+1 yıl:( yine de yazacağım .
Bir dönem sevgilimle ayrılmıştık , ayrılmak zorundaydım , ayrı şehirlerdeydik evlenicektik ama o evlendiğimiz de kendi şehrine gitmemi istiyor du , ne yaptıysam ikna edemedim , üzülmesin diye ayrıldım , severek ayrıldık . Aradan 7 ay geçti tekrar karşımdaydı konuştuk sohbet ettik , çıktığı varmış , hayırlı olsun inş. mutlu olursunuz dedim ;
__ inş. ama sanmıyorum
__ ne den sen iyi bi kızsın mutlu olacağına inanıyorum
__ o çok sinirli , geçmişin de aile baskısıyla büyümüş ezik kalmış , hep kavga etmiş , bi yerden sonra konuşamıyor deliriyor
__ sen salakmısın ya senin böyle bi tiple ne işin var , sen sana vurmicanımı sanıyosun , seni takıcağınımı düşünüyosun sinirlendiğin de , nasıl birine bulaştın sen prenses , nolur bırak sonu iyi değil
__ o beni seviyo dinliyo , geçen vursam naparsın diye sordu ağlarım dedim sana vurmam dedi , ayrılmicam beni buna sen mecbur bıraktın onu evleneceğim insan haline getirmek tek isteğim bu
__ yapma nolur , kendini yakıyorsun ateşle oynuyorsun , görmüyormusun , geleceğini ben hissediyorum sen nasıl göremiyosun .
derken konuştuk vedalaştık , ara dan iki ay geçti , tekrar görüştük ve msn de görmek istedim , kabul etmedi , zorladım yalvardım , kabul etti , cam açıldığın da ben ağlamaya başladım , yanağın da morluk vardı , ağladığımı görünce oda ağladı , şuan yazarken ağladığım gibi , konuşamıyordum ağlamaktan dilim tutulmuştu , zar zor topladım kendimi ;
__ noldu sana
__ yok bişe boş ver eeee sen napıyosun
__ noldu sana dedim , bunu o o.ç cu yaptı dimi
__ o beni seviyo , anlık sinirle yaptı ayrılcaktım çok yalvardı affettim
__ lan sen nediyosun oğlum ne diyosun , ben sana bakmaya kıyamazken dokunmaya kıyamazken , seni resmen dövmüş , seviyorum diyosun , bak nolur bırak onu , şimdiden böyle yapıyosa evlenince neler yapmaz görmüyosun , bana olan sinirin seni tüketiyo nolur bırak onu
__ bırakmicam söz verdi
sonra aradan bir ay daha geçti o aynısını yine yapmıştı ona , beni bu kez de dinlemedi ,ondan sonra engelledim o kızı artık akıbeti noldu bilmiyorum , artık seçim senin .14 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar yazdığın şey için teşekkür ederim. emeğine sağlık. onunla olmak istiyorum ama bazen insan görmek istediği gibi görür bazı şeyleri. ve ben evlenmek için hiç emin olamıyorum karşıma kim çıksa bi sorun oluyor. ve acaba sorun bende mi diyorum? onu denemek istiyorum böyle bir davranısını gördüğüm anda yada yatkınlıgını gördüğüm anda kesinlikle silerim. ayrılırım. işin kötüsü bi ay sonra istemeye gelcekler babamda biliyor ilişkim oldugunu. böyle bir kelime kullandığını duysa zaten vermez beni
- +1 yıl
ben aslan burcuyum çok sinirlendiğim de bağrırım çağrırım kükrerim ama vuramam , bir gün bi çıktığım beni dinlememişti , gidersen vururum demiştim , gitti , akşam yanına gelicem dedim , gittim bi mahalleye çektim , vur dedi gözlerini kapadı , o kadar masum du ki vuramazdım sadece tehtit etmiştim evine bıraktım ve bir daha beni arama dedim ayrıldım , kimse kimseye vuramaz vurmamalı , bi ay çok erken , bu kez söz attı olucak , bilmiyorum hakkın da hayırlısı olur inş. ama isteme işini uzat izle .
Soran+1 yıluçak biletini almışlar bile
- +1 yıl
manevi bi ablam var 29 yaşında geçen sene evlendi , sevgilisi odunmuş, abla yapma dedim , 7 sin de neyse 70 inde de odur dedim , napim ablacım senin gibi şair ve bestekarını bulamam ya dedi , daha düzgününü bulursun dedim , bile bile lades diyosun dedim , ablacım çok denedim hepsinde bi sorun var artık yaşım geçiyo bu olur düzeltirim dedi , beni dinlemedi , şimdi boşancaklar eşi eve gelmiyo zaten , noldu odun ruhsuz biriyle evlendi bekareti de gitti , üzülüyorum bu durumlara mutlu olun nedim .
En İyi Cevaplar
bak kardeşlik, Allah bizi kızlardan güçlü kıldı ki, kanatlarımızı açtığımız zaman onlara kimseler ulaşamasın zarar veremesin diye, kaldıki zayıf olduğu için kadına şiddet uygulamak ha ne kadar büyük bir eziklik şerefsizlik, heleki suçsuz bir kadına el kaldırmak, neymiş efendim sinirliymişim, bıraksın bu latifleri... ben olsam, evlendiğimiz zaman seni asla üzmem, kimseye ezdirmem ve üzülmemen için elimden gelenin fazlasını yaparım... derdim.
21 Yorumla
Soran+1 yılişte ya erkek dediğin böyle olur :) ne yapacağım ben yaaaa :((((
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞiddet eğilimi hep varsa birkaç kez şahit olduysan,ailedede varsa,el kaldırdıysa,yada çok çabuk sinirleniyorsa ,arkadaşlarınla tekme tokat kavgaları varsa seni de döver zaten dövmeyeceğime söz veremem demiş,evlilik bu ya en ufak şiddete meyli varsa amann derimm uzak dur..Sadece sözde ilk defa böyle bşy sorduysa öylesine sormuş olabilir..
319 Yorumla
Soran+1 yıleskiden çok kavgalara karısmıs. şiddete eğilimi var sanırım. sinirliyim ama kendimi tutmaya çalışıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılO zamn her sinirlendiğinde demeyeyimde,çok sinirlendiğinde el kaldırabilir sana da,ben evli biriyim bu evlilik işi kolay bşy değil iyi günden çok kötü günü var,karşındaki kişiyi ölçüp tartmadan sakın evlenme,aile ilişkilerine bak,arkadaş ilişkilerine bak,eğitimine bak..ŞİDDET uygulayan erkeklerin çoğu aileden görüp yapıyorlar ve bir kez bile sana el kaldırmaya,hakaret etmeye kalktıysa evliyken fazlasını yapr canım
Soran+1 yılbir kavgamızda hakaret etmişti :((( ama barıştık sonra ve bi ay sonra beni istemeye gelecekler ben tereddütteyim
Cevap sahibi+1 yılBak canım en ufak tereddütün varsa özellikle şiddetle ilgili çok dikkat et,evlilikte aşk biter seni el üstünde el bebek gül bebek tutmaz, artık ortak bir hayatta ortak sorumluluklar başlar,ben Allaha şükür eşimden 4 yılda birkez bile hakaret yada şiddet görmedim üstelik şimdi akıl veriyorum ama hiç tanımadan evlendim diyebilirim..Nişan dönemi önemlidir,ailesiyle içli dışlı olacaksın emin ol orda çok foyalar meydana çıkıyor eğer görmezden gelirsen evlenince çok pişman olursun..
Soran+1 yılişin kötüsü uzak şehirlerdeyiz görüşemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBizde öyleydik:)) Tanımadım ben de tam olarak ama nişan dönemi görüştük sürekli,insan anlar karşısındakini ama nişan döneminde de uzakta olursanız anlayamazsın canım..Ailesini ne kadar tanıyorsun?Aile eşten daha da önemli herşeye bak,herşeyi incele bir günlük değil bir ömürlük iş bu..Bir söz var hep aklımda tutarım EVLENMEDEN GÖZÜNÜ DÖRT AÇ,EVLİYKEN YARIM AÇ..Düşün artık ne demek istediğimi..
Soran+1 yılhaklısın canım çok sağol ama ben çok kararsızım ve tanıma konusunda oldukça zorlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım o kadar iyi tanıki evleneceksin çünkü,gerçi ne kadar tanıdım da desen tam anlamıyla mümkün değil tanımak fakat Şiddeti anlarsın muhakkak eğer sözlerinde,harektelerinde varsa maçoluk kısa yoldan dön derim,birdaha dönüşü zor olur çünkü,ailende ne derse dinle istemeye gelmeleri bşy değil ailenin de görüşünü mutlaka al
Soran+1 yılböyle dediğini annem babam duysa direk karşı çıkarlar zaten. adam neyi hesaplıyor şimdiden diye. maço değil ama sinirli ve aniden parlayan birisi. daha önce de çok kavga etmiş falan
Cevap sahibi+1 yılBak kendinde söylüyorsun anneler babalar kızlarına gül gibi bakar kimse kıznın şiddet görmesini istemez,böyle konuşması gerçekten miğde bulandırıcı,gereksiz,sen onu al karşına ve konuş özellikle şiddet konusunu,konuşmadan evlenme nişanlıykende anlarsın çünkü nişanlıyken uzakta olsanız görüşeceksiniz.,ama nişanm atmakta kolay değil yani iyi düşün,iyi konuş,sanırım için tam anlamıyla rahat değil
Soran+1 yılönceden böyle bişey yaptıktan sonra beni kaybedeceğini, neden bile bile seni kaybedim yapmam böyle bişey ama insanlık hali ya olursa? demişti ama bugün konustugumuzda hemen ayrılacak mısın bi defa vurunca dedi. soğurum dedim. mutsuz oluruz dedim. bi anlık vurmayla öyle olacaksa hiç evlenmeyelim dedi bana çözemiyorum ve içim tam olarak rahat edemiyor
Cevap sahibi+1 yılEğer tam olarak böyle dediyse sana göz dağı veriyor,sözünden çıkarsan vurabilir,bu nasıl bşydr anlamadım dayaklamı evlilik oluyormuş sakın dkt et
Soran+1 yılbende anlamadım kafam kasırık ne yapacagımı onunla bu konuyu nasıl konusacagımı bilmiyorum. hoş zaten konuşsam bile burda bi ip ucu var sanki:(( bilemiyorum şimdi:(((
Cevap sahibi+1 yılİp ucu var canım vurmayacağıma söz veremem demiş ciddi ciddi,terkedermisin demiş sende soğurum demişsin keşke evet vurduğun anda terkederim deseydin,bu konuyu konuşmadan kesin emin olmadan,aileyi tam tanımadan sakın evlenme canım çok pişman olursun bu bir günlük iş değil,bu adamdan çocuğun olacak,sıkıntılı günlerin olacak,yeri geliecek tartışacaksınız,kişiliğini elinden almamalı,vurmamalı,hakaret etmemli aşka güvenme biter o
Soran+1 yılçok haklısın düşünecem herşeyi çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBekarsın şu an evli biri olarak çevremden gördüklerimi,tecrübelerimi yazmak istedim umarım yardım edebilmişimdir..Arkadaşlığa,flört etmeye benzemez bir anda aşkta biter sevgide biter çekilmez bir hayat olur,kurtulamazsın da.. onun için en baştan adımını dikkatli at özellikle şiddet konusu çok önemli canım tartışmalarında seviyeli olmalı eşin, anlaşabilmelisin kafa olarak..Hakında hayırlısı olsun inş canım
Soran+1 yıltecrübelerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim. inşallah hakkımda hayırlı olan en iyi kararı veririm. haklısın evlilik çok ciddi çok iyi düşünmem lazım. teşekkür ederim . Amin sağol canım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım Allah utandırmasın,hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin..
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink
Sen de ona vurursun:) Yaaa erkekler bazen kontrolü kaybedebiliyor,hele ki başında bir sürü dert varsa.15 Yorumla
Soran+1 yılya acaba beni mi deniyor yoksa gerçekten döverbilir mi :((( annem beni o düvsün diye doğurmadı valla evlenmem :((
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu iyice irdelemeniz lazım,ben kesinlikle saygıya çok önem veriyorum.Ağızdan bir kere amk kelimesi çıktı mı yada ona benzer bi küfür,onun devamı gelir.Bir kere vurdu mu,yine vurur.Bak bu kesinlikle böyle,saygı hiçbir zaman gitmemeli.
Soran+1 yılçok haklısın korkuyorum ben. işin kötüsü bi ay sonra istemeye gelcekler. babam da öğrendi ne yapacağım bilmiyorum :((
Cevap sahibi+1 yıl@piercingli Aynen öyle valla,hele ki nasıl olsa evlendik,bir şey yapamaz fikri de yerleşmişse zihnine,işimiz var demektir.Soran kardeş,bunu sevgilinle konuş,çekinceni belirt,hani şart olarak değil de istişare edin,eşin olacak sonuçta,ama ayıya dayı derse? O da var.Büyüklerinden,tecrübelilerden yardım iste.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya hani şiddet e meyilliyse ondan yani olurda bir anlık sinirle diye vurursam galiba biraz sinirli bir abi
22 Yorumla
Soran+1 yılsinirli evet
+1 yılseni yokluyo :) buna vurabilirmiyim vuramam mı diye , vursam nolur diye ölçüyo
SEN DEN BOŞANIRIM AMK de :)313 Yorumla
Soran+1 yılbunun için boşanacaksan hiç evlenmeyelim dedi bana
- +1 yıl
okey evlenmeyelim de yol ver tenekeye , bak kızım ortalığı görüyosun dimi , kızlar çatur çutur dayak yiyo neleri sorması lazım ken neleri soruyo , he bak şöyle derse yine amennah derim
bebeğim senden bişe isticem bak artık bir birimizi tanıyoruz , evlenince ben çok sinirlenirsem sen karşılık verme sus olur mu ben bağrır bağrır susarım , yada ben çok sinirlenirsem karşım da durma o sinirle tutamayıp tokat atarsam kendimi hiç affetmem gibi gibi,direk vursam naparsın hiç desem yapıştırcanmı yani
Soran+1 yılkorkuyorum şimdi ona ne demeliyim ne konusup ne sormalıyım sence? :(
- +1 yıl
önce sana şunu sormak istiyorum istediğin bilgileri sunmadan önce , ne zamandır sevgilisiniz ?
Soran+1 yılgecen yıl tanısmıstık ama uzak sehirlerdeyiz. bikaç ay görüştük ayrıldıl. sonra ben telefon numaramı değiştrdim. facebook ayarlarımı kapattım mesajlar gelmiyordu. ulaşamadı bana. facebook mesajları değişti. bir baktım hemen bana mesaj göndermiş. 2 aydan fazla oldu barısalı
- +1 yıl
sizin ilişki zaten yara bantlarıyla tutturulmuşmuş , şimdi soruna gelebilirim , soğuk davranmaya başla , bu soğukluk sürecini çok uzatma ki zaten farkedecektir ne oluyor diye soracaktır , olmuyo yapamıyorum , duygularım da eksiklik var bunu seninle tamamlayamıyorum falan dersin .baştan beri söylediklerimin hiç birini yapmak zorun da değilsin , ben seni tanımam etmem , ayrılınca gel beraber çıkalım dicek halim de yok , sadece geleceğini düşündüğüm için türetiyorum harflerimi .
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim :((((((( bakalım hayırlısı olsun :((((((
- +1 yıl
:( kıyamam sana asma suretini nolur , hüznün hüznüm olur , bak sen hayatının yönetmenisin , hayatın da oynamaları için insanlara rol ver HYATINLA oyna yana YOL ver . sen can yakmazsan bekaretin gittikten sonra iki kat canın yanıcak çünkü artık bedenin ve ruhun evlenmiş olucak , dilerim anlamışındır ne demek istediklerimi .
Soran+1 yılanladım evet :( bazen çok mantıklı olgun konusuyor ama sinirli oldugunu ve bazen ani parlamalar yaşadıgını bunu engellemeye kendine hakim olmaya calıstıgını söylüyor. daha önce çok kavga edermiş yani kendini kelimelerler ifade edemediği yerde kaba kuvvete girmiş anladıgım kadarıyla aslında tam anlamıyla tanımıyorum onu ama ona karsı yoğun duygularım var. uzak şehirlerdeyiz net ve telden görüşüyoruz ancak ve bir ay sonra istemeye gelceklerbeni. vazmı gecmeliyim ne yapmalıyım hangisi doğru
- +1 yıl
sana bişe anlatim mi , ne kadar inanırsın inanmazsın bilmiyorum ama ona benzetiyorum şuan ki halini .
Soran+1 yılanlat
- +1 yıl
bana emir verir gibi konuşmasaydın keşke sana anlatcak bişeyim olamaz önce konuşmayı öğren , sana yazcak bişeyim yok sende sakın bana yazma , hayatta herşey gönlünce olsun .
Soran+1 yılanlatim mi dedin bende anlat dedim ne var bunda? canın sağolsun
Seni kaybetmek istemediği için baştan uyarmış. Demek ki sinirlerini kontrol etmekte biraz güçlük çekiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. maalesef sinirli bi insan
+1 yılters bir anıma gelebilirsin diyor işte. Şimdiden tepkini ölçmeye başlamış. Öteki yüzü olmasın dikkat et :)
20 Yorumla
+1 yılben sana patlatsam bir tane sen ne yaparsın de? soruya soruyla karşılık ver
14 Yorumla
Soran+1 yılsordum karıştırdı lafı cevap vermedi
- +1 yıl
sen de karıştır cevap verme. muğlak ol sdlkfjsdf
Soran+1 yılben öyle yapamadım işte salaklık bende ya
- +1 yıl
bir dahakine artık
(arkadaşına)Bu ne salakca bir soru , Peki ben sana vursam ne yaparsın deseydinya
18 Yorumla
Soran+1 yılsordum lafı karıstırdı
Soran+1 yılyani aklına getirip sorması bile ne saçma? eski sevgilime sormuştum bana vururmusun hiç ilerde diye. saçmalama olur mu öyle sey demişti. beterin beteri varmış da bunu nasıl denicem :((
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
(içki içip, damarına/çigerine zehri cekip kısmen aklını yitiren erkeler hariç)erkelerin duygularının bittigi bir nokta vardır savaşcılıkları ortaya cıkar , kadınların bir çoğu bunu bilmez ve erkege hangi noktada nasıl davranıcaklarını bilmeden hareket ettiklerinde bu darpla sonuçlanır , siz kadınların duyguları asla bitmez ama bizim yaradılışımız geregi bir noktadan sonra duygularımız kismen yok olur işte nedeni bu
Soran+1 yılnasıl yani normal mi bu sence? :((((
- +1 yıl
Yeri geldiginde susmasını bilmessen , korktuğun başına gelir.Bir erkegin karısını darp etmesi normal değil elbet , sorun cıkdıgında sakince konuş bu en iyi yöntemdir.Bazı adamlar cok sert olur ama asla karısna el kaldıramaz sanki zor tutargibi olurlar nedeni kadının konuşmasını bilmesi kocasını sakinleştirmesini bilmesinden gecer.Amcamın karısı gibi susmak bilmessen , sırtından sopa eksik olmaz.
Hazır ol daha evlenmeden uyarmış adam evlenince seni dövücem başıma iş çıkarırmısın demiş resmen
22 Yorumla
Soran+1 yılne yapcam ben:((
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmicen sözünü severim demek istiyor .
13 Yorumla
Soran+1 yılsence şiddet uygularım gibi bi mesaj mı yoksa deniyor mu beni
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılevlenince farklı bir adamla karsılascagına emin ol demek
32 Yorumla- +1 yıl
:d aklın yolu bir
+1 yılSeni sınıyor bence insanız sonuçta belli olmaz dakkamız dakkamızı eğer vurusam bişi olurmu die soruyor işte beni bırakırmısın dio açık ve net :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. şiddet eğilimi var gibi ve bunu sana kabul ettirmeye çalışıyor
10 Yorumlaagresif bence temkinli yaklaş yapabiliyosan uzak dur
10 Yorumlaseni deniyor, yapacağı evliliğin çıt kırıldım mı yoksa ömürlük mü olduğunu anlamaya çalışıyor.
10 Yorumlavukuatları var demekki
21 Yorumla
Soran+1 yıl:((( olabilir
kıvırmış sanki yol verr
13 Yorumla
Soran+1 yılveremiyorum işte :((( offff nasıl emin olcam :(((
Soran+1 yılAllah korusun :((( korkuyorum
Aba altından sopayı göstermiş daha ne olsun :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkesin seni dövücek önceden hazırlıyo
10 Yorumla yani heran bir zumzuk gelebilir tedbirli ol :)
20 Yorumla
+1 yıldengesiz vurucak sana yol yapiyor
20 Yorumlabence birini bulmuş...
10 Yorumla
+1 yılzemin hazırlıyor bunu yapacak emin ol
20 Yorumlarahatsız galiba
17 Yorumla
Soran+1 yıl:(( onu nasıl deneyebilirim nasıl anlayabilirim?
Soran+1 yılkesinlikle peki onu nasıl deneyebilirim? yani annem beni o dövsün diye dünyaya getirmedi
Soran+1 yıluzak şehirlerdeyiz ama :(
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana vurabililir arada bunu demiş.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat