Kuzenim muhafazakar, tanınan ve evli bir adamla bir yıldır internette arkadaş gibi görüşüyordu. Din, felsefe, edebiyat üzerine konuşuyor, keyifli zaman geçiriyordu. Yüz yüze çok az, 5-6 kez, görüştüler. En son görüşmelerinde kuzenimi gece 22 de evine davet etti, kuzenim dindar bir adam olmasına güvenerek gitti. Kuzenim adamın ilgisini biliyordu o da hoşlanıyordu; ama bu davet kafasını karıştırdı. Adam eve gidince çocuk gibi davranmış. Daha önce hiç kız arkadaşı olmadığını ( eşi görücü usulü) söylemesine rağmen o akşam eşini zaman zaman aldattığını, kuzenimin çok güzel olduğunu, dışarıda görüştüklerinde bakışlardan rahatsız olduğunu, eşinin ikinci eşe izin vermediği için buna mecbur kaldığını söyleyip kuzenimi öpmüş ve beraber olmuşlar. Adam öpüşürken ve sevişirken çok acemi davranmış. Kuzenim daha sonra adamın mesajlarına cevap vermedi, adam ısrarla arayınca ona, kendisini hayal kırıklığına uğrattığını, onun farklı olduğunu düşündüğünü; ama artık herkes gibi olduğunu gördüğünü söyleyip bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Adamın sesi titremiş telde, bir şans daha ver bana, hata yaptım filan demiş, kapatma lütfen diye ısrar etmiş. Kuzenim hoşçakal deyip kapatmış. Adam kapatınca teli şiir yazmış pişmanlığını, ona hoyratça davrandığını anlatan. Kuzenimin kafası çok karışık, belki imam nikahını bile kabul edecekti ki çok güzel ve kendine güvenen, kariyeri olan bir kız. Kuzenim daha önceki görüşmelerinde neden kendisiyle görüştüğünü, niyetinin ne olduğunu sormuş ve sen çok güzel, zeki ve espirili bir kadınsın, seninle sohbet etmek hoşuma gidiyor, yanıtını almış. Böyle düşünen, konuşan bir adama ne oldu da neden böyle davrandı? Niyeti neydi? Kuzenim onunla beraber olduktan sonra terk edince nasıl hissetmiştir? Ders olmuş mudur? Daha önce kız arkadaşım bile yok demiş sonra birden haremim var tarzı konuşmalar filan, kuzenime çiçekler gönderiyordu biri, onu öğrenmiş, bununla ilgisi olabilir mi? Bir de neden kuzenim onu görmek istemediğini söyleyince kötü olsun ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Muhafazakar erkek ne ister?
Güncellemeler
+1 yıl
Güvenilir biri mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler