Sevgilim terazi burcu merak ediyorum açıkcası.
Huyları, karakterleri nasıldır?
Huyları, karakterleri nasıldır?
Terazi erkeğinde önemli olan kendi iç dengesini sağlaması. Terazi erkekleri için denge çok önemlidr ve bunu belli bir düzene oturtmazsa ciddi sorunlr yaşar ama kendi iç dengesini bulduktn sra biçok konuda görebilecein en makul insanlardr. Yalnız bununla ilgili bir ayrıntı var terazi erkeğinin kendi iç dengesini sağlaması maalesef olgunlaştıkça oluyor yani 18-19-20-21 hatta 22 bile buna sahip olması için erken sayılabilir. Yalan sölemez diyemem ama en azından sevdiklerini üzecek yalanlardan uzak dururlar söylesede az ve pembe yalanlr söler. Hiçbi burçta olmayan adalet duygusuna sahiptirler ve bu yüzden çok zor haksızlık yaparlar ama bununla birlikte haksızlığa uğramak aşırı tepkiye neden olabilir. Kavgacı tipler kesinlikle deildirler hatta ses tonunun bile yükseldiği tartışma ortamından derhal çıkmak ister. Hayattan zevk almayı bilen ve kendisine takılanı mutlu edecek insanlardr. Kültür ve sanat alanlarına merakları old. gibi yetenekleride vardr. Şık giyinmeye özen gösterirlr. Kızların çok sevecekleri bir özellikleri vardır: Sadıktırlar. Hem dosta hemde sevdikleri kıza sadıktrlr. Hatta sevdikleri kıza köpek gibi sadık olrlr. öyle ki sevgilinle 90 kişiyi bir diskoya kapat, herkes kız olsun gerçekten sevmişse seni 3 saat sra gel, kadehle konuşuo bulursun. Tabi sevgilin terazilerin yüz karası deilse :) . Tam bir evcil erkektr, ciddi düşündüğü kızla evliliğe kadar gitmek ister ve geri kalan ömründe bir o olsun ister, gözü dışarda olmaz. Duygusaldrlr ama dışardan çok belli etmeyebilirlr genellikle içlerinde yaşarlr. Verdikleri her kararın mutlaka bir mantığı vardr kafalarında belli bir mantığa oturtmadan asla karar vermezlr veremezler. Ayrıca güzel konuşmayı bilirler bu yüzden bir ortamda kısa sürede dikkat çekebilrler tabi burada terazi erkeğinin kız arkadaşı kıskançsa sorun olabilir :D İlişkilerinde gerçekten seviosa ince ruhlu ve romantiktr. Tabi bu söylediklerim eğer sevgilin istisna deilse şahit olabilirsin. bide yükseleni ve senin burcunda önemli, şimdilik aklıma gelen bunlar..
Teşekkürler.
Asırı kıskanc sahiplenici :d
Ben terazi ile sevgiliyim açıkcası en iyi ilişkim bu. Teraziler biraz otoriteci, adalet duygusu güçlü, duruşu olan tiplerdir. Aldatmaya meyilli değillerdir. Sevdiğine karşı dürüsttür, terazi erkeği güvenilirdir. İnan bana aldatmak onlara göre değil. Güzel severler.
Teşekkürler.
Benim sevgilim de terazi 🙋🏾
Benim sevgilimin demesine göre dengesiz oluyormus😄
Burclara inanmamak lazim
Cevap
11Cevap
Terazi erkekleriniz severi hem cinslerimdir
Onlar terazi burcudur çunku terazi burcu ayında doğmuslardir onlar teraziyken ben terazi olamam terazilerinde hep terazileri vardir
ooooo ben terazi meraba komik karizma sevecen zeki duyarlı barışçıl strateji ustası adil cesur çağdaş özgüvenli sanata meyilli olur
Bilmem burçlara inanan biri değilim heralde ölçülü falandır :)
Terazi erkeği iyi arkadaş olabilirler lakin en b. ktan sevgilidirler daha ne istediklerini bilmiyorlar dengesizlerin önde gidenidir net.
Bizi bu kadarda gommeseydin iyiydi...
@__NoName__ dikkat et diye diyorum tatlım ben yandım sende yanma :)
Ben niye yanayım onu soruyu sorana mi demek istedin :))
@__NoName__ evet pardon hatlar karışmış :D
Bende tirstim. ben yandim sen yanma demen üstünede tatlim deyince acaba beni gay mi sandi dedim :)))
@__NoName__ ay yok yok tırsma hemcinsim sandım seni çok affedersin 😄
Tamam zaten tatlim kismina sikayetim yok 😃
Valla ben terazi burcuyum ancak hala kendimi tam çözebilmiş değilim :D
Sende çok kıskançmısın?
kıskanç olduğum doğrudur ancak aşırı değildir
Sadece güneş burcundan ''nasıl'' olduğunu anlayamazsın. Burçları merak ediyorsan bir astroloğa git ya da astrolojiyi biraz kendin araştır.
Terazi erkeği sevdiği kadını tartmadan rahat edemez shshj
#Türkerkeğii
Yükselenim terazi ama henüz tanışma fırsatı bulamadım😕
İlla burcu terazi diye her erkeğin karakteri aynı olacak değil ya.
Allah onları bildiği gibi yapsın 😄
Genelleme yapmak gibi olmasin ama dengesiz olurlar
Detaylı öğrenmek için P. M atin :)
Duygusal, sanatci, zeki
Ya bu teraziler manyakkkk oluyolar :)
Deneyimim olmadı maalesef
Ayh çik şikirlir
aynen benım gıbıdır
Kılın teki olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar