Aşırı kıskanç biriyim. Konuştuğum kişi kafama uyarsa hemen sahipleniyorum ve herşeyine karışasım geliyo. Çevresindeki tek kız ben oliyim sadece bana ait olsun istiyorum. Bu tutumum karşı tarafı soğutur mu? Kıskançlığımı azaltmak için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Sogutmaz ya aksine iyi olur seven herkez kiskanir kıskanmak sahiplenmektir mesala ben sevdigim insan ne derse yaparim oda benim dediklerimi yapar cok iyi anlaşiriz cok kiskanirmi evet çok kıskanirdi bu benim hosuma giderdi ama çarsida gezerken bile 2 dk kafami cevireyim nereye bakiyon sen derdi buna biraz kızardim ama yinede hosuma giderdi öyle olmasi gerekiyor mesale saatlerce konusmak her bos vaktimde onunla ilgilenmek isterdim oda benimle ilgilemek isterdi benden uzakta bile olsa ben şuraya gidecem gidebilirmiyim diye izin isterdi bende aynı sekilde ona sorardi gitme yapma dedigi seyi yapmazdim cok guzel anlaşirdik sevgi aşk budur iste bence seven insan sevdigi insanin hic biseyinden sıkılmaz emin ol ama şimara bilir fazlada simartma oda biraz seni kaybetme korkusu yaşasın sevgini aşırı belli etme evleninceye kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kıskançlık iyidir hele ki bir insanın kıskanıp sahiplenmesi kadar güzel bir şey yoktur lakin kıskançlık sana değil sen kıskançlığa hükmedeceksin. Çocuğu kıskanıp çocuğa bağırırsan kızarsan falan iş yürümez kıskan ama etrafa huzursuzluk yay çocuğa değil.
31 Yorumla
Soran+1 yılGuzel tavsiye. Ama onun da kendini frenlemesi gereken durumlar oluyo. Takiplestigi gorustugu her kizi bulup sacini basini yolamam ki. Hayir yolarim da ne zaman kalir ne enerji..
Kafese kapat adamı rahatlarsın.
Sadece şunu bil kısıtlayarak kimsenin aldatmasına ya da elinden gitmesine mani olamazsın aksine daha çok kaçırırsın.10 Yorumla
Bu erkekten erkege degisir. Tozunda olan kiskanclik erkegin hosuna gider ama abartisi bunaltir.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Beni soğutmaz kesinlikle. Eğer karşımda ki kişi baskın bir karakterse ben seve seve uyarım ona. Yapmamaya gayret ederim yaparsam da özür dilerim nolacak. Ama çoğu erkek benim gibi değildir bu konuda.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sizin gibi bir karakter lazim bana da. Cogu erkek kiskanilmayi sevmiyo burdan gordugum kadariyla. Tebrikler bozmayin hic kendinizii..
Soran+1 yılCok iyi ya Allah hepimize gonlune gore versinn.
+1 yılİnsanlara gereğinden fazla değeri verirsen kaybeden sen olursun bunu unutma. Ben sevsem bile zamanla o kıskançlıkları itici gelmeye başlar sevgiyide yok eder.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma tutamiyorum kendimi sevince deger veriyorum ister istemez. Napmaliyim itici gelmemesi icin kiskandigimi belli etmiyim mi?
- +1 yıl
Belli etmeme diye bir şey yok. Karşındaki moron olmadığı sürece anlar yani. Kaybede kaybede insanlara gerektiğinden fazla değer vermemeyi öğretiyor hayat sana merak etme.
Soran+1 yılBoyle boyle yalnizlasiyoruz iste..
- +1 yıl
Aynen öyle işte 2016 da yarın uyuyarak giriyoruz örnek.
Soran+1 yılKesinlikle..
Aşk İlişkileri konusunda 909 cevap paylaştı. Soğutmayı geç, kaçacak delik aratır. İlişkiyi bitirmeyi geçtim, bittikten sonra rahat bırakır mı diye düşündürür.
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kimse kiskanmasin birbirini. Herkes istedigiyle takilsin ne anlami kaldi o iliskinin
Soran+1 yılDediklerin o sonuca cikiyo, kiskanilmagi sevmeyen birisin iste rahat olman lazim senin
Soran+1 yılBen gayet saglikliyim kendi kendine atarlanan sensin. Takil kendi capinda sıkıntılı bir tipsin belli
Aşırısı soğutur.
Dozunda kıskançlığı sever ama genel olarak insanlar.07 Yorumla
Soran+1 yılNeye gore asiri? Elden kiskanmam gayet dogal asirisi yok bu isin
Soran+1 yılKiskanan kisitlarda gayet dogal bu
Soran+1 yılYa sevgilim olmayani kiskanmiyorum heralde. O amacla geliyolar hep, kafama uyarsa sahipleniyorum bende..
Soran+1 yılTenks.
Soğutmazda sıkmayacaksın adamı :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBazen ister istemez karisiyorum haliyle:)
Soran+1 yılDenerim :)
yok bee niye sogutsun aksine hoşumuza gider
15 Yorumla
Soran+1 yılSukur destekleyen cikti. Ne cok kiskanilmaktan nefret eden insan varmis..
Soran+1 yılNe guzel ya insallah olur :)
Aaaa istediğim kız tipi aşırı kıskanç 😀😀😀😀
15 Yorumla
Soran+1 yılSeven de varmis ilgincc..
Soran+1 yılBence de oyle amaa sozunu dinlemeyince bir ise yaramiyo
Soran+1 yılO yuzden kimseyi istemiyorum artik..
+1 yılakrep misin
129 Yorumla
Soran+1 yılEvett nerden bildiniz :)
- +1 yıl
kız arkadaşımdan biliyorum :)
- +1 yıl
ama çok sıkıyo bir yerden sonra dikkat edin.. Yine kıskanç olun ama olur olmadık herşeye değil..
Soran+1 yılNapalim sevince oyle oluyo degerini bilin bence :)
- +1 yıl
bizimki sevdiğini de kabul etmiyo senin bir üst modelin :D
- +1 yıl
aşırı bencil.. tek çocuk ondan belki
Soran+1 yılNasi sevdigini kabul etmiyo. Kiskaniyosa seviyodur iste yoksa umursamaz ki. Akrep egosu diye bisey de var belki ondandir :D
- +1 yıl
evet aşırı var egosu :) hayatı zindan etti Sadece kendi dedikleri önemli
Soran+1 yılZor evet kendimden biliyorum ama sevince de zamanla kendinden cok odun verir merak etme :)
- +1 yıl
benimki çok ayrı Köpek olduk resmen Normal akrep değil yani
Soran+1 yılBazilari cok fena oluyo huylari asiriya kaciyo. Senin burc ne uyum var mi arada?
- +1 yıl
Aslan benimki.. uyum bazen var bazen yok Düşünsene evden en ufak çıkmana karışan biri Kimseyle görüşmüyosun Ağır laflar duyuyosun Tv izlemene bile karışıyo ve geçmişte "güya" kızıp başkalarıyla kafelerde takılıyo Bunu söyleyince de ayrılsaydın madem öyle diyecek kadar gaddarlaşıyo.. Hep ters.. Bilmiyorum bıktım Çoktan ayrılmam gerekirdi ama dayandım sırf sevdiğim için.. ama artık eşiğindeyim ayrılığın.. o gücü bulursam gidicem.. Karakterime ters şeyler çok.. Ki herkes için terstir..
Soran+1 yılFazla ustune gelmis. Karakter meselesi butun akrepler oyle degil. Bence bir konus ayrilmadan beni boguyosun biraz daha anlayisli olamaz misin de. Bu kadar ustune dusuyosa seni cok sevdigi icin. Inan ki sevmese cok rahat birakirdi seni. Ama bu baskilara gelemiceksen yurumez zaten insallah anlarsiniz birbirinizi..
- +1 yıl
Öyle böyle baskı değil bu Ben yine de uyum sağladım ama artık çok aşırı doldum Ağır laflara kaç kez sabrettim.. Konuşmayı denediğimde ben böyleyim İstemiyosan git diyip kestirip atıyo
Soran+1 yılGururundan yapiyo ama yanlis yapiyo. Seviyosan sen de sartlarini soyle artik yine git diyosa da gidersin ama cok pisman olucak eminim..
- +1 yıl
Evet aynen dediğin gibi.. Öyle alttan aldım yedim yuttum ki anlatmakla bitmez. Ben şart gibi söylemeden düzgünce söyledim kaç kez anlamıyo Ama en son tartıştığımızda baya tavır koydum.. Huya çok önem veriyo.. Kendisi çok şey yaptı gidip benim en küçük hatama takıyo Ben kabul de ediyorum o etmiyo.. İstemiyosan git diyo işte Konuşmuyo işte Yine de seviyorum dedim herşeye rağmen Yazmadı Ama eskisi gibi yalvarmıyorum artık Sürekli yazmıyorum Bekliyorum bakalım.. Pişman olur mu harbiden
Soran+1 yılCok gururlu belli ben de oyleyim. Sana surekli istemiyosan git demesi gidemicegini onu cok sevdigini bildigi icin. Gidersen cok pisman olucak ama bu kadar gururluysa yazmaz sana kendi kendini yer senin yazmani bekler yine. Yapicagin en dogru sey bu tavirlarina devam ederde bu iliskinin biticegi sinyalini ona vermen. Hâla devam ediyosa da ugrasma artik sen elinden geleni yapmissin. Senin gibisini de bir daha bulabilicegini sanmiyorum hep ozler seni. Diger erkeklerden pek haberi yok galiba kimse bu kadar cekmez birini.
- +1 yıl
Ben yine de yazıyorum ama eskisi kadar sürekli değil ve yalvararak değil. Çok Gururlu olduğunu bildiğim için yazıyorum yine de. Bu sefer o sinyali verdim heralde biraz. Hatta bana birilerinin lafına bakmışsın dedi.. çünkü haklı da haksızda olsam hep ben alttan alır severdim yazardım herşeyi aşk için yaptım Taktikmiş gururmuş dinlemedim. Olduğum gibi sevdim Ama o çok abarttı artık baya doldum.. El bebek gül bebek büyümüş hep birazda ondan.. Kötü bişey yapmadım ona Hala güvensizlik varmış bana karşı.. Bişey yok diyorum anlamıyo Ama kendisi güvenilmicek şeyler yapmasına rağmen bana güven herşey öyle güzel Sen takmıyınca herşeyi güzel diyo ne biliyim işte sen anlamışsındır onun karakterini Şimdi ben bişeyler yazıyorum arada ama dediğim gibi eskisi gibi değil Sence nasıl bir tavır onun adım atmasını veya ne biliyim hatasını görmesini konuşmasını sağlar
Soran+1 yılEvet ben anladim onu simarik bir akrep kizinin sergilicegi tavirlar. Tasvip etmiyorum asla yaptiklarini. Sen seven insanin yapicagi seyleri yapmissin. Guvensizlik bende de var o konuda anliyorum onu. Ama sanirim kiz arkadasin kiymet bilmiyor. Onun ilki sen misin acaba? Cunku gercekten diger erkekleri gorse sana daha farkli yaklasirdi. Sanirim kendine guvendigi icin sen olmazsan baskasi olur mantiginda. En basinda ipleri bu kadar eline vermeseydin simdi boyle davranamazdi. Ama bu da senin sucun degil verdigin degeri anlamasi gerekirdi. Sen bu soguk tavrini devam ettir. Bundan sonra boyle moduna gec. Mesaj sayisini baya azalt. Mumkunse hic atma o atsin. Gururundan hemen bitirmeye kalkar muhtemelen o zamanda yaptigin iyilikleri fedakarliklari yuzune vur ve ayril. bir akrep kolay kolay ona yapilan iyiligi ve yasadiklarini sevdigi kisiyi unutmaz. Hatasini anlayinca sana geri donucektir. Umarim gec olmaz. şu an ki tavrini degistirmek sadece senin yoklugunu biraz anlamadiyla olucak gibi gorunuyor.
- +1 yıl
Evet kıymet bilmiyo hiç.. Ben sevdiğim için değer verdiğim için yaptım Evden çıkma dedi en ufak bişey bile yapmadım istemediği.. İlki değilim Benden önce olmuş bir kaç kişi İçlerinden bir tanesi istediği gibiymiş Huyunu sevmiş Beni de öyle gördü ama yapmadığını bırakmadı.. mesaj atarken hep onun vefasızlığını söylüyorum sinirimi söylüyorum Arada bir de iki çift güzel laf sevdiğimi söylüyorum.. Ama artık yazmak gelmiyo içimden dediğin gibi azaltıyorum Hatta bişey olsa da direk ayrılsam diyorum bazen.. Eskiden böyle göze alamazdım ama bıktım.. Evet bana da diyo sen olmazsın başkası olur diye Ama peşine düşürmek için yapıyo çok sevdiğimi bildiği için.. Ben çoğu şeyine yine göz yumarım biraz anlayışlı olsa.. ama ne biliyim tükenmiş gibiyim.. Bide hep bana şunu derdi Ben bir kez ayrılınca geri dönme hiç olmuyo Bu zamana kadar ne zaman ayrılmak istese alttan alıp düştüm peşine Ama zamanla bu da azaldı.. Bide bıktığını söylüyodu bazen ben bişey yapmışım gibi.. En ufak bişeyi büyütüyodu
- +1 yıl
rahatsız olmucaksan mesajla konuşsak ara sıra bu konuları Böyle konuşmak iyi geldi..
Soran+1 yılTamam yardimci olmaya calisirim. Evet ayrilirsa geri donmesi cok cok zor kendimden biliyorum. Ama seven insan da kaybetmekten korkar biraz cabalar kim olursa olsun. Sen kendinde suc arama hic boyle giderse kaybeden o olucak
- +1 yıl
teşekkür ederim.. yine de aradım suç ama artık hiç aramıyorum.. o kaybetmekten hiç korkmayan ben olmam başkası olur gibi takıldı Ama biliyorum ki bunu onu cepte görmiyim diye yaptı.. Sen de sorabilirsin istediğini..
Soran+1 yılEvet ama bence yavastan sogut kendini ondan. Ben de zamaninda sevdim ilk basta seninkki gibiydim o kadar abarti olmasada. Kiskancliklarim coktu kavga cikarirdim bazi sebeplerden. Ama sonra kaybetme korkumdan alttan almayi bildim. Onu da anlamaya calistim. Yani seven insan o kadarda egolu davranmaz bir yerden sonra kendine ceki duzen verir. Sen kendini uzme noluyosa olsun artik..
- +1 yıl
Sevgisini pek göremiyorum Sevgim yok diyo bazen ama onu bile cepte görülmemek için yapıyo biliyorum.. Ben bu tavrımı devam ettiricem bakalım Nolursa olsun.. ayrılığı artık biraz daha göze alabiliyorum.. ama o son vuruşu yapamıyorum
Soran+1 yılHer gecen gun sogursun merak etme. Boyle nereye kadar gidebilir ki tukenmeden bitir.
- +1 yıl
Çok sevdiğimden midir onu başkasıyla düşünemediğimden midir nedir o son darbeyi vuramıyorum.. Bişey yapsa da direk koparsam diyorum.. en azından yapıcı olsa.. oda yok.. bekliyorum öyle
- +1 yıl
ilk herşeyi onunla yaşadım Önceden 2 kişi oldu hayatımda ama hem kısa sürdü hem ne olduğu belli değildi Biran önce kopmak istiyorum Ama başkasıyla düşününce zoruma gidiyo Onunla dursam hayatım mahfoluyo herşeye engel oluyo ve bencil.. karman çorman bir haldeyim..
- +1 yıl
rica etsem mesajla cevap verebilir misin..
sogutmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste bana da kiskanilmayi seven biri laxim heralde. Ilk basta hoslarina gidiyo ama zamanla dinlenilmiyo sozum sanki inadina yapiyolar bende ayriliyorum hep..
- +1 yıl
İlk baş dediğin o cicim ayları diye tabir edilen süre sonra erkek ya bir düzene oturunca bu kızında bu kadar kıskançlığı kalmaz diyor ama yanıldığını anlayınca ya sık boğaz etme demeye başlıyor. Normalde kıskanç kız seven erkek (elindeki tek örnek benim şu an o yüzden kendimden örnek vericem ) kız arkadaşı telefonda bağıra çağıra kıskançlık krizine girdiğinde aklından ufak ufak gülen erkektir
Soran+1 yıl@Canpasa aklimdan degil direk yuzume guluyolar genelde zaten hoslarina gittigini anliyorum ama kiskandirmaya devam ediliyo bu da delirtiyo beni..
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ben kesin soğurum.. Ama sevenler de olabilir bunu.
00 Yorumla
+1 yılErkekleri bırak, kadınları da soğutur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hoşuma gider tabi her dediğini yapmam :=)
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 yapmiyo 2 yapmiyo dayanamayip ayriliyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılValla bende kıskancım karşı ne kadar uygularsanız bende okadar yani :))
Soran+1 yılErkegin kiskanmayani da bir tuhaf zaten..
Cevap sahibi+1 yılGeniş :)) bizi tuhaf görüyor millet
Soran+1 yılEvet cidden oyle biktim artik seven insan kiskansin bir zahmet..
Güzel değilsen itici kacar
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel oldugumu soylerler
+1 yılEvet , baygınlık getirir.
05 Yorumla
Soran+1 yılGenislik iyidir diyosun..
- +1 yıl
Yok o şekilde ifade etmedim , Fazlası manasında ifade etmek istemiştim ve lütfen birisini kıskandığınız zaman sizde aynı şekilde tepki vermeyin kıskandırmak için onun bunun kucağında dolanmayın varsa sıkınıtınız ifade edin anlatın durumu abuk sabuk şeyler yapıp kendinizi bitirmeyin.
Soran+1 yılBen asla yapmam oyle seyler. O kadar basitlesmek demek genis bir tip olmak demektir. Genis olsam zaten kiskanc olmam. Zaten kiskandirmadigim icin hep uzelen taraf ben oluyorum..
- +1 yıl
Yapman gereken şeyi zaten ifade ettim varsa canını sıkan mevzu otur konuş anlat paylaş.
Soran+1 yılAnlamsin devam etsin ve bitir. Tesekkurler..
Soğutmaz ama kızdırır
00 Yorumla
+1 yılAbartma oglum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOglum?
Ben çok soğurum.
00 Yorumla
+1 yılsoğuturrr
00 YorumlaBokunu çıkarma
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında