Öncelikle öğretmende aham şaham bir maaş almıyor ki kendini ondan küçük görüyorsun. Hem ileride o adamın iyi yelere gelmiyeciğini nerden biliyorsun. Önemli olan zaten birlikte birşeyler başarmak, hazıra herkes konar.
Ama dersenki bana holding sahipleri yakışır, işi uzatmadan ayrıl daha fazla bağlama kendine. Ama unutma para hertürlü kazanılır önemli olan yüre,, onu bulduysan kesinlikle kaybetme.04 Yorumla
Soran+1 yılFelsefeciler edebiyatçılar soruma cevap vermek bukadar zormuydu
Soran+1 yılErgen olan sensin yaşım yazıyor orada neyse öğretmenleri bir küçümsüyorsun bir yükseltiyorsun gözünde sorunun ne senin
En İyi Cevaplar
+1 yılFakirsin bitti de
00 Yorumla
+1 yılaltı üstü bir ögretmensin gören görmegen trilyonluk sanar aldıgın maas ek derslerle 3000 filandır o çocukta 1.500 alsın çok bir fark yok aranızda bunu bırakıp öyle birine gidersin maas farkı 5000 olur ama 3 sene sonra dul olursun. KİMSENIN AHI KİMSEDE KALMAZ..
00 Yorumla
ayrılın o zaman apla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kocası öğretmen olup kendi çalışmayan birçok kadın var ama? Hani kadın erkek eşitti
33 Yorumla
Soran+1 yılKadınla erkek eşit değil benim için
Soran+1 yılKadınında erkeğinde kendine göre görevleri var ve erkek evine yeterince para getirmiyorsa olmaz
Düşüncen ne ise o şekilde söyle. Ben daha iyilerine layığım de.. En azından sen gider ayak seni de tanımış olur ve arkandan üzülmez.. Sen de bir gün gerçek sevgi ve mutluluğun para-statü olmadığını anlarsın (iş, işten geçtikten sonra) Ayrıca öğretmen olman neyi değiştiriyor zengin mi oldun? Öğretmensin ama eğitimin eksik kalmış bacım.. Hiç kusura bakma
10 Yorumla
+1 yılkızım salakmısın bız burada bana bı gulsun dıye dunyaları yakarız sen bull asık ol sımdı hıç degmıcek seyler ıçın bırak olmaz bence hayatta hersey olur sen dusersın o yukselır heder etme eger sevıyosan yabırakma derım ben onun ıçın evımın hanımı bıle olurum ıdeallerımden vazgecerek ama ofa bak platonığım gekılıoyo aklıma ya ben ona kıyamazdım
10 Yorumlaİşte sevgiden anlamayan bir insan daha. benim muhasebe bürom var üni mezunuyum. konservatuar bölümü öğrencisiyim ve şu an da bir kaç türkü barda sahne alıyorum aylık da gelirim 6-7 bin TL üzerinde desem koşa koşa gelirsin. Sen gibilerde gelir koşa koşa. öğretmensin öğrencilere örnek ol burdan hoca hanım inş. Senden önce o delikanlı ayrılır senden
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi işte eşini mutlu edebilirsin
Egerki ilerisinde bir evlilik dusunuyorsan ona bence birbirinizi mutlu edemiyeceginizi soyle sonucta davul bile dengi dengine
10 YorumlaFakir ne ya? Öğretmenim diyorsun bide. Ne öğretmenisin sen?
14 Yorumla
Soran+1 yılİngilizce öğretmeni
- +1 yıl
Bir kaç erkek arkadaş bir öğretmenin bu şekil de yazacağını düşünmüyorum gibi şeyler söylemiş ve bence çok da haklılar. Ayrıca nedense bu ingilizce öğretmenlerinin görüşleri hep böyle buda beni sinir ediyor. Ha ayrıca bir arkadaş eşitlikle alakalı bir şeyler söylemiş ona da kesinlikle katılıyorum. Çok mu yokluk çektin de öğretmen olunca gözün açıldı yani nedir sorun? Gerçekten paranın bu konular yüzünden sorun olması midemi bulandırıyor. Ne yapacaksan onu üzmeden yap. Sevgim bitti de olmuyor de sonrasın da üzülürsen ona dönme. Bir şey daha öğretmen olmuşsun, okumuşsun fakat öğrenemediğin bir çok şey var. Saygılar...
Soran+1 yılBen çalışmayacağımı söylemedimki ben çalışıcam ama herşeyi kendime elbiseme veya mutfağa harcadığımı düşün o kirayı nasıl yetiştiricek o maaşıyla? yetiştiremez.! Burada felsefe yapmayı çok iyi biliyorsunuz bunada cevap ver hadi. Birde bir kadın olarak çalışmak zorunda değilim istediğim için çalışıyorum.
+1 yılevet öğretmen olabilirsin o da bir işçi ama sevgide ayrım yoktur onu seviyorsan tabiki oda seni bence ayrılmayıdüşünme hayat bu hiç belli olmaz belki sende senin gibi öğretmen veya mimar evleneceksin ya peki mutlu olamassan bunları da düşün bence
00 YorumlaAynen daha iyilerine layıksın. İslam hukukuda senin memurla evlenmeni doğru buluyor bence terk et. Davul dengi dengine. Açıça söyle ona: ''Bana layık değilsin''
06 Yorumla
Soran+1 yılIslamla alakasi ne?
Soran+1 yılIslam neden bir memurla evlenmemi uygun buluyor ona aciklik getirirmisin bunu bilmiyordum
Ayrılda beş sene sonra karşına çıksın...
Birzamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı diye...22 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Yha kaybol gozum gormesin seni gorgusuz ben cok zebnginim ve kiz arkadasim vardi evlenecketik kismet olmadi be kizda bayan kuaforuydu ne olmus yani
12 Yorumla
Soran+1 yılFelsefe yapma sadece soruma cevap ver
+1 yılGorgusuz... senden bir halt olmamis ogretmen olabilirsin ama bes para etmezsin
50 Yorumladavul dengi dengine akılda çalıyor... yüreklerde değil... ne ferhat anlatabilmiş... ne kerem... ve diyorsun ki " ben böyle aşkı... skrem"... :))
00 Yorumla
+1 yılEgon tavan yapmış.. o ne ya 'fakir' bari maddi durumu iyi değil söyle.. o kişiye acıdım yazık. ihş seni çok sevmemiştir... sonradan çok üzülmez ihş senin gibi biri için
10 YorumlaSen omur boyu devlet memurlugu yaparken o isci dedigin insan o magazanon muduru olabilir
10 Yorumladaha iyi paralara mı layıksın bence senin layıkın değil bu adam. kendisi daha iyilerini hakkediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi
+1 yılMadem öyle başından beri belli değilmi niye bu kadar vicdanszsn yazk sana alt tarafı bir memursun sanki sen cokmu para getiriyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSviyosan gözüne meslegi falan gözükmez bir öğretmen olarak böyle diyorsan normal insanlar napar bilemem ayrilmak istiyosun fakat ben bunu onu kirmadan yapabilecgin bisey olarak gormuyorm.
00 YorumlaYine cep kalbe galip geldi. 😃 bu sktğmn aşkı niye var ki anlamıyorum gerçekten.
33 Yorumla
Soran+1 yılLütfen burada doğruluktan bahsedip kendinizi küçük düşürmeyin soruma cevap veremeyecekseniz yorum yapmayın bu kadar basit!
Senin gibiler yüzünden nice gençler intihar ediyor dostum. Yapmayın şu para sevdasından vazgeçin sizi mutlu edecek insanların yanında olun
02 Yorumla
Soran+1 yılFelsefe yapmayınnnnnnnnn soruma cevap ver
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşçiler, üretenler olmasa ekonomi çöker. sen de ıssız kalirsin. Haberin var mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şey keşke para olsa... Peki niye baştan onunla çıktın o zaman zengindi de seninle çıkmaya başlayınca mı fakirleşti?
02 Yorumla
Soran+1 yılZengin değildi zaten ozamanda ama iş bulucam diye avuttu beni
Cevap sahibi+1 yılMaddiyat maneviyatın önüne geçmiş ve sen bu kişiyi gerçekten sevmiyorsun, gerçekten sevsen bunlar sorun olmazdı. Hayırlısı olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılişte akıllı bir kadın, öte yandan kompizisyonun ana teması "davul bile dengi dengine" olmalı. sonrasını kendi stiline göre düzenle işte. kolay gelsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Bence onu daha kötü duruma düşürür aileleriniz biliyor mu bence bir danışın ne de olsa onlar daha iyi bilir
00 Yorumlata başında aklın nerdeydi madem mantığın ağır basıyor ozamanlar canım mıydın? kusura bakma sorumsuzsun ve sorumsuzluğunla başkasının hayatını etkiliyorsun. senden eğitimci olmaz.
01 YorumlaBuraya yazdıklarını yüzüne söyle belki adam dünyanın nasılda çok kötü bir yer olduğunu görür ve artık kuralına göre oynamaya başlar sayende
01 Yorumla
Soran+1 yılKırılsın istemiyorum bu şekil çok kırılacak
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. ona doğruyu söyle. yalanların arkasına neden sığınıyorsun ki? düşüncelerini dök.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılSeni öğretmen yapan eğitim sisteminin...
Ayrıl ayrılda çocuk senden kurtulsun20 Yorumla
+1 yılama zaten kendini rencide etmişsin para için mi sevgilisin yoksa birbirinizi sevdiğin için mi bazı kızların sevgili ve evlenmekteki tek amaçları güç
00 YorumlaYazıklar olsun şu sapık düşüncelere sanki kendisi aristokrat haspa m
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak öğretmenleri, tanımadığı insana bişeyler öğretme ve empoze etme girişiminde bulunanları dahi hiç sevmem. bunun için sana yorum yapmıycam ingilizceci :D ne zamana kadar? karşındaki insanı anlayışla tanıyıp ona layik olana kadar :D
00 Yorumla
+1 yılAçıkca söyleyim nasıl izah edeceğini, benim sevgiden önce paralı bir kocaya ihtiyacım var demen yeterli, karşındaki de gururluysa kısa çözüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gün ögretmensin yarın hiç bir şey. Bu gün işçidir o yarın iş adamı...
14 Yorumla
Soran+1 yılFelsefe yapmayın cevap verin soruma
Cevap sahibi+1 yılBence hiç kimse evlenme kardeşim. Aşağıdaki yorumlarını okudum da koca eve iyi para getiremiyorsa olmaz demişsin, senin asıl meselen evlenmek kendi hayatını kurmak değil zengin kocaya kaçıp çalışmaktan kurtulmak. Allah senin gibi kadınlardan korusun cümlemizi...
Cevap sahibi+1 yılBen İnşaat mühendisiyim, o zaman bende senin gibi burnu havada öğretmenleri hor görüp aşagılayayım. Sen sadece basit bir öğretmensin, ne bu havalar?
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten zor bir durum. İleriye dönük ilişkilerde kültür farkı çok önemli. Ayrılmakla iyi yaparsın
00 Yorumla Onu tanıdıgında sana şirket CEO'su oldugunumu söyledide simdimi fark ediyorsun durumu?
10 Yorumla
+1 yıldüşüncelerinde haklısın davul bile dengi dengine yani o iş yaş. düzün bir şekilde açıklamanı yaparsın ayrılırsın bu en doğal hakkın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılEe onceden bilmiyomuydun boyle dusuneceksen neden iliskiye basladin
02 Yorumla
Soran+1 yılYaparım sandım olmadı
- +1 yıl
Olmaz tabiki nasil ayrilcaksin dusun
+1 yılDaha iyileride senden daha iyisini haketmez mi canım öğretmen olmuş bide
01 Yorumla- +1 yıl
Canım değil grizekalı olacaktı
bir sebep bul ayrıl daha az kırılır en azından küçük beyinli senii
00 YorumlaElinle işaret edip fakiiir fakiiir deyipte ayrıl bari de mum dikmiş olasın.
00 Yorumla
+1 yılYazık bir öğretmen adayı olarak üzülüyorum ülkemin haline.
Gün gelecek bu ülkeyi senin yetiştireceğin bir genç mi yönetecek?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzah etme adam ol ciktigin yolda yarim birakma cok paran olacagina mutlu ol daha iui
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen daha ıyı parası olan birinin altında yerın olmalı
00 Yorumla
+1 yılhaklısın bu konuda.
22 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama sorumu cevaplayın lütfen kararım hakkında yorum almak istemiyorum
- +1 yıl
eğer ilişkilerden beklentin evlilikse zaten uzatmanın anlamı yok biz evlenemeyiz de bitir ama değilse devam etmende sorun yok güzelim.
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılCesitli bahaneler uret kendinden sogut
10 Yorumla
+1 yılSenden hiç bir yol olmaz emin ol
00 Yorumlahiç bekleme lütfen, hemen ayrıl yazık çocuğa..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaann ayril gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede😄
Görende senin mesleğinin cok iyi oldugunu sanaar
01 Yorumla
Soran+1 yılTabikide iyi
Böyle troll sorulardan sıkılmadınızmı?
05 Yorumla
Soran+1 yılTroll değil maalesef fakir
Soran+1 yılBirde yazdığım şeye cevap verirseniz yardımınız dokunur böyle boş işlerle uğraşmayın
Soran+1 yılAşağılamakmı bu yaptığım fakir olma suç değil ama ben evlenmek istemiyorum suçmu
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. ayrılmak istediğini söyle uzatmanın anlamı yok
00 YorumlaSen kac para kazanıyosun
00 YorumlaSevmiyosun sanırsam? Sevmiyosan Niye Berabersiniz?
00 YorumlaYıl olmuş 2016 hala sevgilim fakir.
00 Yorumla
+1 yılSen kimsin ki daha iyilerine layık olacaksın?
00 Yorumlaçok kötüsün
00 YorumlaBir bitmediniz ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne