Kuzenime aşık oldum acildim lütfen Yardım?

Arkadaslar kuzenime aşık oldum. Çocukluğumuz ayrı geçti kızla ve 16 yasina geldiğimde gordüm ilk defa ve vuruldum. Kızla yaşıtım. Kalbime gömmeye çalıştım 1 yıl boyunca ama nafile. Bir yönüm onun da bana karşı boş olmadığı söylüyor. Ne zaman ona bakıyor olsam okulda durakta vs. Hep bana bakarken yakalıyorum beni diğer kızlardan kiskaniyor beni kızla gorunce erkeklere yoneliyor.

Yılbaşı gecesi ictik kuzenimle. kardesimsin sen en degerlimsin demeye başladı. Bende seni seviyorum kizim ben dedim keşke kuzen olmasak be dedim o da keşke dedi. biraz zaman geçti ben batuhanı seviyorum dedi ben tamam diyip gecistirdim.

Sabah uyandık temiz kafayla açıldım kıza tüm hissettiklerimi söyledim ona. Bana verdiği cevap ne diyecegimi biliyorsun gecer zamanla unutursun daha iyisi çıkar dedi. Bitirdik muhabbeti evden çıktık bu tek başına gitmek yerine beni bekledi beraber yuruduk uzattim yolu bilerek yine pesimden geldi. Ne yapmalıyım cidden çok seviyorum. Lütfen yargilamayin ne yapmalıyım abiler ablalar yardımcı olun lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Tekliften sonra konusmadik birkaç gün şimdi yine guluyoruz beraber diyaloğumuz var eskisi gibi samimi olmasa da ne yapmalıyım?
Kuzenime aşık oldum acildim lütfen Yardım?