Çıkma teklifimi kabul etmedi ne yapmalıyım

Beyler bayanlar : Benim 3 senedir sevdiğim bi kıza ocak ayında cagırıp seni cok seviyorum demiştim aksamına kız mesaj atıp benden bi beklentin warmı demişti evet var bi şans verirmisin demiştim ve ertesi gün en yakın arkadası ile ismi yazılı gümüş kolye ve içinde mektupta hayatıma renk katmaya gelirmisin diye yazmıstım 2 hafta sonra kabul etmedi tasınma sebeplerini bahane ederek reddetti. Ben de yıkılmıstım bunun üstüne tam vazgecmeye calısıyorum derken bana mesaj atıp parka cagırmıstı gidip parka eglenmiştik ondan sonra baya bi samimi olduk içtiğim sigaraya karısmaya baslamıstı sen içersen bende içerim ona göre sende içmiyosun diye söz verdirmişti sigarayı gizli gizli içmeye baslamıstım :) ve bi arkadasın sevdiği kızla samimiyim diye komsum diye bana soguk yapmaya baslamıstı arkadasıma da niye görüştürüyosun belki aralarında bişey war ben hayatta görüştürmem öyle bişey olsa kızı kıskanıyodu resmen ve aramda bişey oldugunu sanıyodu kızı evine bırakıp geldiğimde patik bakmaya falan girmiştik :) arkadasına evli çiftler gibiydik diye sölüyomus 3 gün önce bi tane tisört yaptırdım onun resmi wardı altında da ismi onun altında da seni çook seviyorum ve kalp işareti wardı kıza 1 hafta öncesinden sana bi süprizim war demiştim çok merak etmişti o gun montun altında saklıyodum eve giderken bi yere cagırdım ve 1 sigarayı bırakamadım 2 o kızla aramda bişey yok 3 seni seviyorum 4 bana bi şans verebilicekmisin dedim oda sana cevabımı vermiştim daha önceden dedi bende eyvallah allaha emanet ol dedim ve ordan gitmiştim bi ara sokakta tişörtü parçalayıp sonrada yaktım telefonda onun resmi war diye görmemek için telefonu yumruklayarak ekranı dagıttım. Eve gittiğimde hemen facebooktan mesaj atıp ben sana hiç o gözle bakmadım bu yaptıgın cok hos ama bana degmez buna emin ol beni affedebiliicekmisin diye mesaj atmıs sonrada tisörtü yaktıgım haberini duyuncada bana bi defa daha mesaj atarak tisörtü yakmıssın gördüm yakmak seni rahatlattıysa ne mutlu sana senin benden uzaklasman benimde senden uzaklasmam en iyisi olucak hakkını helal et allaha emanet ol diye mesaj atıp facebook twitter ve telefon numaramı falan herseyi silmiş ne yapmalıyım bu saatten sonra canım cok yanıyor onun kadar aileme bile değer vermiyodum onu sevdiğim kadar hiç kimseyi sevmemiştim içim parçalanıyo sanki yardımcı olun :)
Vazgeç
Vazgeçme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba diyom su bi kaç ay mesaj atmadan hiç benden haber almasaa geriye o yaklaasabilirmi çünkü bi aralar 2 hafta mesaj atmadım diye bana demediğini bırakmamıstı ben arkadaslıgı devam ettirmeye calısıyorum da sen soguk davranıyosun hep ilk mesajı ben atıyorum sen atmıyosun gibisinden laflar yapmıstı sonra bende ona seni seviyorum öyle bişey yapamam demiştim ertesi güne barısmıstık
Güncellemeler
+1 yıl
Soguk yapip bi kaç ay tekrarmı ataga geçsem ?
Çıkma teklifimi kabul etmedi ne yapmalıyım