Sevgilim dün ilk defa bana "kadınım" dedi bende bunları yazdim detaya bakin😊?

Sevgilimle 2 aydir bir iliskim var pek duygusal konusan biri degildir dün o kelimeyi diyince cok etkilendim ve o uyurken bunları yazdim nasil olmuş tamamen benim düşüncelerim ☺"Suan o kadar duygusalim ki yazmak istiyorm paylasmak istiyorm seninle birtanem.. Ya öyle bir kelime söyledin ki beni öyle mutlu ettin ki içim icime sığmıyor sanki ağlıyorum ama mutluluktan canimin ici.."Kadınım"dedin bu bir kız için ne kadar anlamli ve özel birsey biliyormusun daha doğrusu bu benim icin öyle belki bir baskasi icin siradan onu heyecanlandıran bir kelime degildir ama sen mesajda yazdığın halde ben o kelimenin ve senin sicakligini öyle hissettim ki şu an bak bunlari yaziyorm sana yüreğim yaziyor tamamen bunları aşkım.. seni öyle cok seviyorm ki bir kez daha asik oldum baglandim sana Sen bana hem çok iyi bir eş hem de cocuklarimiza cok iyi bir Baba olacaksin bunu cok iyi biliyor ve hissediyorum çünkü senin altin kadar degerli bir yüreğin var cok gururlu cok babacan bir adamsin sen bunlari seni tanidikca anladim iyiki Rabbim seni karsima cikarmis birkez daha ona şükrediyorum ve cok dua ediyorum seni benim kaderime yazması icin ben bundan sonraki hayatimda senle olmayı cok istiyorum cunku ven seninle cok mutlu oluyorum seninle anlamliyim seninle var hayallerim hayatimin parçası oldun hayat senden ibaret oldu sen geldin geleli dünyama ne olur hic gitme artik benden ilk askim oldun ve son aşkım ve sonsuzum olarak kal istiyorm gönül eşim can bildiğim herşeyim cok dua ediyorum bunun için SENİ CANIMDAN COK SEVER OLDUM...❤
Sevgilim dün ilk defa bana "kadınım" dedi bende bunları yazdim detaya bakin😊?