Tipim yüzünden hayallerimden ve çok gerekli şeylerden vazgeçtim. Ne yapabilirim?

Kimse benim kadar ölmeyi düşünmemiştir artık tek kurtuluşumu ölmek olarak görüyorum...Benim bu hayattaki tek derdim dış görünüşüm şimdi diyeceksiniz ki haline şükreden ya engelli olsaydın bilmem ne olsaydın ama onlarla insanlar dalga geçmiyor ki benle çocukluğumdan beri dalga geçiyorlar yaşım 19 hala hiç sevgilim olmadı .

Küçükken çok mutluydum belki fazla takmadığımdan ama ergenlik ve sonrasında hergün bana cehennem gibi geldi kafa şeklim yumurta gibi dişlerim bozuk ve ben takıntılı bi insan oldum bu yüzden üstelik ben de eskiden aşırı terleme hastalığı vardı ameliyatla bu sorundan kurtuldum çok sevinmiştim ama ondan daha büyük sorunum var , yolda yürürken el ele tutuşan insanlar olsun hatta beraber bulunduğum ortamda kız erkek fark etmez dış görünüşlerini kıskandığım çok insan oluyor ve neden Allah'ım beni böyle yarattın diye içim içim yiyiyor , ben çok inançlı bir insanım ama isyan etmek mi denir bilmiyorum ama bazen keşke doğmasaydım keşke annemle babam tanışmasaydı diyorum...

Arkadaşlar halimi görüyorsunuz resmen hayattan bezdim bana ne gibi faydanız olabilir ki teselliden başka napcam ben ölüp cennete gitmekten başka bişi düşenemiyorum ve sürekli uyumak istiyorum gün içinde ..Tipim yüzünden hayallerimden ve çok gerekli şeylerden vazgeçtim . Bu benim suçum ben seçmedim böyle olmayı kaderime isyan etmek istemiyorum ama söyleyin napim :(
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada şunu da söylim ben eskiden takıntılı değildim çevremdeki adi insanlar genelde çoğu erkek benle hep dalga geçtiler belki de o yüzden bu kadar çok taktım kafama , benden size tavsiye erkekten dost olmaz tüm erkeklerin gerçek yüzünü gördüm ve bilyiorum . kızlara can kurban kızlar daha merhametli ve anlayışlıdır.
Tipim yüzünden hayallerimden ve çok gerekli şeylerden vazgeçtim. Ne yapabilirim?