Altı aydır biriyle birlikteyim. Sevgilim çok zeki, eğitimli, kibar, iyi kalpli, merhametli, ilgili, sevgi dolu, iltifat eden, duygusal, romantik... Say say bitmez iyi özellikleri. Fakat tartışırken öfkelendi mi kasırga gibi esiyor. Sesini yükseltiyor, kabalaşıyor, suçluyor beni. Sonra tekrar o eski melek gibi adam oluyor. Bugüne kadar idare ettim çünkü alenen küfretmemişti. Ben zaten tartışırken bile bağırmam, hakaret etmem, kibarlığımı korurum. Ama kıskancım, kafayı bir şeye taktıysam laf sokarım, alay ederim, adamı sinirden ağlatmışlığım var. Ama asla sövmem. Neyse beni bir konuda suçlamasını hazmedemedim, durduk yere tartıştım. Çok ama çok öfkelendi ve "Siktir git" deyiverdi. Şok oldum, o da şok oldu ve saniyesinde özür dilemeye başladı. Hüngür hüngür ağladı her halta ağlar zaten. İkinci kez ağzından küfür çıkarsa ayrılacağımı söyledim ki ayrılırım da. Yemin etti asla küfretmeyeceğine dair.
Ben ona ilişkinin başından beri saygının çok önemli olduğunu üstüne basa basa söyledim. Bana asla küfretme, senden kolayca nefret edebilirim küfredersen dedim. Asla öyle biri değilim dedi ama küfretti işte. Ve şu an korkunç bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Sevgilimden soğudum. Bugün küfreden belki yarın elini bile kaldırır? Sevgi-nefret karışımı duygular içindeyim. Öfkeliyim. Sizce bir kere küfreden hep küfreder mi? Onu kolayca affettiğim için benden yüz bulup iyice ağzı bozuk birine dönüşür mü? Size "Siktir" diyen ama başka kusuru olmayan, mükemmel birinden ayrılır mıydınız yoksa affeder miydiniz?
Ben ona ilişkinin başından beri saygının çok önemli olduğunu üstüne basa basa söyledim. Bana asla küfretme, senden kolayca nefret edebilirim küfredersen dedim. Asla öyle biri değilim dedi ama küfretti işte. Ve şu an korkunç bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Sevgilimden soğudum. Bugün küfreden belki yarın elini bile kaldırır? Sevgi-nefret karışımı duygular içindeyim. Öfkeliyim. Sizce bir kere küfreden hep küfreder mi? Onu kolayca affettiğim için benden yüz bulup iyice ağzı bozuk birine dönüşür mü? Size "Siktir" diyen ama başka kusuru olmayan, mükemmel birinden ayrılır mıydınız yoksa affeder miydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
"Çok uzun yazmışsın, okumadım" vb. goygoyları yapacaksanız hiç yazmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer