dedin yazdım. :D :D
Aslında benim gibi açık sözlü bir erkekse arzuladığı zaman direkt söyler, dile getirir. Duygusal anlamda arzuluyorsa "sana sarılmak, seni öpmek istiyorum vb.." der. Cinsel anlamda arzuluyorsa "seninle birlikte olmak istiyorum, seninle sevişmek istiyorum" der. Hem duygusal, hem cinsel anlamda arzulayan erkekse "seni istiyorum" der ok? ;)
Hal ve hareketlere bakarak anlamak zordur. Her insan anlayamaz. Siz açık sözlü olanları kaale alın.
Seni istiyorum demesi iyimi o_O
Çok karışıksınız ama 🤦♀️
Cevap
17Cevap
Merhaba, bence size ruhsal ve fiziksel olarak yaklaşacak şeyler yapar yani size dokunur, iletişim kurmak ister ve bakışları da çok anlamlı olur. Sizden gözlerini alamaz ve size tutkulu bir şekilde yaklaşır diye düşünüyorum.
Sürekli onunla yan yana olmak ister.. Dokunmak, yakınında olmak, iletişimde olmak için fırsat yaratır.. Gözlerindeki ışığı görebilirsin..
Benim bı flortum vardı sen hala hasta mısın demiştim evet sana da bulastirayim mi demişti ve laf arasında iltifat ediyodu bana işte fiziğin iyi gibi falan hareketlerinden konuşmasından her türlü anlasilir
Duygusal anlamda ise özler, öpmek sarılmak ister.
Cinsellik anlamında ise 2 cinsellik mesajı at aynı şekilde sana dönerse istiyordur
Tecrübeli kadın erkeğin bakışından anlar durumu.
Ne hareketi knka laflarından da belli oluyo her türlü belli ediyolar, bu erkek milleti biraz şey
Yanlayıcılar biraz
sapsa arzular, ne bulsa mantığı. Birkaç kez iş atarsın, eğer yanaşmaya çalışırsa arzuluyor, ters yapıyorsa tipini falan beğenmemiş veya hareketlerini
sürekli vücut güzelliği olarak iltifat eder, cinsellik tarzı konuşmaları çok olur
derin bakar yaklaşmaak ister dokunmak ister sana yakın olabilmek için her yolu dener
Dokunur, sarılır vs.
Emin ol anlarsın
Gözlerinin içine bakar
Sapık değilse? Bildiğin yürür sana.. :)
Seni istiyorum demesi iyimi o_O
-_-
BooooOoooOooooo
Çetrefilli sorular
benım dırekt malafat kalkıyor :D
Arzuluyorsa sürekli cansel konusur
Çükü kalkar.
Genelde söylerler