Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını ben bir kızda yaşadım. 5 dakika en fazla 10 dakika çıkıyor gün içinde onun dışında hep çevrim içi. Gece 4 lere kadar açık oluyordu. Sordugum zaman kankalarımlar kız arkadaşlarımla gruplarda vs konusuyoruz derdi. Ki biz bir tık ileriydik yani birbirimizden hoşlandığımızı açık etmiştik :). Meğer hatun 6 erkekle aynı anda konusuyormuş. Telefon numaralarını aldım tüm konuşmaları hepsiyle olan onlarada attım. Daha sonra facebook unda egomu tatmin ediyorum bu salaklarla gibi bir mesajlasması gectıgını fark ettım. Kızdan beklenir ^^ erkeklerden de beklenir yol ver gitsin
61 Yorumla
Soran+1 yılBende onceden yasadigim icin bu durumu tecrubeliyim ondan bu soruyu sordum. Ve ayni seyin yine basima gelmesinden korkuyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılOkulda din kültürü öğretmenimiz uyarırdı whatsapp da sürekli açık olan insanlardan uzat durun. Derdi
141 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :D
Erkeklerin çoğu öyle canım güvenilmez benim ilk sevgilimde öyleydi mesaj attıyodum minumum 10 dakika sonra cevap atıyodu başka kızlarla konuşuyordur erkek arkadaşlarıyla öyle uzun konuşmaz erkekler
53 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorumda cogu oyle mi ya yok mu adam gibi adam?
- +1 yıl
Bende aynisini kadinlar icin dusunuyorum
Sorarsin cevap vermez gecistirirse ortada doğru olmayan şeyler var demektir
24 Yorumla
Soran+1 yılYuz yuze mi mesajlami sorsam?
Soran+1 yılDaha aramizda bir sey olmasdigindan havalanmasindan korkuyorum. Aa bu kiz bana bakiyormus surekli degip egosunuda tatmin etmek istemiyorum aslinda..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 857 cevap paylaştı. Bizim komşunun kızı whatapp'ta sürekli çevrimiçiydi. Markete giderken araba çarptı öldü.
82 Yorumla
Soran+1 yılAbahaahah
- +1 yıl
Kahkaha attım
- İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBende sürekli çevrimiçiyim. İşim gereği bu böyle. Her an her iş ortağımla irtibat halinde olmalıyım. Şimdi bende mi devamlı kızlarla konuşuyorum. Yapmayın bunu ya. Bu kadar basit değil bu yargıları koymak. İçgüdüsel egoları bir kenara bırakın. Güvenmiyorsan olay zaten bitmiştir.
47 Yorumla
Soran+1 yılIyi de bu cocuk ogrenci yani neden surekli cevrimici olsun
- +1 yıl
O zaman şöyle sorayım size, Tamam bu bir öğrenci. Neden çevrimiçi olmasın? Sonuçta bu bir tür sosyalite aracı. Tabii ki kullanacak.
Soran+1 yılIyi de her dakika kullanilmaz ki. Bizde kullaniyoruz ama 1-2 saatte bir
- +1 yıl
Tamam. Diyelim ki haklısın ya da varsayımların doğru. Peki bu sana göre yanlış ya da senin yaşamında yeri olmayan bir durum mu?
Soran+1 yılDaha onceden basima geldigi icin yanlis bir durum. Konustugum cocuk benden hoslandigini soylemisti ve surekli whatsappta cevrimiciydi. Ona neden cevrimici oldugunu sordugumda bana telefonunun oyle gosterdigini oyun oynadigini falan soyluyordu. Yalanmış. Bir gün durduk yere bir sevgili yaptığını öğrendim. Ve hala benle konusmaya devam ediyordu. Benden hoslandigini soylemesine ragmen.
- +1 yıl
Bingo. O zaman yapman gereken bu konu üzerinde bu kadar düşünmek yerine onunla olan tüm iletişimi kesip kendi hayatın üzerine yoğunlaşman hem zaman kaybın açısından hem de kendi dünyan açısından daha iyidir. Unutma kimse vazgeçilmez değildir.
- 1 yıl
Bir şey söylim mi biz kadınlar şüphelendik mi tamam yani demem o ki şüphe tek gerçektir
her erkeğin konuştuğu kızlar vardır ama zihniyet meselesi annem :)
basit olacak ama başka bir arkadaşına zarf attırabilir tepkisini ölçebilirsin bençeeeeee tşkler12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir denemek lazim da denedikten sonra nolucak? Ya zarfı açarsa? Bu durum sadece beni uzer.
- +1 yıl
denesem ne mi olucak ;
üzülen sen olmayacaksın o olurmu bilmem ama ortalıkta afedeersin de o kadar çok kaşar varken sevgililerinizi ya sıkı tutun ya da bırakın gitsin ortam feciiiii
tavsiyemdir temizini bul çünki pek bir deneme şansın olmuyor insan bir kırıldımı bir daha zor tamir oluyor.
bu ülkede hiç kimseye güvenilmez helede türkse karşındaki tamamdır fırıldakdır..
52 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
Çoğunlukla ben de çevrimiçiyim. Ama bu saatlerce erkek arkadaşlarımla konuştuğum anlamına gelmiyor. Başka şehirde olan çok sevdiğim bir arkadaşım var onunla konuşuruz saatlerce @right05
17 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın güvenilirliğini çevrimiçi olup olmamasına göre sorgulamak basitlik belirtisidir.. Hislerine ve izlenimlerine göre karar ver sosyal ağlara göre değil @soran. Örnek biz , farklı şehirlerdeyiz ve bu durumda sürekli iletişim halinde olmamızı zorlaştırıyor , arayamadığımız zamanlarda whatsapptan mesajlaşıyoruz. Sadece karlı cinse çevrimiçi olunur diye bir kaide yok.
Soran+1 yıl@right05 ama siz kızsınız kızlar sıkılmadan her dakika birbirleriyle konusabilir ama erkekler birbirlerinden sıkılıyorlar
Soran+1 yılYakın arkadaslarimin cogunun erkek oldugunu dusunursek az cok neler konustuklarini ne sikla konustuklarini biliyorum. Evet kizlarla konustugunu garantilemiyor ama konusmadiginida garantilemiyor.
- +1 yıl
@soran söz konusu insanlarsa hiçbir şeyin garantisi yoktur zaten. Yakın arkadaşlarının erkek olması onları iyi tanıdığın anlamına gelmez insanlar kendini bile tanıyamıyor bazen. Ki erkekler arasında dönen muhabbetlerin %90 ından yakın bile olsa kızların haberi olmuyor. Şüphelerinden arınmanın bir ihtimali yok sadece bir insanı tanırken sosyal ağlarla sınırlı kalma yeterli.. @Katniiss
Belki O kişide WhatsApp açık bırakarak seni kontrol ediyor olabilir... yani karşılıklı güven sorunu. Yaşıyor olabilirsin... ilgileniyorsan, o yazmadan, WhatsAppte fazla bulunma, Güven duymasını sağla,...
00 Yorumlabelki de wp grubu var sınıfının ya da kankalarının biraz pozitif olmalısın
21 Yorumla
Soran+1 yılBak bunu dusunmemistim olabilir
+1 yılBenim erkek arkadaşım da şu an aynı bu şekilde. Sabahlara kadar çevrimiçi. Değilse biraz bekliyorum çevrimiçi oluyor. Ama bununla onu sıkmıyorum. Kendi vicdan yapsın yanlış bişey yapıyorsa. Herkes kendine yakışanı yapar. Sabah yazarım günaydın aşkım diye hahah
40 Yorumlabunu anlayamazsın erkekten erkeğe değişir aslında bu mesela bende sürekli kız arkadaşlarımla konuştuğum için çevrimiçiyim de işte erkeklere güven olmaz bacım
11 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam biz kızlar surekli konusabiliyoruz ama erkekler icin gecerli olmadigini dusunuyorum yani onlar her dakika konusmuyorlar
Ben de zamanında bu sitede full online dım. Belki 1 mesaj gelir diye. Gelmez olaydı. Belki o da senin yollarını gözlüyordur
21 Yorumla
Soran+1 yılYa konusmak isteyen insan mesaj atmaz mi dakika basi benim son gorulmeme mi bakicak
Yurtdişinda bu heycâni kari koca beraber yaşiyor bana karisinin benden hoşlandiğini denemek istediğini söyleyenler bile oldu bunu damizlik olarak Yapacak çok insan var mı? aldatilmadiğin dan emin ol Lütfen yanliş anlamayin bilgi olsun diye yazdim
00 YorumlaDaldan dala atlayan cinsiyet fark etmeksizin uzak durulması gereken insan tipi. Biriyle yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen insanlardan uzak durun.
00 YorumlaBak şimdi arkadaşım bende bir erkeğim ve instada WhatsApp da sürekli aktifim ama kızlarla konuşmuyorum erkek arkadaşlarım var yani "ağalarım" sonuç itibariyle her erkek aynı değildir samimiyetinize göre yaklaş ve telefonunu kurcala çocucğun bakalım neymiş olay daha mantıklı bu durum bence böyle yap
00 YorumlaArkadaşlar Whatsapp çevrimiçi takip programı var onu kullanma gereği duydum. Sürekli çevrimici görüyordum. Toplamda 24 saat te ortalama 4 saat civarı oluyor Whatsappa sürekli girip 30 saniye veya nadir bir dk girip çıkıyor bunun anlamı nedir. Ben yatıcam diyor 2-3 de çevrimiçi görünce iyice soğudum. Hep aile vs diyorda polyana olmaya çalışıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
00 Yorumlaşu an telefonumda çoklu pencere açık youtube dan müzik dinliyorum aynı ekranda whatsapp açık fakat kimseyle konuşmuyorum nasıl olcak?
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye kapatmiyorsun pencereyi
İnternet & Teknoloji konusunda 675 cevap paylaştı. Tek bir soru sorcam
Watsaptan konuştuğun birisi sana nasıl çekici geliyor? Reel de de görüşüyosan bişey diyemem01 Yorumla
Soran+1 yılTipiyle konusmasiyla fikirleriyle cekici geliyor yani neden sordun?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesin sevdigim ve konustugum kiz da aynisini dusunuyor. Evet arksdsslarimla konusuyorum. Gece 5 lere kadar hergun nerdeyse :D acaba o da diyo mudur kizla mi konusuyor diye
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyordur tabii gercekten sadece erkeklerle mi konusuyorsun?
neden güvenilmesin bir işle meşgul olan arkadaşlar vardıor ya aaktif biirisidir bilgi vermek ya da alamak zorundadır bu ona karşı hislerinde ancak yanılmayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsacmaliktan baska bir sey degildir. adam agir issiz olabilir yapicak bir sey yok fakat bu onun guvenilir olup olmadigini gostermez.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun zaten baska kizlarla gorusup gorusmedigi
acemi cocuk demekki son gorulme kapama cevrımdısı gozukmeyı bılmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSon gorulmeyi kapatsa da cevrimiciyken gozukuyor ki
Soran+1 yılAyrica birde kendi de bakmak icin kapatmiyordur bence
Soran+1 yılEvet gozukuyormus arka planda da
Bence güvenilmez ya nefret ederim gece gündüz elinde telefon mesajlasanlari
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende oyle
+1 yılkullanmıyorum ama su whatsapp basa bela anlasılan herkes sıkayetcı... ben uzak durmakla ıyı yapıyorum galıba
01 Yorumla
Soran+1 yılCokta uzak durmamak gerekiyor. Arasini bulunca normal bir sey oluyor. Sadece abartanlar var.
Whatsapp ne zamandan beri durumu ile ilgili, kişi analizi yapıyor , şaşırdım doğrusu..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yolla cok kolay yapilabiliyor
Bilmiyorum ki ben de hep cevrimiciyim ama kiz grubunda falan takiliyorum genelde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kızlar birbiriyle sıkılmadan konuşabiliyorda erkekler sıkılıyorlar birbirlerinden
+1 yılGuvenilmez ama herkeste ayni degildir belki bir aciklamasi vardir
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlayabilirim peki?
- +1 yıl
Sor ogren
Soran+1 yılSorsam ne dicek kizlarlami konusuyorum dicek sanki
+1 yılŞimdi ne zaman baksan açıkmış? O halde sende her saat wp ye baktığına göre seninde ondan bir farkın yok demek ki
016 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle degil tabikide gunun her saati bakmiyorum. Gunde 5-10 kere bakiyorsam her seferinde farkli saatlerde cevrimici oluyor. Buna dayanarak soyluyorum.
- +1 yıl
Insanlar ile konuşmak ya da iletişim kurmak güvensizlik mi oluyor? Belki arkadaşımla görüşeceğim konuşuyoruz ya da önemli bir mevzu oldu çözülmesi gerek ya da herhangi bir arkadaşım ile konuşamaz mı? Ben çok saçma buldum düşünce yapınızı
Soran+1 yılPeki bu olaylar her gun her gun mu basina gelir insanin? Bugune kadar kizlar gibi her dakika erkek arkadasiyla mesajlasan bir erkek gormedim ben.
- +1 yıl
Sen nasıl insanlar ile konuşuyorsan oda aynı şekilde insanlar ile konuşuyordur ya ordan kaybolup hiç girmese nerde olduğu ne yaptığı belli olmasaydı daha mı iyiydi?
Soran+1 yılO da dogru ama boyle oluncada bana ihanet ediuor gibi hissediyorum
- +1 yıl
Diğer şekilde nerde olduğunu bilmediğini düşün gece gündüz dışarıda kiminle? Nerde? Klübtemi? Başka kızlarla mı beraber? Ne olduğu belli değil
Soran+1 yılOf bilmiyorum valla ikiside kötü..
- +1 yıl
E işte o zaman kötümser değil iyimser düşünmek lazım hem merak ediyorsan açıkça sor adama ne yapıyorsun bu kadar merak ettim de yani sor gitsin önemli birşey değil kaldı ki adamın hoşuna gider benimle ilgili merak ediyor der yani
Soran+1 yılIlgili davranirsam havalanmasindan korkuyorum. Hem onceden de boyle konustugum bir cocuk vardi surekli onlinedi. Ona sormustum ben oyun oynadigim icin acik gozukuyo diyordu. Sonra bir baktim sevgili yapmis onunla konusuyormus..
- +1 yıl
Meraktan çatlamaktansa böyle sorman bence daha mantıklı diye düşünmekteyim
Soran+1 yılPeki şu an sana birinin
Neden surekli cevrimicisin diye sordugunu dusun ne dersin? Kizlarla konusuyorum diyebilir misin?- +1 yıl
Evet derim eğer konuşuyorsam neden yalan konuşacağım ki?
Soran+1 yılKarsi tarafin tepkisinden cekinmez misin yani
- +1 yıl
Tepkisinden banane? Ben doğrusunu konuşacağım gerisi önemli değil ben doğrusunu söyleyeyimde güvenmek ya da güvenmemek ona kalmış
Soran+1 yılHerkes senin gibi dusunmuyor iste
- +1 yıl
Herkes ben değil işte :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka yahu? Ben de genelde çevrimiçi olurum ve üniversite arkadaşları ile konuşurum hep. Sevgilim de olsa sıkar zaten bir süre sonra ama arkadaş muhabbeti apayrıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sadece erkek arkadaslarinla mi konusuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Kendisi erkeklerle konuşmuyor ya erkeğinde öyle olmasını istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet konusmuyorum
Benim telefon şarjda ise sürekli açık görünüyor. Boşta da olsa.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de internetim sürekli açık. Navigasyon ve harita yüzünden yer bulma özürlüyüm de. O yüzden whatsapp'da açık görünüyor. Günde kullandığım 5 dakikayı geçmez whatsapp'ı. :/
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama internet acik olunca acik gozukmuyorsun
Cevap sahibi+1 yılBenim ki açık gözüküyormuş.
Soran+1 yılYok oyle bir sey ya bir daha baktir birine
Cevap sahibi+1 yılO zaman hemen telefoncuya gidiyorum. :/
Soran+1 yılYok ya arkadasina falan baktir iste
bende öyleyim :) 2 kızla konuşuyorum sadece yani oluyormuş demekki dğeilmi
014 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilmez yani. Kesin baska bir kizla daha konusuyor. Peki sen ikisinede sevgili olma gozuyle mi bakiyorsun?
Soran+1 yılSevgilin varken baska kizla niye konusuyorsun?
Soran+1 yılNe amacla konusuyorsun o zaman?
Soran+1 yılOo sekreterse daha tehlikeli. Bence sevgilin dert ediyordur da seni rahatsiz etmemek ve elinden kacirmamak icin soylemiyordur.
Soran+1 yılAa okay o zaman
Soran+1 yılAma belli ki baska kizlarla da konusuyor ayni anda
Soran+1 yılAma bak genellikle diyorsunbu surekli konusuyor.
Yoo sürekliyse kesin şirifsiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
+1 yılkonuştuğu biri vardır deriz düz mantık
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi bencede
Sadece karşı cinslerini tanımıyor olsa gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece onlarla konusuyorsa?
- İnternet & Teknoloji konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sürekli çevrim İçi olmasi normal degil
05 Yorumla
Soran+1 yılDemi kesin bir kizla konusuyor..
- +1 yıl
Yani yoksa bir kişi sürekli hem cinsiyle o kadar saat konuşmaz yani
Soran+1 yılBenden oyle dusunuyorumda burada da yazanlar olmus erkeklerle saatlerce konusuyorum diye bilemedim napicagimi
- +1 yıl
Ya bir yürüyüp gitsinler nasıl canlılar olduklarını bilmiyoruz sanki
Soran+1 yılAhahaha aynen de yinede insan inanmak istiyor..
Nedeni ne bagli ama surekliyse sikinti var
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ya da en fazla 5 dakika once son gorulmesi gozukuyor
Ya bu ne he he dusunce
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun?
+1 yılSaçmalama ya ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni anda hem bana hemde baskalarina umit vermis oluyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır güvenilmez.
10 Yorumla Ona sor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem kızlarla mi gorusuyorsun dicem? Ayrica oyleyse bile soyler mi sence
hayır.
00 Yorumla
+1 yılhayır guvenme
02 Yorumla
Soran+1 yılTeklif etsede kabul etmeyim o zaman
- +1 yıl
ettmeee yol ver
- İnternet & Teknoloji konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen güvenilirim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güvenilirsin ya baska kizla konusuyorsa
- +1 yıl
Bwnde hep çevrimiçi yim wifi var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuvenilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak?
sorarak
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil sorcam kizlarla konusuyorum demez ki
+1 yılhayir