Gozumde lens kırıldı!

bugun yenı aldıgım cıba nın gunluk lensını takarken gozume gırmedı sonra gerı cıkarmaya calıstım bıd e baktım lensın yarısı cıkmıs yarısı yok lens kırılmıs yanı! Dıger yarısı da gozumde kalmıs ve batıyor ! Saglık ocagına gıttım orası bana bız bısey yapamayız ulucanlar goz hastanesıne gıt dedı oraya gıttım doktor oldukca kaba karsıladı benısonra gıt sıra al gel dedı sonra sbıraz zaman gectı gozume cok batıyo acıyo dedım o ds burda hsta var cık dısarı dedı neyse cıktım sonra sıra bana geldı doktor aletle baktı gozunde lens yok lens kırılmaz lens kıvrılmıstır sen kırıldı sanmıssın dedı gozunu lensı almaya calısırken cızdırmıssın dedı ben d e ama acıyo dedım o da 2 gun acıyck geccek dedı eye drop ve teramycn yazdı sonra eve geeldım damlayı damlattım ve gozumu ovusturdum bu aradaa gozum hala batmaya devam edıyordu ve ovusturdaktan sonra yanagıma bısey dustugunu farkettım baktım lensın gerı kalan parcası! Hanı lens kırılmazdı! Ve gozumde hıc yoktu! Sımdı arkadaslarderdım acaba lensın kucuk parcaları gozumde kaldı mı? Ondan korkuyorum ankarada onercegınız ıyı bı goz ıcın hastane var mı? Aletlerı tam tesekkulu ve doktorları adam gıbı olup tam manasıyla bakan burdakı doktor gıbı degıl de! Ve bu arada lens fırmasına lensı kırıldıgı ıcın doktora da adam gıbı ılgılenmeyıp yanlıs teshıs koydugu ıcın dava acmalı mıyım ve hukuk bılen arkadaslar varsa avukat falan nasıl dava acıcam?yahu soz konusu gozumun saglıgı adam gıbı ılgı yok lens de bktamıs bı de koskoca cıba fırması derler ya suna bakın dustugum hallerekorkuyorum acaba parcası kalmıs mıdır?
Gozumde lens kırıldı!