Dün twittirde birisi sürekli takip ediyordu ben engelliyordum o cocuk mesaj atmıs ne oluyor buna ben birşey anlamadım sürekli siliniyorsun benden yazmıs eski sevgilimde bende birşey anlaamadım yazmıs .
Acaba o sözü onamı yazdı?
Şimdi ananas onun sevdiği bir meyve mi değil mi bilmek lazım. Şahsen ben ananas'ı sevmem midemi de bulandırır. Ama kişiden kişiye değişir. Bir de eski sevgilinmiş anladığım kadarıyla. Öznel yanıtlardan başka bir şey bulamazsın bu cevaplardan. Olay sevgilinde bitiyor.
Diyorki seninle hayat tropikal meyve tadında şekerli ve tropikal :).
Bol sekerli meyvedir ananas, memnun herhalde halinden
Cevap
2Cevap
bencede iyi hoş güzel meyve çok değişik tatlı bir tadı var sevgilin seni övmüş bencede senin farlı olduğunu herkes gibi olmadını belirtmek istemiş mutlu yani senle altında başka anlamlar arama derim;)
Ayrılyız . Hemde soğudum senden diyor.
niye ananas yazdınmı dedin kıza açık açık
Sinirlerimi bozuyor yavşak biraz. Herkezle konusur aptalın teki diyebilirim.
3.5 senede senden iyi kimse tanıyamaz eğer kafanda düşüncen bu şekildeyse ayrıl gitsin sana hayrı olmaz o kızın yarın öbür gün allah muhavaza evlenirsin boynuzu takar sende katil olursun;) ananasın anlamı iyi güzel farklı hoş ama anladığım kadarıyla sana yazmamış:(
Şimdi aradım konustm kıme dedim birisine ama sana değil dedi. birisi varsa aradan cekıleym dedim. söylemek istemıyorm diyor.
Size mesaj atabilirmym rahatsz olmazsanız?
En akıllı başlı siz varsınız burada.
ananasın farklı karısımgüzel bı tadı var ya onuu kastetmıstır
:S Anlam veremdim ben valla kardeşim.
Benim en sevdiğim meyvedir,kız arkadaşında bu meyvesi seven birisidir muhtemelen,senide öyle sevdiğini belirtmek istemiştir..
benim çocukluktan beri en sevdiğim meyve. bence çok tatlı, güzel demek istemiş
yani :S
yani bence seni seviyor :P
Ayrıyız nasıl sevmek bu kardeşim ya :(
tamam işte sana mesaj vermiş, sende harekete geç
Sogumus kardeşim. Ne hareketinden bahsediyorsn ?
sende birader taksit taksit anlatıyorsun. diğer adam falan sonradan çıktı. şimdi mesela ona demiş de olabilir. eksik veri veriyorsun taksit taksit
afedersin.
kusura bakma ben de biraz abartarak yazdım sanırım :) bence ona da demiş olabilir. bir yoklama yapsan belli olur kıza
ege diye birisne yazmıs.
o zaman kötü :(
oyle.
Tropik meyve gibisin sevgili. Dadun damagimda diyor.
Kjgfbj
Hem tatlı hem ekşi bir hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar