En yakın arkadaşım sevgilisini aldatıyor ! Bu durumda ben ne yapmalıyım..Çocuguda tanıırım severim. Benim bildiğimi bilmiyor..
NOT : Aldatan arkadaşım Kız.
NOT : Aldatan arkadaşım Kız.
Aldatmak çok açık ve net olarak söylüyorum Şerefsizlik Adiliktir k.bakma brz ağır olabilir ama benim düşüncem bu.
En yakın arkadaşın olabilir aldatan söylemelisin yada önce git arkadaşınla konuş ya kendin söyle çocuğa git adam gibi ayrıl yada ben söylerim de
Arkadaşının aldattığını bile bile buna göz yumuyosan senin vicdanına kalmış birşey söyleyip söylememek karar Senin ama kesinlikle söylemelisin bence ama önce arkadaşınla konuş derim kendisi bitirsin ilişkisini
Eğer üzülüyorsan bu duruma direk sen söyle başka bir şekil de çocuğun bunu öğrenmesini sağla...
Aynı durum benimda başıma geldi en yakın kız arkadaşım ile en yakın erkek arkadaşım sevgiliydiler çocuğuda çok severim tabi ama kız onu aldatıyod :(:( önce kız arkadaşla konuştum uyardım falan sonra zaten tartışmaya başladılar bende cocuğa ima eder gibi laflar söyledim..erkek arkadasim sonunda anladı ben sadece onun iyiliğini isterken tabi kız arkadasim olacak sahis bana iftira attı sankı ben onları ayirmaya calisiyormusum gibi..şu an onlarla görsmüyorum
bence hıslerının kuvvetlı oldugunu arkadasına soyle hatta ruyamda senı gordum hayatnda baska bırı var bunu sevgılın ogrenıo kotu seyler oluodu felan de zaten senı yakın olarak goruyorsa anlatır sende boyle bıseyn cok kotu oldugunu bu senınde basına gelır dıye soyleyebılırsn... buna benzer olay basıma geldı
Cevap
33Cevap
Çocuğa doğrudan söyleyip arkadaşını satma ama insaniyetlik vazifenide yerine getir. Belliki çocuk kızı seviyor sende bu durumun farkındasın. Pc den bir mektup yaz el yazın olmasın anlaşılır, durumu izah et, atmasyon bir isim kullan senden hoşlanan biriyim bunları yaşamana katlanamadım yaz. Çocuğun kapısına bırak yada mail at mesaj at.
öyle bir plan yap ki aldatırken yakalansın ve senin yakalattığın bellide olmasın biraz düşünmen lazım:)
Biz ona kız demiyoruz. O***pu diyoruz.
Çocuğu tanıyorsan çek konuş. Ne gördüysen biliyosan anlat. Evet üzülecek, ama zararın neresinden dönse kar...
yaptigi seyin cok dogru oldugunu biliyormu kiz arkadasin?
magdem kiz arkadasin bu tür insanlarla niye arkadas oluyorsun?
yarin birgün senide satar haberin olsun :)
baayaaa bi kaşarmıss arkdsn kbkma ama cocucaga uzuldm yaa gıt cocukla konus yazk yaa cocugaa
Buna benzer bir durumla karşılaşmıştım vakti zamanında. Hiç bulaşma derim olan sana olur. Çocuğun haberinin olmasını sağlayacaksan da bunu senin yaptığını çocuk da dahil kimse bilmemeli.
Sen karisma.. Birgün ortaya çıkar arkadaşın sonuclarina katlanir. Katlanmali da.. Çocuk için de tecrübe olur. Bundan sonra ona göre kız arkadaş seçer .
herseyi ortaya dök bırak öyle arkadasmı olur yarın onu aldtn sen onun dostluguna güvenebilirmsn cocugu salk yerine koymasına izin verme
Arkadasin samimiyse ya sen soyle ya ben de senin yaptigin adilik de. Eger samimi degilse zaten kendin soyle gitsin.
Hiç karışma sonra ikisi barışır sen kötü olursun. Laf taşıyan dedikodu yapan olursun.
:D sanane adamın sevgilisinden ve ne yaptığından.Sevgilisinde gözün var heralde yada en iyi arkadaşım dediğin insanla aranda ciddi bir kıskançlık savaşı var. Aklın sıra dürüstlük ve adalet sağlayayım demişsin ama en iyi arkadaşım dediğin sazan dilediğini yaşamakta özgür.Karışma ve arkadaşınsa önüne de taş koyma.Bırak kendi anlasın yaptığının yanlış veya doğru olduğunu.
Sanki sen yakışıklı birisini bulsan Aldatmayacan.
iyi polis kötü polisi oynama başladı.Sonunu merak ediyorum.!
Böyleleride var insanlıkta birinci sınıftan terk söyle tabi sen kendini çocuğun yerine koy aldatılmayı istermiydin.
Bu durumda söylemen lazım. Seninde başına gelebilr. Ordan, empati yap.
oglana söyle yapdıgı kahbeligi .. vicdan azabı çekmekden ıyıdır ..
Sonradan seni haksız duruma düsme senin oldugunu bilesin , Ama Gizli bir face hesabı vs. ile insanlık görevini yap bence !
uzuldum zor durum ama bence karısma a rkadasını kaybedeblırsın arkadasına nasıhat ver yaptıgının ıyı bısey olmadıgını
valla vatandaşlık görevini yapmalısın git anlat elemana durduk gere boynuz yemeye gerek yok kızda fena kaşınıyor onu benim departmana yolla kaydını yapayım aklı başına gelsin dahili 8080 i ara :D
Bir arkadaşımın 2 senedir erkek arkadaşı var ve o alfabetik sıraya göre birileri ile sürekli beraber oluyor. Hayat işte bu kadar ucuz, bedende yanında promasyon.
kötülüğe göz yumanda %50 kabahatlidir die dşünürüm...
boşver ya nasıl olsa öğrenecek bu durumlarda 3. şahıs zararlı çıkar.
fuuuuww sende kız arkadaşını aldat ona ceza olsun yiyiş o erkek arkadşınla . böhöy böhöy
Aynı şey benimde başıma geldi. Söyle ama sonucuna katlan. Çocuk sana yakınlık duyabilir sonradan. Arkadaşın seni suçlayacak her gördüğünde.
Hayırlı işler arkadaşına söyle bide tolga die bi arkadaş var de banada uğrasın bi ara böylesine bu yakışır :)
bırak aldatsın snaane boswr zamnla anlar degerlerı cozum yok yapan bır daha yapar
yapacağın bir şey yok sen ne yaparsan yap filmin kötü karakteri olursun eğer arkadaşın senle paylaşırsa ona sadakat dersi ver
cocuğa bi şekılde duyur senden çıktığı bellı olmasın eğer aldatmaya karşıysan bu işide patlat
bence konuş yazık çocuğa ona göre hareket etsin daha fazla da bağlanmasın.
vicdanin rahat degilse soyle..sen oldgunu bilmek zorunda degil..bir sekilde ulasirsin istersen
çok karışık bir durum. söylersen en yakın arkadaşını kendine düşman edinmiş olursun
arkadaslıklar neden var bence arkadasına soylemelısın
Ben olsam karışmam , beni ilgilendirmez ...
kız arkadaşınla konuşmayı denemedin mi
Gizli isimden mesaj at yazık biri sana yapsaydı ya
bi sekilde haber verebilirsin
Bu durumdan hep nefret etmişimdir.
önce arkadaşını uyar sonra dinlemezse çocuğu uyar
işte o senin sınavındır bakalım vicdanın ne kadar
yapacak bişi yok söylemekten başka söyle adama
Kız nasıl aldatır ya enteresan.Ne kahpeler var
Çocuğa söyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar