Hoşlandığım kız beğendiğim fotoğrafını kaldırdı bu trip mi?

bayadır tanışırız birbirimizi tanırz hiçbir zaman normal arkadaş olmadık.ben platoniktim.baya bir süre geçtikten sonra aramız düzeldi geçen bir mekanda arkadaşlarıyla oturuodular karşılaştık orda selamlaştk geldi oturdu az biraz lafladık.Sonra başka bir mekanda başka bir kız arkadaşımla otururken onun ilk karşılaştıgımızdaki kız arkadaşlarından biri geldi ordaydı sanırım tanıdı beni.Çıkarken kz arkadaşımla el ele çıktık mekandan.Büyük ihtimal arkadaşı haber uçurmuş bizimkine anlamlı anlamlı şeyler paylaşmalar arkadaşlarıma laf sokmalar vs:) nabız yoklamak için 2 foto paylaşmıştı duvarında birini beğendim :):)1 gün sonra yeni fotoyu toptan kaldırdı girince:):) 5-6 saat sonra diğerinide kaldırdı:) trip mi var sizce varsada neden aramızda fiilen bişey yok hissi varmı onuda bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşıma soktugu laflar öyle büyük ve yekten değil ama norrmalde yapmadıgı şeyler bi hareketlenme oldu yani
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada paylaştıgı şeyi beğennen 3 kişi vardı benim mekanda gördüğüm arkadaşı,arkdaşının bi arkadaşı daha vede beni gören kzıın annesi:)
Güncellemeler
+1 yıl
SORUM BİRAZ EKSİK OLMUŞ ESAS DEMEK İSTEDİĞİM YANİ GEÇMİŞTE YAŞANMIŞ HALA DEVAM EDİYO VEYA ETMİYO BU ONU NİYE BAGLIYO NİYE HAVALARA GİRİYO ONU ANLIYAMIYORUM BİRDE BENİ NASIL ANLATTIKİ ARKADAŞINA 1 GÜN SONRA KIZ BENİ GÖRÜNCE HABER UÇURUYO BUNA DMEKKİ ESKİ BİR ARKADAŞ DEMEMİŞ..?
Hoşlandığım kız beğendiğim fotoğrafını kaldırdı bu trip mi?