Merhaba 2 aydır görüştüğüm okuldan bir kız arkadaşım var. Kendisi nişanlı erkek arkadaşı var ama erkek arkadaşı uzakta ve onu çok fazla kısıtlıyor. Onu sevmediğinden bahsediyor bana sürekli ama devam ediyor ayrılmıyor da erkek arkadaşı üzülür diye. 2 aydır bana çok yakın davranıyor. Sürekli dışarı çıkıyoruz. Yürürken elimi tutuyor. Aniden yanağımı öpüyor ard arda. Bazen otobüste filan giderken yan yana otururken yüzümü izliyor dönüp baktığımda noldu diye sorduğumda gülümsüyor hiç diyor :) elimi tutuyor otobüste giderken de. Aniden gelip sarılıyor omzuma yatıyor. Sürekli flörtleşir gibi konuşuyor benimle. Birkaç defa erkek arkadaşının benden rahatsız olduğunu ve benimle dışarı çıkmasını istemediğini söyledi çünkü dışarı çıktığımızda geç dönüyoruz eve diye sanırım. İkimiz de 25 yaşlarımızdayız çocuk da değiliz. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu kız benden hoşlanıyor mu? O benim biseksüel olduğumu bilmiyor. Söyleyemem de o kadar cesaretli değilim. Nişanlısını sevdiğini bilsem uzak davranıcam ama neredeyse tanıştığı güne lanet ediyor çok bunaltıyor onu. Ne yapmalıyım? lütfen dalga geçmeyin rüyalarıma giriyor artık hergün yan yanayız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
bunlara ek olarak da bana sarılıp uyumak istediğini söyledi ve sürekli beraber kalmak istiyor benimle daha aynı eve girmedik ve yalnız kalmadık hiç.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer