Beşiktaşlı futbolcu Ersan gülüm ve Emel kurtuluş evlendi fakat dekoltesi olay oldu.. Kızlar ben anlamıyorum bir kadın neden böyle bir gelinlik giyer ki? Yani bir erkeğe yapılacak en kötü şeydir bu, düşünün ki erkek arkadaşınız düğünde kaslı göğüslerini açıp kızlara gösterse hoşunuza gider miydi? ben işin kişisel sorumluluğunu geçtim hadi eşi izin vermiştir ya da göğüsleri güzeldir sergiliyordur, ya da göğüsler benim değil mi gösteririm der, tamam buna da tamam. Bizim anlamadığımız şey nasıl böyle cesur olabiliyor sunuz bu nasıl bir cesaret şeklidir? hani insanlar göğüslerinize bakınca hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Kadınlar fazla sapıtmadımı sizce de?
İşte bu kadar gerizekalısiniz, dünden beri facebook ta kaç kişiye açıkladım birde burada aynısı. Sanane be ne giyerse giyer sen giyme günah mı diyorsun bunun yaptığına sen arkasından konusarak fitne yaparak daha çok günaha giriyorsun ya bir bitmediniz hadi ordan gidin artık burada ya koyunları
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bjk 3taş bunlar size tanıdık geliyor mu :))) asldkasl
Kim demiş avrupa insanı medeni? Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni! Mehmet Akif Ersoy
Banada his bir davranis olarak gelmiyo sonucta gelinlik safligi temizligi temsil ediyo ve o gun evleniyosun sonucta esin yaninda erkeginde giydirmesi musade etmesi hic hos degil
Tamam adamda sıkıntı var kabul ediyorum... Fakat asıl soru bu adamı yetiştiren annesinden başlamak lazım gelmez mi? (Bir adam ana okulundan başlar şekillenmeye)
TURKIYE DE KESINLIKLE OLMAZ BU... dusunsene... kadinlar ve adamlar goguslerine bakicak? ve dugunde ergen varsa, hahahahahhahahahah "genge resim ceke bilirmiyim", sonra cakdirmadan elini sokarmi, sokar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotoğraftaki kız emel kurtuluş, erkek de beşiktaşlı ersan gülüm
Edep ve ahlak herkes için aynı önemde değil. Takdir edersin ki herkes senin doğrularına göre yaşamak zorunda değil. Hem sen hiç üstsüz gezen erkek görmedin mi?
arkadaşım erkekler soyunup gezebiliyor, sen memelerini komple soyunup dışarıda gezebilir misin? gezemediğin için böyle frikik vermenin de bir anlamı yok sapıklığı var sadece
Zevk diyorum. Tercih diyorum. Özgürlük ve eşitlik diyorum. Bu kadar basit. Bu hayat saba ters gelebilir. Onlar gibi yaşamak zorunda değilsin. Ama saygı duymak zorundasın bunu anlatmaya çalışıyorum. Her insan farklı ve senin kurallarına göre yaşamak zorunda değil.
Böyle bir cümle kuran varlığın insan olduğuna gerçekten inanamıyorum. Ben burada bir temel ilke olan saygıyı savunurken sen tecavüze saygı duy diyorsun. Ya ben bu düşünceyi anlayamıyorum. Giyim konusu tartışılmaya kapalı. İsteyen istediğini giyer. Nokta. Kimse karışamaz. İsterse çıplak gezer. Senin dokunmaya hakkın yok. Bu kadar mı zor karşındaki insana ve haklarına saygı duymak. Ama şunu belirteyim tecavüz bir hak değil suçtur. Ve ben suça saygı duymuyorum. Senin düşüncene sahip her erkek potansiyelli tecavüzcüdür. Ahlaktan bahsedip duruyorsun ya. Hadi söyle bakalım tecavüz senin bahsettiğin uyuyor mu? Görünen köy klavuz istemiyor gerçi. .
İsteyen istediği herşeyi giyemez, hukukta bir insanın hakkı diğer insanın hakkı'nın başladığı yerde biter diyor, tecavüz zevk alınan birşeydir, fakat karşı taraf istemediği için suç oluyor, aynı şey giyim için de geçerli karşı taraf sizin bunu giymenizi istemiyorsa suç işliyorsunuzdur.
Bunlar sadece Türkiye de böyle. Benim doğduğum büyüdüğüm yerde değil. Ama az kaldı. Türkiye de değişmeye başladı. Senin gibiler er ya da geç belasını bulacak. Şerefsizler.
Arkadaşım senin büyüdüğün yerde herkes seks'e doyduğu için bu gibi şeyler basit geliyor, burası Türkiye' 25 yıl evlenmek için ya da cinsel ilişki için bekliyor erkekler, kızlar da bakireliğini koruyor hiç bir şekilde vermiyorlar, ama göstermeye gelince taviz vermezler açar gösterirler, dolayısıyla o erkeklerde bakar
Senden ve senin gibi varlıklardan nefret ediyorum. Hayatını başka insanların kilerini karartmak için adarlar. İnsanlıktan ve insan hakların dan bir haber olurlar. Keşke hayatın sadece senin cinsel organından ibaret olmadığının farkına varsaymışın. Yazık. Çok yazık.
kadınlar dışarıda bir taraflarını bize göstermek için can atıyorlar, hiç söz etmiyorsunuz bundan? asıl sapığın kim olduğunu biz gayet iyi biliyoruz o yüzden kadınlara cinsel obje olarak bakıyoruz.
Şişşt. Önce sakin ol. Sonrada o egonu bir indir. Sen kimsin? Ha kimsin? Yanından geçtiğin kadınların 100% dönüp ikinciye yüzüne bakmaz. Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Neyin kafası? Ayy hiç güleceğim yoktu bu akşam. Böyle bir durumdayken dahi güldüysem demek ki gerçekten komiksin. Ayy kıyamam seni bu güne kadar kandırmışlar. Canımm yazık. Ağlama.
Bir erkek tecavüz ediyor tüm erkekler bundan kendini sorumlu tutuyor, dışarda gezmekten utanıyor, ama dünya'da da fahişelik mesleğini profesyonelce yapan milyonlarca kadın varken, sanki onlar sizin cinsinizden değilmiş gibi yaşıyorsunuz. Sorumluluk almamanı doğal karşılıyorum, her kız can atıyor diye birşey yok ama sen bir gece kulüblerine gel de kızların halini gör bir viskiye veriyorlar. o kadar düşmüşsünüz daha ne diyim.
Night clublar gitmediğim yerler değil ama hiç daha bir bardak viskiye vereni görmedim. En azından benim gittiğim yerde yoktu. Azıcık daha inanıcam ya sokağa çıktığın zaman cidden utanıyor musun? Sen? Tecavüze saygı duy diyen insan? Bu ne yaman çelişki? Nasıl bir karakter bu ya? Resmen kötü moralim senin gibi insanların olduğunu gördüğümde yerine geldi. Bem ne kadarda kendini geliştirmiş bir insanmışım. Teşekkürler bunu anlamama yardımcı olduğun için.
ya bana anlatma, adam karşı bar'da oturuyor, yanında kız olmasına rağmen, hiç tanımadığı kadına çicek yolluyor yanındaki kızı gönderiyor, ardından kadın gelip adamın masasına oturuyor beraber viski içiyorlar sonra tuvalete gidip öpüştüklerini dahi görüyoruz sonra el el dışarı çıkıyorlar nereye gitikleri malum, ertesi sabah adam geliyor ne anlatıyor biliyor musun, ''kadın öyle güzel şey yapıyor kiii.'''... bu kadar ucuza vermeleri tuhaf değil mi.. ve bu her zaman olan birşey. çoğu kadın bedavaya içki içmek için geliyor bir erkek çıksada viski ısmarlasa bende ona versem gibisinden.
Ben tecavüze saygı duy demiyorum, eğer bir kız soyunupda sen bana tecavüz etme hakkına sahip değilsin diyorsa, büyük yanlışı vardır, önce ahlaklı giyinecek ki erkeğinde ona tecavüz etme hakkı olmasın.
Sen okuduğunu anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Son kez söylüyorum giyinmek özgürlüktür haktır. İsteyen istediğini giyer. Ana yasada dekolte veya mini giyilmez diye bir kural yok. Ama tecavüz suçtur diye bir kanun var. Bu kadar basit. Normal olanda bu. Sadece cinsellik düşünen varlıkların bunu anlaması zor ama. Boşuna zorlama o kafanı o yüzden.
otobüste taciz olarak algılanmasının nedeni sizin benim alanımı işgal etmenizdir beyefendi. bu görgüdür. gelinliği üstünde bir kadının dekoltesinden tahrik olabiliyorsanız bu sizin başarınızdır. ömrünüz boyunca insan kalabilmeniz dileğiyle...
Lakin çok üzgünüm beyefendi. Hiçbir yere gittiğim yok. Sizin yanınızda kendi ortalama zekam ile gurur duymayı öğrendim ben. Ve yaşadığım ortamdan da gurur duydum. Neyse ki çebremde sizlerden yok benim :)
=) pardon ben isimlerine bakmamıştım yabancı sandım da. yabancılar açık giyiniyor ya. dekolte türkiyeye göre çok açık zaten ama bilmiyorum kocasının genişliği o ya.
beni normalde kimse ilgilendirmiyor sadece korkuyorum yani hani kız çocuğum olsun istiyorum hep, ama bunları gördükçe korkmuyor değilim, ya benim kızım da böyle olursa ben kalpten giderim kesin
En İyi Cevaplar