Şöyle düşünmek lazım. Günümüz şartlarında kadın da çalıştığı için kadın hem ev hemde iş hayatindaki görevlerini yapmaktan daha fazla yorgun düşebilir. Kocasının yemek yapabilmeyi bilmesi, bilmiyorsa bile zamanla eşi il birlikte öğrenmeye çalışması hem evliliklerine faydalı olur hemde eşinin yükünü azalmış olur. Bizde yorgun olabiliyoruz iş hayatında ama bu durumu kötüleştirmez. Aksine eşinizin zaman bulamayacagi zamanlarda devreye girersin. Bugün ben yaparım yarın o yapar şeklinde duruma göre görev paylaşımı yapılabilir. Çocuklarınız olsa bile bu ne size ne de evliliğinize dezavantaj verir. Yoğun çalışan eşinize belkide hayatta verebileceğiniz en güzel desteğiniz ve yardiminiz durumu kurtarabilecek kadar yemek yapmayı biliyor olmak bende kadın gözünde eş olarak sizi yükselecektir orası kesin. Ütü gibi küçük işlerde dahil. Benim düşüncem bu.
Ev işleri bizim toplumumuzda kadınların vazifesi olarak görülür. Bu tamamen erkek egemen zihniyetin kadınları köleleştirmesidir. Mutlu evliliklere bakıldığında ilişkiyi canlı tutan en önemli şey ev işlerinin paylaşılmasıdır. Türk kızlarımız sık sık "İtalyan erkeği şöyle, Fransızlar şöyle" gibi şeyler söyleyerek Avrupalı erkeklere hayranlıklarını belirtmektedir. Bu hayranlığın kaynağı sanmayın ki YAKIŞIKLILIK'tır. Ne yakışıklı Türk erkekleri var. Analar neler doğuruyor be!! :) Ama gelin görün ki Avrupalı erkeklere hayran oluyor kızlarımız. Neden? Çünkü Batılı aile sisteminde iş bölümü vardır. Erkek çocuk da bakar, bulaşık da yıkar, temizlik de yapar vs. Haksızsam yorum yazın lütfen. Ben gerçekleri yazıyorum. Eğer bunları inkar eden varsa o kişinin "kölelik" fantezisi vardır.
Ben ömrünün 20 yılını avrupada geçirmiş birisi olarak söylüyorum, yok öyle bir şey! Ayrıca kızların avrupa erkeğini beğenmesinin altındaki neden yabancılara dair kafalarındaki bir kuruntudan başka bir şey değil. Avrupadaki kızlarda da doğudaki erkeklere dair benzer bir beğeni var. Onlar da otantik, ruh gücü yüksek, kendilerini uçuracak gizemli ve masalsı bir tipin fantezisini kururlar. Ama her iki taraf da karşı tarafla üç beş aşna fişna olduktan sonra anlıyor ki aslında kendisinden olanı kendisi için en iyi olanı. Yabancı ile olmanın zorluklarını, problemlerini bilmeyenler ancak kendi kültüründen olan erkeği öcü gibi görür.
kadınlardaki genel kölelik zihniyeti bu mutfak erkeğin işi değildir ev işleri çocuk mutfak temizlik bunlar hep kadının işidir bu kölelik zihniyetinden başka birşey değildir
Elinin yatkin olmasi cok güzel biseydir bence. Yetistiremedigim veya cok yorgun oldugum zamanlarda onunda biseyin ucundan tuttugunu görmek beni mutlu eder. Mutfak kadin mekanidir erkek giremez diye bisey yokki giripte yemegi basarili bir sekilde pisirende bence herzaman +1 öndedir. Erkek adam mutfaga girmez diyen escinslerim ev isinde kocam bana yardim etsin demesini biliyorlar...
Ben ne babamda ne de diğer aile büyüklerim de görmedim yemek yapan erkek , yemek kadın işi anlayacağın bizim aile de , o yüzden nasip olur da bir eşim olursa mutfağa girmesini istemem öyle büyüdüm çünkü. Tuhaf gelir he ben yaparken yanımda dursun ama birşeye elini sürmesin 😊
@muzafferpasa06 yahu tanımadan bilmeden etmeden nasıl da yorum yapıyorsunuz ben kadınlar bir tek yemek yapmaya yarıyor mu dedim? kadın köle mi dedim? bana normal gelen bu erkek yemek yapmaz benim gözümde , kadınlar eve mi hapsolsun dedim , ben öğretmenim , evlendiğim zaman mesleğimi de yaparım yemeğimi de. Ne çok muhalefet varmış bu sitede ya , bu benim düşüncem kardeşim !
Hamarat degil ama ben bir kac gün bazi nedenlerden dolayi evde yoksam, kendi yemegini yapabilsin. öyle anneymis, kizkardesiymis muhtac olmasin. ayri yssiyorum ailemle. annem bazen türkiyeye gittiginde erkek kardeslerim ve babam bana muhtac oluyo. buda beni cok kizdiriyo
Ben biraz kendisine ne kadar deger verdigiyle iliskilendiriyorum. Kendime yemek yapiyorum cunku kendimi seviyorum. Gun icinde kendime vakit ayiriyorum. Cinsiyet fark etmiyor. Bir insan ihtiyaclar pramidinde zirveyi ceken bir konuya yanasmiyorsa kuru bir insan gibi geliyor. Azicik zengin olmali.
Hic bana yemek yapan bir sevgilim olsun istemedim. Yapan erkege karsi da bir zaafim olmadi. Belki kendim yapabildigim icindir. Bana yemek yapmak cok marifetmis gibi gelmiyor aslinda. Ama beceriksiz erkeklerden hoşlanmam genel olarak. Cogu seyi yapabilmeli bir erkek. Bir insan aslinda cogu seyi yapabilmeli.
simdi tipin mahalle bakkali hasan amca gibiyse sen ne yemek yaparsan yap cekici gelmezsin acik net yani diyim bunu. ya yuz ya fizik bir yerden giderin olcakki anca cekici gelesin. ha seven kiz icin yemek yapmasanda cekici gelirsin ama bu dedigimde bir gercek yani yemek yapsin yeter diyenlere inanma. dusun simdi yemek yapan hasan amca or yemek yapan piskolata erkegi?
Zaaf değil de, cuma akşamı arkadasimla hastaneye gittik, benim eve geçmeye karar verdik. İşte az uzandim, yemek de yemedik. Arkadasim bir bira acti kendine, bir de bana getirdi. Sohbetti, cipsti derken saat sekiz olmuş. Zil çaldı, sonra kapı açıldı. Sevgilim gelmiş. Biraz sohbet ettik, kalktı yemek yapmaya. Ama nasıl ilaç gibi geldi. O sıra iki kiz, ikimiz de aynı kanidaydik. Yemek yapan erkek super Bisey arkadaş ya. İnsan seviyor.
Ya kardeşim resime bakıyorum adam kaslı ocak son model mutfak dayalı döşeli her şey kusursuz gel şimdi şöyle bak normal bir ev mutfağı kıç kadar banyo üstü bezler bulaşıklar ocak bitmiş tencereler rezil o halde yemek yaparken biri seni izlese tahminince hiç etkilenmez :D
Pembe üyelerin yorumlari kan donduruyor. Hicbir cekiciligi yoktur, karnini doyurmak isteyen mutfaga girsin bir zahmet. Erkegin mutfakta isi yok gibi yorumlar bu toplumun icler acisi durumunun bir parcasi.
ben onun ellerinden yesem ve onun parmaklarından yediğim en beğenmediğim yemeği bile sanki parmaklarımı yiyorum gibi yesem , onun daha hoşuna gitmez mi? :)
beceriksizim hem ben , evde tek kalıyorum ama yemek yaparken mutfak bildiğin savaş alanına dönüyor :)
Valla diğer kızları bilmemde ne kadar zayıf olursam olayım benim kalbime giden yol midemden geçiyor. Mutfak becerisi olan erkek isterse çok çirkin olsun, benim için kraldır, candır.
bence erkekler yemek yapsınlar ama yemegın ustunu suslemeler yumurtayı kalp seklınde yapmalar falan iğrenc olur ne romantıklıgı kalır ne de zaaf kalır he bir de pasta börek falan kesınlıkle yapmasınlar
Üni de boş zamanlarda yemek kursuna gittim Can sıkıntısından Bir çok yemeğin yapımında çoğu kıza kafa tutarım Ama gel görki Bir kız için yemek yapmam özel günler ve sebepler hariç Bilemem anlatabildim mi?
Erkek dediğin gider koltuğuna kumandasını alıp bacak bacak üste atıp maç izler, televizyon izler ne öyle karılar gibi mıy mıy edip yemek hazırlamak. Çekici bulmuyorum erkekleri mutfakta. Mutfak kadınların işi.
Yemek yapan erkek çekicidir. Çün yaptigi sey yemek. YEMEK. Gerci yemek erkekten daha cekicidir ama konu bu degil. Bide yemek yaparken illa yari ciplak olmak zorunda degil. Bu kas meraki nedir kardesim 😂
Mutfakta hamarat olan onlarca erkek var cevremde hepsi aşçı. Ama hayır çekici değiller. Çekici olan sevdiğin adamın mutfakta hamarat olmaya çalışma çabası.
-Ulan ben iyi yemek yaparım, hele menemenim süperdir. Ama duyan garipser, erkekler yemek konusunda başkasına muhtaç olmayın, ne yani kızlar olmasa açlıktan ölecek misiniz?
Çekici gelmez kendimden biliyorum, mutfakta bulunmayı seven birisiyim ve bununla alakalı hiç iltifat almadım. Hatta mutfak erkek için değil diyenler oluyor.
Kesinlikle zaafım var. Herşeyden önce sana yardımcı olması, seni düşünmesi anlamına geliyor. Bu harika bir his. Ayrıca bir erkeği mutfakta görmek onu daha çekici kılar. :)
Öncelikle, yemek yapmak erkeklikle ilgili veya ters düşen bir şey olmadığı için o kişi hakkındaki görüşlerimi etkilemez. Yemek yaptığı, yapabildiği için de çekici olmaz. Yok öyle zaaf maaf :)
Değildir.. Kadının terapi yeridir mutfak.. Kadının, kadınlığını el maharetini gösterdiği yer. Dolayısıyla kadına has bir yer. Ve erkeklerin çok zaruri olmadığı sürece mutfağa girmemesinden yanayım..
Benım var dusunsene eve bı gelıyosun ısten yemek yapılmıs ohh mıss arkasından bı de bulaşıkları toplarsa daha bı guzel benım zaafım sanırım usengeclıkten kaynaklanıyor
Mutfakta çok şükür yapamadığım yemek, tatlı, salata vs yok. Yalnız fotoğraftakiyle de alakam yok bana benzemesi için önüne biraz kavun göbeği koymak lazım. İriyim ben bu ise zayıf böyle aşçı mı olur :D ahaha :D
Bence bir erkeğin mutfakta işi yok , sadece hatunu hasta olduğunda bir sıcak çorba ya da bitki çayı kafi ,, kadınlar erkeklerden hanımlılara ait şeyler beklememeli
Şahsen ben asciyim ve söyledikleori doğru önemli bir ilgi odağı oluyor yemek konusu. Tarifler, onu severim, bunu böyle yaparim istee.. söz vermeler bana şunu yaparmisin falan
Tipim olan bir erkek yemek yaparsa asiri cekicidir , benim için bir seyler yapmasi ve yaptigi iste basarili olursa her türlü gideri var .. yemek yapan erkek candir👍😂😂
abim babam aşçı ve yıllardır tek yaşadığım için, yemek yapmayı sevdiğim için mutfakta kendime güvenirim. hatta sokakta mühendis mutfakta aşçı... diye tanımlarım kendimi. o kadar hatun demiş oooo çok çekici diye bize yanaşan yok.
şu foto uydurmadır mutfakta bir sürü aşçıyla çalıştım hepside göbekliydi aşçılar kaslı olmaz ve çekicilikten ziyade aciz olmuyosun kendi kendine karnını doyuruyon hem değişik tarifler denemek farklı bir ufuk gibi bence :D
kesınlıkle aşırı derecede seksi ve çekici bulunulan erkek tipidir şahsıma göre. Benım evlenecegım erkek bana yemek yapmalı bence dogru yoldasın devam et.
Nefes alsin yeter ahafafs isin sakasi bir yana evet arada yaparsa çekici ama surekli surekli mutfaktan cikmazsa "ehhh ama yether"derim yani ve seyi de cikar işin😂👍🙈
Bazen yapmak gerekir ama her zaman degil. Esim hastalanmadikca ya da yorulmadikca mutfaga girmem. Pek becerikli oldugum soylenemez. Ama yardim amacli olur.
3 sene restorantlarda çalıştım her turlu karedeniz yemeği dunya alakart italyan mutfagi 20 drn fazla ozel sos ayroyetten tatlicidada çalıştım 40 dan fazla tatli yapabbiliyorum yaşım daha 18 :)
Ya erkek sert olur :D Yani hamarat falan, epey bir itici geliyor kulağa, göze...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yemek yapan erkek çekici değildir, yemek yaparken kaslarını sergileyip seksi duran erkek çekicidir. Fotoğraftaki gibi mesela. Ama orda göbekli çirkin biri olsa kimse umursamaz 😄
En İyi Cevaplar