AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
İkili ilişkide önemli değildir belki ama toplum arasında önemli oluyor. Zenginse bir taraf kötü yakıştırmalar olabiliyor.
onun tavırlarına göre değişir kültür önemli olan kültürsüz biriyle asla
Bende rahat edemem ya çok önemli bence senden yüksekte olan fazla kasıntı oluyor aşağıda olanla da belki olabilir ama düşük ihtimal sevmen lazım çok fazla öyle olur
evet demek istediğim merak ettiğim buydu kasıntı oluyolar paraları var diye o durumda insan kendini huzursuz hissediyo aynı seviyede olmak galiba en güzeli
Bencede
Rahatsiz olunuyor. Yuksek kisinin yaninda da dusuk kisinin yaninda da...
kızların hicbiri önemli değil falan demiş ama gerçek hayatta kendileri zengin adam fakir olsa yüzlerine bile bakmazlar burada hepsi klavye meleği olmuş maşallah :D
Herkes kendini bilir. Ben benden düşük biri olmasını hiç bir konuda takmam ve sonradan da başa kakmam. Fakat benden yüksek biriyle 'Erkek' olarak gruruma yedirip beraber olamam.
Bu kişilerin bakış açılarıyla alakalı bence. Eğer önem veriyorlarsa önemlidir. Bir de kişinin egosunun ezildiğini hissetmesi gibi bir durum var. O zaman çok daha büyük sorunlar doğar.
Bence fazla fark olmamalı. Birinden hoşlanırken bile, ben güpgüzel kızım buna mı bakacağım falan diyoruz. Tip bile bu kadar önemli oluyorken, statü farkları nasıl önemli olmasın?
kadın pilotsa pilotla, avukatsa avukatla, õgretmense ógretmenle, fizikci ise fizikci ile evlenir eli mahkum... neden peki , erkekten kaynaklanan bir sorun
Bir yandan da şöyle bir durum var. Mesela kadın hostes eşi pilot olabilir. Çünkü onlar hep aynı ortamda kaldıkları için birbirlerini tanırlar. Kadın öğretmense eşinin de öğretmen olma ihtimali yüksek. Statü bu şekilde de etkiler. Mesela kadın Ceo, eşi onun asistanı olabilir. Aynı ortamda olmak ve benzer gelire sahip olmak kişileri birbirlerine yakınlaştırır. Yani ben avukatım eşim avukat olacak, yargıç olamaz gibi bir durum yok. Erkekten kaynaklanan bir sorun yok ortada. Ben kadın olduğum için kendi açımdan değerlendirdim konuyu ve açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Erkekler kendi açılarından değerlendirmeseler bile, ne demek istediğimi anlarlar.
Bu konulardaki büyük fark rahatsız edebilir.. Ama kendimden çok düşük değil de çok yüksek olan biriyle rahat edemeyebilirim.
evet insanın kendinden yüksek olunca farklar da yüksek oluyo bide sadece bu durum için onun yanında olduğun düşüncesi oluyo karşı tarafta o hepten kötü
Ben bu sebepten çok zengin bir erkek arkadaşımla ilişkiyi kopardım.. Bir tarafları fazlaca kalkmıştı. Alışmışlar tabii çevrelerindeki yalakalara. Baktım tavırları hep tepeden bakma şeklinde verdim yolu elemana.
evet kastettiğim şey o tepeden bakma olayı çok rahatsız edici bir durum bay olsun bayan olsun arkadaşlıkta ikili ilişkilerde hep aynı insan kendini huzursuz hissetmeye başlıyo bir noktadan sonra ve en iyisini yapmışsın ölelerini tutmucan yakınında
Biz öyle yapıyoruz ama kendini para için satan, aşağılatan insan çok var. Herkes hakettiğini yaşıyor sonuç itibarıyla.
herkes aynı değil sonuçta oturup sohbet edebiliyorsan kendisini maddi anlamda yüksek ya da düşük gösterme çabası yoksa rahatsız olmam. sonuçta insanın karakteriyle alakalı bir şey bu
Hayatta her şey para değildir. Şu an öyle bir nesiliz ki parası olmayan birine işleri düşmedikçe umursamaz takmaz olmuşlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kazık yedim kazık en yağlısından. Suratına bakıkacak insan sıfatı yok senin paran için yanında durdum lafını duydum. Artık önemli benim için bu saatten sonra. Kendi statüme uygun bir kız bulucam
Burada zengin ya da fakir olan kişinin yaşam tarzı ve hayata bakış açısı da etkili olur. Anlaşanlarda çıkar anlaşamayanda. O yüzden olur ya da olmaz diyebilmek her şahıs için değişecektir.
Bende sanki zenginin yaninda ezk hissederim fakirin yaninda yuksek hissetmem ama ayni hissederim. Onemli olan karakteri zaten de, hem zengin hemde duygusal olursa tadından yenmez.😂
Karakteriyle ilgili. Maddi durumu karakterine yansidiysa, zengin bir insana tahammül edemem.
bazılarının gerçekten karakterine yansımış oluyo maalesef...
Karşında insan Zengin olsa ama ii kalpli olsa sana da Ailene bakar ben zengin olsam hep dağıtrim ha ben yemiş ha baskı önemli olan paylaşmak düşünceli olmak
Bence erkek kizdan daha zengin olursa etkilemez ama kiz erkekten daha varlikliysa etkileyebilir. Erkek kendini yetersiz ise yaramaz hissedebilir böyle bir durumda
Ben böyle seylere önem vermiyorum
maalesef günümüz dünyasında statü ve zenginlik bir din gibi sarmış insanları ve hayatlar buna göre şekillenir olmuş
evet neden böyle anlamıyorum bu bu kadar önemli olmamalı huzuru aramalı insan bulduğu yerde kalmalı ama egolar kendini tatminler geçiyo düşünülüyo artık..
maddiyatla huzuru eş değer olarak gören insanlar oldukça bu dediklerinin olması imkansız tatlım
Davul bile dengi dengine. Benden iyi durumda olan bir insanla hiç bir anlamda anlaşabileceğimi sanmıyorum
bnce onemlı erkek dedıgın kadınına bakacak guce sahıp olmalı kadının maddı gucu kesınlıkle erkekten fazla olmamalı atalar ne demıs... kadının malı kapı tokmagına benzer gırıp cıktıkca tak tak kapıya vurur
Bence asla onemli degil ama illaki bazı yerlerde karşınıza cikiyor iliskinizde ve ister istemez zayıf olan taraf ezilip bükülüyor. Bu durum beni çok rahatsiz ediyor
beni de gerçekten biyerde mutlaka patlak veriyo çünkü...
Bir birey olarak çalışıp kendi kendine yetiyor isen... ister fakir ister zengin olsun fark etmez.. ama ewde oturup asalak gibi yaşıyor isen eder..
Bir çok insan sıkıntı olmayacağını söyleyebilir. Her ne kadar zengin taraf çok tevazu sahibi ve hoşgörülü olsa da durumu kötü olan rahat olmaz, rahat edemez.
İnancı var mı? Ona bak!!
İnanç asırlar kadar derin farklar doğurduğu gibi, asırlar kadar farkları aradan kaldırır.
çok önemli değil. maddi durumum orta. ama babasının gemisi olan erkek arkadaşım vardı hiç de sıkıntı yaşamıyorduk
Ufak bir miktar üst olması sorun olmaz. Düşük geliri olması olması hiç sorun olmaz. Eğitimli biri olsun yeterli.
Rahatsızddeğilim
Ama bbirgün olurda hanıevlilik fikrimiz ggerçekleşirse bu eve onu nasıl getrcem bilmiom
OOrası dusunduruyo
Olgun, görmemiş olmayan, parayı merkezine koymayan biriyse tabiki problem yapılmadan bu tarz şeyler sağlıklı bir ilişki olabilir. Ama böyle insanlar çok nadir bence o yüzden çok olumlu bakmıyorum
valla bir söz var erkeğin kız, kadının para görmemişinden uzak durcan ben para gördüm nihayetinde oda kız görmüşse hiç bir sorun yok
işte böyle olsa gerçekten sorun yok ama maalesef...
maddiyat önemli tabi ama hiç bir kadın fakir bir erkek istemez erkekler içinde farketmez
demek istediğim fakir ya da zengin değil denk biri daha uygun olur sanki anlamında demiştim insan daha rahat eder daha doğal olur
erkeğin daha fazla kazanması lazım bence
Tabi ki çok önemli. Üniversite mezunu iyi bir işi olan kızla ortaokuldan sonra okul okumamış birinin paylaşacağı hayat en fazla ne kadar iyi olabilir ki? Konu bile bulamzsin ortak
fakir kız olurda fakir erkek biraz zor bır bayanda maddı duruma bakılmaz sevdıysen ama erkekde bellı olanagın bır gucun yoksa zor bence kımse sevdıgı kısının varlıgı altında ezılmek ıstemez
Maddi farklar belli bir sure sonra problem yaratabilir özellikle zengin kız fakir oğlan bunu şöyle düşünelim biri çirkin biri güzel/yakışıklı olursa bu ilişki nereye kadar gider sorunsuz bir ilişki mi olur?
Kendini nasıl iyi mutlu hissediyorsan onunla ol gerisinin bir önemi yok hayat bunları değerlendirmeye yeticek kadar uzun değil aldığın nefesin yağan yağmurun etrafındaki güzel şeylerin tadını çıkar ;)
Statü farkını çiftler kendileri yapar.
Akıl akıldan üstündür ama aşk statü farkını ezer geçer.
dengım olsun cok zengınse ezılırım heralde kulttur kafa yapısı ortak noktalar da olması lazım paylasılacak bırseyler olması gerek sevgı ıcın hos daha gercek sevgıyle de karsılasmadım Allah gonlumuze gore versın :)
Yani benden dusuk olsa problem degil. Denk olunca da degil. Ama cok yukseklerdeyse buyuk problem. Sen ne kadar sevsen de karsi taraf bunu yanlis anlayabilir
evet demek istediğim buydu teşk ederim ve o zaman sevgininde bir anlamı kalmıyo çok yazık
Ama anlamayadabilir ön yargili olmamak lazim😁
O kadar abarti olmasada doner kesinlikle. Sacma gelsede etrafta bir cok ornegi var. Okumamis oglana kiz verilmez diye nice ciftleri ayiriyo aileler
Zengin fakir farketmez bana.
Seyyar pilavcıda pilav yit
Yiyebiliyorsa sıkıntı yok diyecektim ki cevap kendi kendine gitti yarım yamalak.
Egitim önemli ama para farketmez :) ünivetsite okumamış biriyle evlenmek istemem
aslında maksat üni değil onun sonunda gerçekten o şekilde davranmak kendini bilmek aksi örnekler çok memlekette zaten kastettiğim tek para değildi hani ikisinin birlikte bulunduğu insanlarda bir ego vardır ya onu kastetmiştim.. sonuç olarak herşey dengi dengine bence...
Evet öyle
büyük farklar olmamalı kesinlikle.. bir denge kurulabilmeli yoksa iki tarafta mutlu olmaz o birliktelikten
Bnce çokta önemli değil ben mantık insanıyım ama bu konuda tam tersi gayette birbirlerini sevip mutlu da rahatta olurlar bence..
Parayı malı mülkü geç de asıl önemli olan zeka daha doğrusu zihinsel uyumdur. Bu yok ise kalanını geri dönüşüm kutusuna shift+delete ile gönder..
Herşey annemin tabiriyle; ''yakışığına bereket'' :)))) Dengeli iyidir...
ben eskiden dert etmezdim ama bazen cok dert oluyo sonra kendime kiziyorum ne hakla boyle davranirsin diye
zengin erkek fakir kız ya da tam tersi her 2 yönden sıkıntı olur bakış açıları farklı olsalar bile ilerde sıkıntı olur
Çok zengin olsa asla rahat edemem kendi kanaatimce. Ortanın biraz daha üstünde gelir sahibiyiz ama yine de ezik hissederdim. Benden dhaa dusuk bırıyle sorun yok rahat ederdım
Her fırsatta karşısındakini annesinin babasının parasıyla etkilemeye çalışan biriyle yapabileceğimi sanmıyorum. Buna ezilmek değil de kendini ezdirmemek denir. Millet nasıl düşünür bilemiyorum.
Mutlaka ve mutlaka fakir olmali. Fakir insanlar ahlaki yonden bulunmaz kisilerdir.
zeka seviyesiyle maddiyat ters orantılı dağıtıldığı için paralı gördümmü sus düşüncesiz paran dışında sahip olduğun ne var diye gömerim
Kadın zengiz erkek fakir olursa olabilir ama erkeğin zengin olması ilişkiye şekil vermez.
Senin paraya ne kadar kıymet verdiğine bağlı. Lüksiyeti seversen eğer evet maddiyat aşka engeldir !! Çünkü asıl aşk orada kişiye değil maddiyatadır.
Maaşı 70 bin tl yi geçmemeli benden düşük olsun yeter
Gelir seviyesinden ziyade, eğitim seviyesi bu konuda daha belirleyici bir parametre.
Tecrübelerime dayanarak şuraya bir not bırakıyorum : Masrafı bitmeyen, halden anlamayan, sürekli bir şeyler isteyen bir kadınsa... Uzak durun gençler.
Olay göreceli... Hayat idame ettirilebiliyorsa ve bunu çift sorun etmiyorsa olur gider olur gider
2 kişide islamı yaşayan güzel ahlaklı insanlarsa hiç birşey olmaz.
ya şu konu başlığıda hep en üstlerde. Her okuduğumda fakirliğim yüzüme vurulmuş gibi hissediyorum. Böyle bir hüzün keder falan :D
Bir yerde önemli oluyor her ne kadar yokmuş önemi gibi gözüksede..
Para ve statüden önce asıl yaşam tarzı etkiliyor bunu da para tetikliyor diyebilirim kafalar aynı ise sıkıntı olmaz ama direk bu karşındakine bağlı