Arkadaslar olucak seymi sevgilim ciplak fotolarimi istedi bende atmam istersen ayril. dedim ve ayrildi benden sil numarami senin gibi bulamam demistin haklisin ama sende benim gibi bulamiycan dedi ondan önce yazlik eve gidelim dedi iyice sasirmis ilk ciktigimizda böyle değildi 1 sene ayriydik yeni barismistik sonuc böyle ve ben bunlari yazinca o duygusala bağladim artik ölsem de dönmem sana diyor çok üzüldum ben gercek seviyodum napiyim arkadaslar sizce iyimi oldu
Cevabın nedir?
Selam leylimmm uzun zamandır yoktun h. g ya da ben giremiyorum sevdiğin kişiyle alakalıda bir soru sormuşsun şimdi cevabı burdan vermek istedim
Iyikide ayrılmışsınız doğru olanı yapmışsın bravo yapman gerekeni yapmışsın öyle insanlara fırsat verdikçe biraz daha biraz daha fazla isterler hiç bir seven sevdiğinden böyle birşey isteyemez istiyorsa zaten ciddi değildir o ilişkide hatta kız öyle birşey istese hani kız deseni erkek arkadaşına ya ben kendi çıplak resimlerimi sana atmak istiyorum beni öylede gör desene bir erkek bir seven bir erkek bırak kendi istemesini kızın istemesini bile geri çevirir hayır hayatım ben senin mahrem yerlerini anca aynı yastığa baş koyduğumuzda görecem onun haricinde senden öyle birseyi isteyemem demeli bunu gerçek seven insan demeli çünkü şöyle düşünmeli bir erkek kadere inanmalı kızda tabi belki o erkek o kızla evlenemiyecek ama onun bütün vücudunu evlenmeden görecek ve o kız gidip bir başka erkekle evlenecek bu yanlış olmaz mı bence çok yanlış ve erkek
Sal, 05 Oca 01:29
Ve erkek düşünmeli bir kızla evlenmeden onun her yerini görüyor ama evlenemiyor bu acı olur elbette ama düşünmeli ki başka bir kızı sevdiğinde ve onunla evlendiğinde kendine demiyecekmi ya ben daha önceki sevdiğim kızdan öyle böyle foto istedim acaba şimdi evleneceğim kızda benden önceki sevgilisine vücudunu gostermismidir ya da benden önceki erkekle arasında birşey gecmismidir diye düşünmeli ve ona göre senden böyle birşey istemeli
Yani diyeceğim şudur ki leylimmm böyle bir kişilikte ki erkekten ayrılmanın en doğru olan en iyisini yapmışsın güzel insan tebrik ederim seni ve sakin olalım üzülme üzülmeye değecek insanlar için üzül değmez bu çocuk için üzülmene15 Yorumla- +1 yıl
Birşey diyeyim mi güzel insan sana o senin bir tek göz yaşına kurban olsun
Ağlamak faydaysa sana ağla ama ne fayda çocuk seni kendine bağlamak için en son mesajını atmış sende ona deki namusu namusun bilene dek beni adam gibi sevene dek beni esin gibi sevenede dek asıl ben sana dönmem diyip ) kapatıp noktayı koyacaktin aglamasingerek biride varsa emin ol ki senin gibi kalbi temiz bir insanı kaybetti diye kahrından ölüp ağlamalı sen mutlu mutlu ol ki hayatından bir menfaatci bir insanı çıkarmış oldun güzel insan duygusallığın yenik düşüşte sakın ola ona dönüşte onun gibi asla olma sen sen ol ki değer bilesin unut gitsin Allah senin karşına senin gibi sevecen bir insan çıkarır - +1 yıl
Aynen öyle o seni değil o seni bir damla göz yaşını bile hak etmedi güzel insan önce o gözünden boncuk gibi akan bir damla yaşını hak etsin ondan sonra seni
Üzülme gerçekten üzülme bu tarz konularda sert ol duygusal olursa kaybeden sen olursun çünkü emin ol ben senden de duygusalim ve bu yüzden kazana değil kaybeden tarafta oldum acı ne kadar acıysa tatlıda bir Okadar tatlıdır sen şu an en tatlı olanı yapmışsın o ise hayatının en acı olanını tatmış ki sana öyle birşey söylemiş boşver sevin şükür et Allahım iyikide olmuş diye güzel insan geçmiş her zaman herkesin arkasında kalır eğer geçmişe dönüp arkana bakarsan sadece boynun acıdır başkada bir şey olmaz yarışı 1. Olan kazanır sonuncu olanda kaybetmiş olur
Sen bu yarışta 1. Oldun o ise
Kaybedende beter oldu emin ol. - +1 yıl
Sagol morallerin icin cok tak ederim insallah beter olur biliyomusun isimden olmama sebep bile oldu ona rağmen baristim cok sevdigim için beni rakip bile gördu ayni is yerindeyken bu kadar ucuk istekleri yoktu çünkü beni kiskanip kin guduyor ve bu tarz seyleri istemiyordu şimdi attirdi isyiyor eve cagirayim kullansin zaten aymam dedim istersen ayril benden atmiycam dedim ve ayrildi net oldugumu bisey alamiycagini anlayinca birirdi6
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Ben seni hatırlıyorum sorunu cevaplamıştım daha önce;) Bence onun gibi çok bulursun onun gibi çok var insanları cinsellikten başka bir şey için kullanan. Onun tek amacı seninle baş başa kalıp cinsellik yaşamak sonra da sana tekmeyi atmak. Benim anlamadığım sizi gerçekten seven insanlar için üzülmüyorsunuz da böyle şerefsizler için ne diye üzülüyorsunuz
110 Yorumla
Ver postayi gitsinnn... ciplak resimde neymis ya... cok tehlikeli isler... sen istemiyorum dedinmi sana saygi duycak o kadar... bu sana sadece o is icin geri donmus benden soylemesi :) iyiki de ayrilmissiniz zararin neresinden donsen kardir ;) takma kafana onune bak ve sana saygi duyan seni kirmak istemeyen birini sev...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence iyi yapmışsın bu ne sapık gibi sen daha iyilerine laiksin kafana bile takma ya bir yerde yayınlamayla tehtit edip zorla sana sahip olmaya kalksaydı onun derdi oydu zaten yt atıp terk etmek bence sen kurtulmuşsun böyle düşün biraz onu bir an önce unutmaya yoluna bakmayı dene üzülme bile lütfen en doğrusu bu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılO kişilik olarak seni hiç bir zaman hak etmedi.
Allah sabırlı davrandı belki düzelir diye, sana sabır verdi.
Baktı olmuyor.
O na bir yanlış istekte bulundurup senin tepki vermeni sağladı.
Sen doğru olanı yaptın onun isteğini geri çevirerek kendini gelecek sorunlardan korudun.
O seni incitecek davranışlarda bulunacaktı buna izin vermedin. Dolayısı ile soru başlığı yanlış. Bu durumda o ayrılmış olmuyor sen ona tekme vurup kendini korumuşsun. Bütün bunların organizasyonu ise sadece Allah'a aittir.
Sevinmelisin sevgili kul olduğun için..
Geçmiş olsun. Allah seni korumuş..22 Yorumla- +1 yıl
Amin, cümlemizden..
+1 yılya salakmısın qmk sen ya :D ya insan sevdiğinden bu yüzden ayrılır mı? bak benim 8 senelik ilişkim bitti be. Ben onun yanağını 1. yılımızda öpmüştüm sen düşün. bir kere bile kirletmedim onun namusunu ama bu mesafeler işte bizi ayırdı. Benden ayrıldı 2 ay sonra nişanlandı :) unuttum mu? hayır tabikide. Unutamicamda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. İyi olmuş.. kendi pisliğini kendi kendine ortaya koymuş.. Ayrılsın. İyi olmuş..
01 Yorumlaİyi yapmışsın yüzüne bile bakmaya kıyamayacak erkeklerle sevgili ol
21 Yorumla
+1 yıliyi ki vermemiştin fotonu
verseydiniz hem kalitenizi bozardınız
hem de kendinizi ayrıldıktan sonra ifşa sitelerinde görebilirdiniz.
siz siz olun hanımlar kimseye hemcinsleriniz de dahil foto vs şeyler ATMAYIN!20 Yorumla
+1 yıltabıkıde ıyı oldu senı alelen tehdıt etmıs ayrılıkla umursama mesajlara cevap bıle verme hayatına devam et bak nasıl gerı donmek ıcın yalvaracaktır donmezsede hıc umrunda olmasın uğurlar olsun der gecersın
08 Yorumla- +1 yıl
senle sadece bedenın ıcın cıkan bırının arkasındanmı aglayacaksın? bence yapma degecek kısıler ıcın ağla
- +1 yıl
burdakı herkes aynı seyı soyluyor zamanını boşa harcama bence kaybeden o olur ıkı gun sonra senle yatmak ısteyecek onada evet dıyeceksın sonrada terkedecek sonunu kestirmek çokta zor degıl
- +1 yıl
yani öyle olacak tabıkıde hıc kafana takma sen ıyı bırısın hep ıyılerle karşılaşırsın umarım :)
- +1 yıl
sagolasın
+1 yıliyi olmuş kızlar nasıl bir kafanız var bir kız olarak anlamıyorum normal fotonu ister anlarım çıplak istemiş daha ne desin daha napsın !!
22 Yorumla- +1 yıl
çoğu bel altı düşünüyo bunların sanada üzüldüm doğrusu :(
+1 yılYa kullanacakti seni anlamış oldun iste mutlu olmalısın kurtuldugun için
23 Yorumla- +1 yıl
Ya bıraksın 1ay sonra köpek gibi pişman olur da sen dönme ama
derdi sadece cinsel yaşan bilgin olsun bir ciddiyet göremedim yinede tercih senin ister ayrıl ister ayrılma
02 Yorumlaben kız olsam atmazdim bana bunu bir kız dese bile gene atmam gelsin kendi görsün :) bundan dolayıda ayrılmak istiyorsa kendi bilir ben o erkeğin sana değer vermediği kanaatindeyim...
00 YorumlaBoyle bir sey icin ayriliyorsa mutlu ol, bir gereksiz insandan kurtuldun.
11 Yorumla
+1 yılİyi olmuş iyi bu kadar boş bir sebepten ayrılmayı geçtim insanlar kavga edicek duruma nasıl geliyor ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni kullanmak istemiş. Kendini kullandırtmadan ayrıldığınız iyi olmuş. Öbür türlüde ayrılırdı. Şerefli haysiyetli bir insan böyle şeyler isteyemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 26 yaşında ilişki düzeyiniz bu mu?
Bu ergen ilişki sorusu olmuş.04 Yorumla
+1 yılO bir yılda farklı kızlarla yaptığı şeyi düzenli ilişkiye dönüştürmek istemiş ve en uygun aday olarak da sen varmışsın elinde. Dönme sakın ve ağlama
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmişsin 26 yaşına elindeki fırsatları değerlendir bacım evde kalırsın bak :D Gönder fotoğrafı git yazlığa sonra evlenirsiniz işte yoksa ailen turşunu kuracak yakında :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞakasına takılıyorum bacım. İşin şakası bir tarafa boşver öyleleriyle muhattap olma bile amacı belli sen en doğrusunu yapmışsın
'' 1 sene ayriydik ''
Yokluktan sanırım bunlar hep. Demek ki iyi niyet denen şey bitmiş sırf arzu ve isteklerinden dolayı sana dönmek istemiş.00 Yorumla
+1 yıliyi oldu tabii o fotografların ılerde aurıldıgında santaj olarak kullanılabilerdi ... erkek adam sevdiceğinden böyle sapıkça isteklerde bulunmaz zaten amac sevısmek cok bellı etmıs gule gule dıycen kapatcn kapıyı
00 Yorumlaıyı oldu o resımlerın ıfsa olmıcagı ne malum ya santaj amaclı kullanırsa kı aılenden cekınıp kabul ettgın dusun kım bılır basıına neler gelcekk dı
00 Yorumla
+1 yılıyı olmus fotodan sonra senden baska bırsey ısterdı yapmayıncada o fotograflarla senı tehdıt edıp amacına ulasmaya calısırdı ıyı yapmıssın
01 YorumlaSeni sadece cinsel obje olarak goruyormus iyi olmus daha iyilerini bulursun umarım takma kafana
00 Yorumla
+1 yılKiz sen manyak misin barismayi aklindan bile gecirme sakin
03 Yorumla- +1 yıl
Kiz sin minyik misin
- +1 yıl
Siir gibi konusuyor kari
- +1 yıl
ya kızım öldürcen mi sen beni jdshfdshbxchjb
+1 yılbence insanların ayrıldıkları sevgılılerıyle tekrardan barışmaları sacmalık sen barışark en buyuk aptalıggıgı yapmışsın
01 Yorumlaiyi olmus kendini kimseye kullandirtma senin gibi namuslu birisini bulmak cok zor
00 YorumlaOnun derdi başkaymış, iyi ki fotoğraf atmamışsın.. iktir et böylesini.
00 Yorumla
+1 yılçok iyi bir karar sakin geri dönme
arkadas zihniyetni belli etmiş00 Yorumla
+1 yılSevin bence kurtulduğuna çıplak fotoğraf istemek nedir ya
00 Yorumlasadece atmam deseysin, posta koymuşun.. postaların sıkmış olabilir foto istemesi saçma askerde değilse.
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka askerde olması
Bu intikam almak olabilir mi seninle birseyler yaşayıp ayrılmak olabilir mi amacı ?
01 Yorumla- +1 yıl
Bastada dedi zaten intikam alicam diye ğulucuk yollamisti ayni yerde calisiyorduk sevgiliydik isimi hazmedemedi varsa yoksa ablasi beni cikarttirdi rahatlik vermedi 1 sene sonra döndü bana ve sonuc bu Onu Allaha haval ediyorum beni... is yerinde herkezi kiskirtiyordu simdide inkar ediyor
+1 yıliyi oldu tabiki, seninle sevdiği için çıkmıyormuş zaten :D
01 Yorumla
+1 yıladama acıdım ha, nasıl bir yokluktaysa senden çıplak foto istemiş hemde senden.. demekki durumu çok kötü :(
02 Yorumla- +1 yıl
puhahaha :D
+1 yılya birde soruyosun ağlayıcam, yahu size bunlar müstehak dedirtirmeyin insanlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde mini, dekolte, tayt ve tayt türü daracık kotlar pantolonlar şortlar vs. elbiseler giyen kadınlar zaten çıplaklar. Siz öyle giyinmiyorsanız ayrılmanız iyi olmuş. Yoksa senden öyle fotolar istemesine şaşırmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbla senin kısmetinde çok kapalıymis, bu kaçıncı sorunu görüyorum :)
01 Yorumla ne saflar var yaaa..
"çok üzüldum ben gercek seviyodum napiyim arkadaslar sizce iyimi oldu" :D :D :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yazlığa gitseydin bir de bişeyden olacaktın.. Ammaaann en iyisi olmuş.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYuh ben boyle teklif etmezdim iyi yaptin kiz. Bir daha gorusme
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Eger benimde sevgili olmus olsaydi ben niye boyle ciplak fotograf isteyim ki. Gorusmemiz yeter
- +1 yıl
Onu yerine google amcasinda istesin :)
emin ol iyi oldu Allah resmen korumuş seni şanslısın
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsaydım sen gönderseydin bu halle gönderdiğin için ayrılırdım :)
01 Yorumla
+1 yılAyrilman isabetli olmus. Irzina gecerdi devam etseydiniz😀
00 YorumlaÖyle bir g. zekalıyla evlenip ne yapacaksın zaten boş ver.
10 YorumlaBide soruyo iyimi oldu diye. Adam resmen kendini acik acik belli etmis kullancakmis seni
00 Yorumlaya sizi resmen kullanıyorlar olucak şeymi bu siktirsin gitsin bir dk bile üzülmeye deymez benden söylemesi...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılHala sorguluyomusun allah bilir barismayi sen istemissindir yuz bulnistur
03 Yorumla- +1 yıl
Yuz vermisin
- +1 yıl
Neyini sorguluyosunki ya ayril ya da at
bir fotoğraf atmadın diye ayrılan birinden hayır gelmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. demekki o senin kadar samimi değilmiş olsa seni bu duruma düşürmezdi
00 Yorumla
+1 yılArkadasm pardonda şerefsizin tekiymiş o ii yapmışsın tabiki de yanlış anlamada çocuk değilsin, yaşını basını almış koca kızsın yaa
00 Yorumlaiyikide ayrilmissin hak etmis... bislik insalarlarla konusma bence
00 Yorumlayazık sana :D birde seviyorum diyorsun harbiden cok yazık
00 YorumlaBazi yarismalarda vardi en son ne kacirdigini gorelim muhabbeti oluyodu.. Ne kacirdigini goster ona 😀😆
00 Yorumla
+1 yılBence fazlasiyla iyi olmuş. Bu kadar çabuk bırakan bir insan hemde böyle bir sebepten... Demekki yeterince sevmiyor... Üzgünüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamin bastan beri amaci senin fotolarıni almakmis amacina ulasamayinca ayrilmis iste fotolari atinca ayrilmayacagi ne malum
00 YorumlaS. et. bence o onun kaybi illa foto atmak zorunda degilsin
00 Yorumla
+1 yıliyi olduuuu...
Canı cehenneme...07 Yorumla- +1 yıl
Boşver...
Profildeki senin foto ise oldukça güzel bir kadınsın.
Senin gibi biri için ömrünü adayacak adam gibi adamlar var bu ülkede... Benim iki sevgilim olmuştu, dudağından bile öpmedim onları, bırak aynı yatağa girmeyi... - +1 yıl
"Adam" olmaya çalıştım bugüne kadar.
Benim gibilerin de kıymeti bilinmiyor ne yazık ki... :( - +1 yıl
Meselenin liyakat ile ilgisi yok prenses.
Kimse kimseye layık falan değil.
Hatta kanunun çizdiği sınırlar hariç "hak etmek" diye bir şey de yok, Allah katında...
Sağlıklı bir insan bunu hak ettiği için sağlıklı olmadığı gibi, engelli bir insan da bunu hak ettiği için engelli değil.
Herkes bu dünyada elindeki imkanları iyi değerlendirmekle sorumlu.
Ben bugüne kadar hiç bir kadının hayallerini yıkmadım.
O da bana yeter... Karşıma iyi bir kadın çıkar veya çıkmaz, kafa yormuyorum artık...
+1 yılKurtulduguna sevın - üzülmene agla..
01 YorumlaSence kötü mü oldu ya
00 Yorumla
+1 yılniyeti belliymiş işte. aman diyim sakın.
00 YorumlaEn iyisini yapmışsın adam değilmiş
00 Yorumlaİyi olmuş defolsun gitsin
13 Yorumla
+1 yılKurban kes kurtuldum diye kurban.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!