Erkek arkadaşı var bir tane. Onun evine gidiyor. Gittiğinde ise aynı yatakta uyuyorlarmış.
Bana çok tuhaf geldi. Sizce !
Bana çok tuhaf geldi. Sizce !
çok aşırı tuhaf değil ama sadece bundan da erkeklere ilgi duyduğunu anlayamzsın biraz zorla onu sıkıştır
Abi yakışıklıysa kesin vardır bu yakışıklılar hep öyle oluyo.
Allah versin koçum sağdan ilerle.
Aynı yatakta uyumaları çok ilginç geldi belki de başka yatak yok hemen kötü düşünmemek gerekir.
Teşekkür ederim EİG için
Ablacım belki yatacak yer yoktur, evleri küçüktür falan olamaz mı? Belki biseksüeldir ama... :D
Cevap
18Cevap
Biz de kızlarla aynı yatakta uyuyoz ama eşcinsel değiliz.
Sen cocugu ac birakirsan oda baska seylerle karnini doyurmaya gider böyle :-D
Kızlar yapınca yakın arkadaş oluyor, erkek yapınca ib*e. Bana kalırsa kardeşi gibi gördüğü için olabilir, farklı açıdan bak biraz.
enteresan bir durum fakat bundan bu sonuç çıkar mı muamma
tuhaf değil kendi tercihi saygı duymak zorundasın ayrıca artık ondan sana hayır gelmez
biz de kankalarımız la aynı yatakda yattık gay mi olduk şimdi ya olur öyle şeyler zorunluluk halinde yerde yatacak halleri yok
Bilmem ama ben kizlarla buluşunca aynı yatakta yatiyoruz ve lez değilim
kuzenim bizde kaldığında bende kuzenimle aynı yatakta uyuyordum
:D duruma göre yaş vs de önemli tabii ben 9. can dostumla uyumuştum da bikaç günlüğüne sadece o da çok korktuğumuz için ama nedensiz yapıyossa bunu sıkıntılı olabilir
Yatacak başka yer yoksa normal, ben ünide eve çıktığımda yatak falan daha almamoştık 2 gün 4 kişi yan yana yatttık
banada tuhaf geldi :)
Fazla samimiyettendir gay olmakla ne alakasi var
Başlı kışlı yatiyolardir nolcek ne var yani
İlgi duysa bunları böyle anlatamaz, utanırdı.
yaa senin bahtın neden bu kadar karanlık
Hanimefendi bir adammis sevgilin :D
Kemer ve sivri bişey almalısın roller değişecek :)
Sanırım top sevgilin var
Belki baska yatak yoktur
tabiki tuhaf
Seninle ilişkiye giriyormu?
Iğrenc
arkadaşcadır kanka😂
Gay ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar