Sevgilimin babasi sevgilimin parasini yiyor?

Sevgilim 13-14 yaslarinda calisma hayatina baslayip surekli eve para göturmek zorunda kaldi, şu an 23 yasinda. 6 kardesler 3 erkek 3 kiz, 2 buyuk abisi var en buyukleri olarak evli onlar.
Sevgilimin babasi hic calismamis, evlere kuran okumaya felan giderek uc bes kurus alarak gecinmisler hic normal ise girmemis bu yuzden biraz yokluk cektiler buzmn kdr ve ayrica cimri ve paragöz babasi malesef...
Sevgilim ayda zar zor 1.500 maas aliyor ve babasi elindeki tum parayi aliyor ve sevgilime TEK BIR KURUS bile vermiyor. Bir ara issiz kalip 1-2 ay evde yatmisti annesi geldi sofrada yedigin yemek haram olsun dedi sirf eve para getirmiyo calismiyo diye.

Simdi sorum, biz cok ciddiyiz evlenmek istiyoz ama para biriktiremiyor malesef sevgilim cunku babasina vermek zorunda kaliyo ve babasi acayip anlayyissiz gaddar agresif biri. Sevgilimin kizkardeside calisiyor oda veriyor maasini babasina, sevgilimin yengeside calisiyordu yeni evliyken oda massini kayinbabasina veriyordu, guya evin ihtiyaclarini yemesini icmesini sevgilimin babasi alcak o paralarla.
Sevgilim evin en kucuk son oglu oldugu icin ailesiyle yasamasi gerekiyormus evlenincede onlarla bakmasi gerekiyormus onlar ölesiye kdr, yani anliyacaginiz benim onlarla yasamam lazim ve ben dogma buyume avrupaliyim, daha modern bir bakis acim var malesef...
of napmaliyim babasi annesinden cok korkuyorum cok acimasiz gibiler sanki :(
Sevgilimin babasi sevgilimin parasini yiyor?