Arkadaş kalalim diyen bir kıza "ben seninle arkadaş kalamam " dedim açık ve net. 3 hafta olacak hala mesajlasiyoruz?

Merhaba. Yaşlar 23 ve 21. "Arkadaş olmaktan öte birsey dusunmuyorsan sorun olmaz" diyen kıza "ben seninle arkadaş kalamam. Sana karşı yoğun bir ilgi duyuyorum. Seni tanımak istiyorum" dedim net bir şekilde. Bu konuşmadan beri 3 hafta olacak ama hala konuşuyoruz.

Hep ben baslattim konuşmayı. Hiç cevap vermediği olmadı. Ama bir kez bile o mesaj atmadi. Gece 12 den sonra da mesajlasiyoruz. Benim niyetimi biliyor. Ona bunu yüzyüze anlattım. O an etkilendiginden adım gibi eminim.

Yakın bir kız arkadaşıma mevzuyu anlattım. Sevdiğim kızın karakterli biri olduğunu biliyorum. "Bence kız çok olumlu. Sadece senden emin olmak istiyor. Bence asla o mesaj atmadi diye üzülme. Çok büyük ihtimalle olur. Ben de sevgilime "arkadaş olarak baktım ben sana" demiştim. Ama o pes etmedi. Aynı senin gibi inat etti." dedi ve ekledi..

Sevgilisi olan kişi için "hayatta bir daha onun gibisini bulamam. O benim şansım. Evlenmeyi düşünüyoruz" dedi.

Özellikle kızlara soruyorum, ne önerirsiniz?
Peşini bırakma, sana güvenmek ve seni tanimak istiyor.
Boşver.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorum yapabilir misiniz?
Arkadaş kalalim diyen bir kıza "ben seninle arkadaş kalamam " dedim açık ve net. 3 hafta olacak hala mesajlasiyoruz?