arkadaşlar anneniz babanız size yakışıklı oğlum güzel kızım diyorlarmı?yoksa tipe bak mı diyorlar
link
link
:)) Karikatür fenaymış. Ben de anlatayım bir olayı. Aynanın karşısına geçip hafif bir makyaj yapıyordum geçen dönem. Annem geldi dedi ki: onu neden sürüyorsun yüzüne erken yaşlanıcaksın.
Ben de: 'Ben öyle sevıyrm dedım. cevap olarak: Erkekler için suruyorsun bu yuzden sevıyorsun ' demez mi? :D üstüne '' seni de kız yerine koyup da beğenen var mıdır ki '' dedi alaycı bir gülüş vardı suratında sonra gitti.. Ben de mum gibi kaldım. Şaşırdım annemden öyle bir şey beklemiyordum. Başka biri olsa çok rahat kapak yapardım ama o sonuçta annem. Kıramadım. Ama üzüldüm.
Başka bir zaman da okudugum sehırden tatıle gelmıstım annemlere. Annem kapıdan ıcerı gırınce '' benım güzel kızım gelmıs ' deyıp sarıldı gönlümü almıs oldu :)
gönlüne güzel demiştir fazla sevinme :-D
resmini atta ona ben karar vereyim.
evet .otorite benim:-D
babımın en yakışıklı oğlu aynı zamanda tek oğlu.
Kara fıstığım, der annem bana, bu da sadece diğer üç kardeşimin sarışın ve renkli gözlü olmasında ileri geliyor. Ben kumral ve yeşil ela gözlüyüm, yani dediği gibi karada değilim, ama ne yaparsın.Anne sonuçta Kara fıstıkta dese, beyaz peynirde dese birşey diyemezsin...
Allah kimmseyi kimseden üstün yaratmamıştır heleki bu konular tamamen görecelidir ve çevremde benimle hemfikirdir .o yüzden ne böyle iltifat duyarım nede iltifat ederim.
ben paylaştım zaten aynısını.
görmedim sorry
Cevap
12Cevap
Babam suratsız der şakasına. Kuzenimin fotoğraflarına güzellik falan diye yorumlar yapar kıskanırım. Sordum bi gün niye ona öyle diyosun bana hiç öyle demiyosun diye. Kızlara en çok babasının nazarı değermiş sen dünya güzelisin dedi :D
Annem de maşallah maşallah aynı gençliğim der. Onun kadar olabilsem keşke. Bildiğin Sibel Can gibi hatun.
Güzeeelllll kızıımmm akıllı kızııım bebeeğiiim aşkıııımmmm diye seviyo babam ardındanda lafını sokuyo. ama saçını doğal rengine boyatsan daha güzel olcan diye :D:D annemde güzel cadııı dıye sever genelde :DD
bu durumdan kızlar çok nasipleniyor, erkeklere yakışıklı oğlum diyen pek yok. annem yakışıklı demez ama güzel hitap sözcükleri bulur onları söyler.
bayılıyorlar bana.
onlara göre uzun olsam güzellik yarışmalarında birinci olurum ve üstün zekalıyım. kargaya kendi yavrusu şahin görünür ya o misal.
kargaya yavrusu şahin görünürmüş ..hiç bi anne baba çirkin tipe bak demez ama kuzenler arkadaşlar abiler ablalar sufata bak mala benziyon diyebilir
babamla annem her akşam toklaşıp birbirlerini kutlarlar çok iyi iş çıkardık diye öyle gururlanıyorum ki
tipe bak ahah senin tipemi diyolar bunu.karikatüre uygunsun.
kalbimi kırdın keşke mesaj atıp rencide etseydin toplum içinde oldu mu şimdi bu
seni ateyizlere ibretlik tv ye çıkarmak lazım.
sana bir sır vereceğim uçan sabri akrabam olur bende uçabiliyorum
belli bu tiple varya osura osura uçarsın.
annem hadi neyse de babaannem "ışı(ğ)ım bal kaşığım .." diye başlayan maniler söylüyo adıma
hayir demiyolar annem gecen saclarimi kesicem dedimde bi sacin var zaten onuda kes maymuna benzersin dedi inanamiom halbuki cirkinde degilim :D
ahahaha :D:D
Annem daha çok, kendine çeki düzen ver, gençsin diyor. Kes şu saçı sakalı, topla kendini vs.
İkisini de demiyolar ama babam kızım çok güzel giyinmişsin falan der bazen.
link
bu resimdekiler oğlum ve kızım.. nasıl yakışıklı demeyeyim:D nasıl güzel demeyeyim:D
maşallah, görmüştüm onları. senin güzel de yakışıklı da deme hakkın var birader :)
:DDD
ben aynaya bakamıyorum onların ne düşündüğünü bilmek bile istemem
anne babam bişey demezde abim şu tipe bak sanki kafana arkadan vurmuşlarda çenen öne kaymış dio :(
kendileri getirmisleri bizi dunyaya guzelden yakisiklidan baska ne diye bilirlerki .
Babam da annemde saçlarımı çok seviyor kestirmeme izin vermiyor :(
saçma bir karikatür olmuş, çirkin de olsa herkesin çocuğu kendine güzeldir
babam dalga gecer benle keske biraz annen yerine bana benzeseydin diye :(
uyduramayınca daha güzel olmuş :P
maymun yaratık neren doğruki her b"k diyorlar bu dünyada ölürsemde annelik babalık sevgilisi eksik ölürüm heralde
KİRPİ BİLE YAVRUSUNU PAMUK OLUM DİYE SEVER ANNE-BABA İÇİN EVLAT HER ZAMAN GÜZEL DİR
Babam sürekli tamam aynaya bakma yakışıklısın anladık der:)
abim tipe bak mal der :) annem babam der ama :)
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :D
kuzguna yavrusu şahin görünür
Çirkin kızım diyo annem :D
güzel kızım benim der
diyorlar yakışıklı diye
güzel kızım derler
hep diyorlar :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar