Tam 1 yıl önce bugün Annemi kaybettim çok acı bişey Arkadaşlar lütfen annenizin kıymetini bilin üzmeyin onu olurmu 😢 ?

Tam 1 yıl önce bugün Anneciğimi kaybettim ve o günü hala dün gibi yaşıyorum 😢 oturuyordum elime kağıt kalemi aldım ona hitafen içimdekileri döktüm ve sizinle paylaşmak derdimi anlatmak istedim;

Sen gideli aramızdan ocağımız söndü üşümeye başladık ve teker teker evden uzaklaştık. Senin anılarına saygıda kusur etmedik annem.. Canım annem kimsenin yemeği senin gibi karın doyurmuyor ya da bereketimiz kaçtı tok tutmuyor. Canım Annem sen gideli hep bir lokmamız kursağımızda kalıyor sensiz yediğimiz ekmekler boğazımıza diziliyor Sana anlatmak istediğim bişeyler var bugün Annem sen gideli çok şey oldu yürüdüğümüz yollar hep tuzak oldu hani bizi doğru yola çekerdin ya sen gideli hepimiz başka yollarda kaybolduk bir karabasan çöktü ailemize meleğimiz sen gittin gideli ailemiz viran oldu, Biliyomusun Annem yalnız kalan tek ben oldum hani saçlarımı olşamadan uyuyamazdım ya senin okşadığın o el son oldu öyle özledim ki kokunu sesini gülüşünü o şirin hareketlerini bir kızdığını bile hatırlamıyorum bir meleksin sen güzel annem Allahım belkide acı çekme diye aldı seni bizdenbu hayatımızı görme diye aldı bizden sana layık olmadım belkide biz senin gibi zorluklara karşı çıkamadık annem Senden önce keşke Allahım benim canımı alsaydı senden sonra yaşamaya bir sebep kalmadı ve ben hiç yaşamadım 20 yıl için sana teşekkür ediyorum Annemm senden sonraki yıllarımı saymayacağım onları yaşamayacağım bir yanım öldü seninle birlikte ama sımsıkı tutuyorum içimde öğrettiklerini verdiğin emekler boşa çıkmayacak için rahat olsun Annemm Benim kimseye bir zararım olmadı herkese yardım ediyorum çok dualar aldım Annem hepsi sana gelsin Yattığın yer nur Allah mekanını cennet eylesin Varsa Günah, Sanmıyorum Benim defterime geçirsin inşallah Bu canım bana emanet senden sırf o yüzden taşıyorum çok an oldu dayanamadım hayatıma son veriyordum verdiğin emekler geldi aklıma Annemm Kendi canıma değilde senin yavruna kıyamadım Hatalarım oldu Affet ama seni hiç utandırmadım, utandırmadım Annemmmmm 😢😢😢
Tam 1 yıl önce bugün Annemi kaybettim çok acı bişey Arkadaşlar lütfen annenizin kıymetini bilin üzmeyin onu olurmu 😢 ?