2 aylık bir ilişkim oldu. Önceleri bir iki defa ayrıldık. Son barıştığımızda herşey iyiydi. Ama sonlara doğru soğuk davranmaya başladı. Ben ona çok değer verdim. Hastalandı hep aradım. Durumunu öğrenmeye çalıştım. Maddi manevi her türlü konuda destek oldum. Hastalandığında pasta aldım. Yılbaşı hediyesine güzel bir kolye aldım. Anlayacağınız çok sevdim çok değer verdim. Daha önceki sıkıntılarım olduğundan ilk ayrılalım dediğinde artık bunaldım ve telefonda ağladım. Dayanamıyorum öldürücem kendimi dedim. 1 hafta oldu ayrılalı. Neden soğudun dedim. Hep intihar ederim demişim o yüzden soğumuş. Sanki ben kendi kendime kalkıştım öyle bir şeye. İntiharın onunla bir ilgisi yoktu. Sadece sıkıntılar birikince o duruma geldim. İnsanın sevdiğin birinden değer görmemesi ne kadar kötü. Sürekli whatsapp ta sanki başkasından bahsediyormuş gibi durumlar paylaşıyor. Bende sinirleniyordum. Sevgilin varken neden başkasından bahseder insan. Bu yüzden ben ayrılmıştım ondan. Bana hiç değer vermedi. O sarılmaları öpmeleri hepsi yalanmış. En son buluştuğumuzda ben eski Sevgilimi unutamadım onu seviyorum dedi. Ama o beni sevmiyor dedi. Ben değer bilmezim dedi. Beni hiç umursamadı. Karşısında bir çocuk gibi ağladım. Ben duygusalım ağlarım. Erkekliğimden utandım resmen. O kadar çabaladım emek harcadım. Ama hep boşuna işte. Olmadı. Yetmedi. Yaşadığım güzel günler geldikçe aklıma deli oluyorum. Canım çok yanıyor. Boğaz kanseriyim onuda öğrendi. Bana tedavi olacaksın dedi. Bana acıma sen vicdanını rahatlamak için bana bunları söylüyorsun dedim. Çok kötü şeyler yaşadım 1 hafta içinde. Ben ruh hastası değilim ama böyle olmasını istemezdim. Bir şeyi çok iyi biliyorum. Hep değer verdiğim için kaybettim. Hani düşünüyorumda acaba bir gün pişman olur mu? Geri dönmek ister mi? ya da değerimi anlar mı? Onu ne kadar çok sevdiğimi ve bütün yaptıklarımın hep onu sevdiğimden olduğunu oda çok iyi biliyor. Bana yardımcı olun lütfen. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Vazgeçince Gelir Mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Vazgeçersen gelir mi
En İyi Cevaplar