+1 yılAşık öyle dışarıdan mantık yürütmek ile oluyor mu? Oluyorsa vede bunun bir yöntemini buluyorsan bana satar mısın?
AŞK üç harfli yaşanmadan çözülmeyen sır gibidir Görüyorum ki buradaki bir çok arkadaş gerçek aşkı tatmamış bile kelimeler kifayetsiz kalır sana şu şiir ile anlatmaya çalışayım
Var mı beni içinizde tanıyan
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim
Kalmasa da şöhretimi duymayan
Kimliğimi tarif etmek zor benim
Bülbül benim lisanımla ötüştü
Bir gül için can evinden tutuştu
Yüreğine Toroslar’ dan çığ düştü
Yangınımı söndürmedi kar benim
Niceler sultandı, kraldı, şahtı
Benimle değişti talihi, bahtı
Yerle bir eyledim taç ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim
Kamil iken cahil ettim alimi
Vahşi iken yahşi ettim zalimi
Yavuz iken zebun ettim Selimi
Her oyunu bozan gizli zor benim
Yeryüzünde ben ürettim veremi
Lokman Hekim bulamadı çaremi
Aslı için kül eyledim Keremi
İbrahim’in atıldığı kor benim
Sebep bazı Leyla bazı Şirindi
Hatırım için yüce dağlar delindi
Bilek gücüm Ferhat ile bilindi
Kuvvet benim, kudret benim, fer benim
İlahimle Mevlana’yı döndürdüm
Yunusumla öfkeleri dindirdim
Günahımla çok ocaklar söndürdüm
Mevladanım hayır benim, şer benim
Benim için yaratıldı Muhammed
Benim için yağdırıldı o rahmet
Evliyanın sözündeki muhabbet
Enbiyanın yüzündeki nur benim
Kimsesizim hısmım da yok hasmımda
Görünmezim cismimde yok resmimde
Dil üzmezim tek hece var ismimde
Barınağım gönül denen yer benim
BENİM ADIM AŞK !10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirim ben ellerime hiçbir kadın eli değmedi dudaklarıma hiç bir dudak dokunmadı seni bekledim bunca sene gel demeni bekledim beni çağırmanı bekledim sana iyi bir hayat sunmak için hazırlandım donattım kendimi maddi manevi sana hazırım aklım beynim ruhum sensin
12 Yorumla
Soran+1 yılAranan kan bulundu :DDD
Cevap sahibi+1 yılkul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş 😊
+1 yılGERCEK AŞK ; onu neden seviyorum diye kendine sorduğunda bir sebep ya da bir özellik bulamamaktır.. bir insan gercekten aşık olup severse sebebini bulamaz tatlım :) o yüzden fark arama kalbin kimin için atıyosa fark ordadır :) imi zaman ahmettir adı kimi zaman ayse :) fark isimlerde bir bakıma :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim için para önemli 😀
Bana aşık olmalısın, çünkü; ben bu dünyada görüp görebileceğin en değişik kızım.
Ama sen aşık olma. :D02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden hoşlanıyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılBak eğer ben olursam ayak tırnaklarını keserim , aralarında kalan beyazlıklarıda yalarım. Kimse yapmaz bunu bana ^_^ Sırtını falan ovarım masaj işiyle uğraşıyorum zaten. Güleryüzlüyüm canında sıkılmaz benimleyken. Şarkı falan söylerim sana habire :) ?
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşın küçük olmaz olmaz olamaz 😀
- +1 yıl
Yaşın küçük yaşın küçük :'( Bıktım artık banane , aşk yaşa bakmaz bir kere ^_^ Bak nutella alırım ^_^
+1 yılSeni, insan kaynaklarından Pınar hanım mı gönderdi? :D
"Sizi neden işe alalım?", "Diğerlerinden farkınız ne?" diye sorarlar ya iş görüşmelerinde...
Senin sorun da onun gibi olmuş. :)
Aşk, böyle bir şey değil.
Kendiliğinden oluşan bir duygu.
Özdemir Erdoğan'ın dediği gibi;
"Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir,
bazen küçük bir an için, ömür bile verilir..."10 Yorumlaİşinde başarılı sosyal çevrede başarılıyım. Eğitimimde iyi. Maddi durumumda. Ama gel görki çok sabırlı iyi niyetli küfür dahi etmeyen can düşmanını bile intikam fırsatım varken affeden biri ağlamaya görsün o an gözleri dolan romantizm ve şiir yazabilen biriyim. Gayet sakin gayet kibar. Emri vaki konuşmayan ama rica eden. Biriyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Bu sözü burada 250 defa kullandım galiba: "Kalp, insan iradesinden bağımsızdır." "Dur ben şuna aşık olayım." diyerek kimseye aşık olamazsın. Eğer böyle olabilseydi, çevremdeki kadınlardan en az sıkıntı yaşayacağım kişiyi araştırır bulur, ona aşık olur ve evlenirdim. Bir hain yüzünden bu yaşıma kadar bekâr kalmazdım. Kendi isteğinle en fazla hayranlık duyarsın. Hayranlığına sebep olan özellik ortadan kalktığında, hayranlık da biter. Netice, yine hüsraaaaaannn her daaimm, feryaatt figaan kalbim...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok klişe olacak ama "dürüstüm"..
Öyle böyle değil ya cidden dürüstüm.. Piyasada rastlayamayacağın numunelik tiplerdenim..
(bu arada sadece soruya cevap verdim. sana verilmiş kişisel bir cevap değildir, seni tanımam etmem)11 Yorumla
Soran+1 yılZaten olmam yaştan kaybettin 😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiğerlerinden farkım değil de
1-Sevdiğim zaman tam severim gözüm baskasını asla görmez. (Bu konuda kefilim kendime)
2-Cıvık bir insan değilimdir yerine göre gülerim yerine göre kızarım yerine göre çocuk gibi olurum yerine göre bir abi gibi
3-Bir çok erkek gibi tipe göre yargılayıp rest çekmem benim için önemli olan karakterdir.
4-Sevildiğimi anladığım zaman karsımdakini üzmemek için onu mutlu etmek için elimden gelenin fazlasını yaparım
5-Çalışkanımdır
6-Egoist bir insan değilimdir
7-Saygımla tanınırım
Kötü yanlarımda
1-Çok kıskanırım bazen abartırım
2-Ailevi nedenlerden dolayı okulu bırakmam çabuk pes etmem ilk zorlukta okulu bırakmak büyük en büyük hatam :(
çok uzun oldu devamını getirmiyim okuyanlara teşekkür ederm :D10 Yorumlahani bir tane hikaye varya bir tane evliya varmıs ıste her seyı bılıyomus falan sonra lavugun tekı de ben bı soru soruam bılemezz demıs ıste evlıyanın yanına gıtmıs ıkı elını de yumruk yapıp uzatmıs ıkı elımde de kelebek var hangısı ölü hangısı canlı demıs evliya da demıs kı o senın elinde heh bu da bole bıse sagdakı yasıyo derım onu sıkar oldurursun soldakı anlı ıkar sol derım onu sıkar oldurursun ıkısı de anlı dersem bı dert olu desem bı dert her şey senın elınde
10 YorumlaBenim farkım diğerlerinden farklı olduğumu düşünmemek ama onlar bunu düşünüyor yani farkım bu aslında. Çelişki.
22 Yorumla
Soran+1 yılKafam karıştı bee 😁
Aşka inanmıyorum.
Bugün lay lay lom.
Yarın İsmail Yk'dan Allah belani versin.
Saygı + sevgi + mantık = Akıllı insan ilişkisi
Reelistim, boşa kürek çekmem.20 Yorumla"Ancak sevgilim olursan cevabını alırsın"
https://i.hizliresim.com/GovymV.jpg10 Yorumla
+1 yılne tatlısın bebeğim ya, yamyam olsam ilk seni yerdim. valla.:DDDDDDD
21 Yorumla
Soran+1 yılYamyamlardan hoşlanmam 😊
Sen hayırdır? Sana farklı olabilmek için değil. kendime tat katmak istediğim için derdim.
Karşıdaki kim ki bana bu soruyu soracak12 Yorumla
Soran+1 yılKendine ben kimimki diye sorbakalım :DDD
Bana aşık ol diyemem, demem. Beni yaşadıkça aşık olabilirsin bunun için çaba sarfetmem. Zaten aşık olmak için aşık oluyorsan olma, aşk bir anda yakalar insanı
30 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=8pw47KrfZg4çok fark var fazla anormalim başak burcu sosyopat ve üstün zeka devlet adamı adayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHadi be sen mi asik olacaksin bana zannetmiyorum cunku cirkinim
12 Yorumla
Soran+1 yılCidden şansın yok 😁
- +1 yıl
Ah şu kel yuzunde cirkin yapti
Ben farklı olduğumu anlatamam. Ama sen iç dünyama girdiğin Zaman farkı anlayacaksın. Çünkü sen bir başka aşık olacaksın. Beni sen farklılaştıracaksın. Ben senin için değişmeye hazırım
10 Yorumla
+1 yılBana aşık olmamalısın bu çok yanlış bir seçim olurdu :D
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik niyetim yok :) ))
- +1 yıl
haha şimdilik diyor :D :D
+1 yılDiğerlerini bilmemde kendimi iyi bilirim..
Sevdiğimde, yeryüzü kadar derün, gökyüzü kadar büyük severim..
Sen dünyam olursun..
Tabi aeversen. 😎10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşüncelerim.. Kime düşüncelerimi söylesem yarın istemeye geliyor yahu 😄😄
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düşünceler bunlar :D
Cevap sahibi+1 yılAşık olurlar şimdi boşver 😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorum onu etkiliycek ozelliklerim olsada yinede karsimdakinin benden daha iyilerine laiktir dusuncesi daha cok dusuncelerimi kapliyor o nedenle farkimin olabilcegini dusunemiyom...
10 Yorumla
+1 yılBaşkaları için farklı olmak gibi bir amacım veya isteğim yok. İstediğim kişi için farklıyım zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen aşkın bir ilişkide tarafların birbirlerini kandırma objesi olduğuna inanıyorum onun için ne kimseye aşık olurum nede kimsenin kendime aşık olmasına müsade ederim.
10 Yorumla
+1 yılbana hiç bir zaman aşık olamazsın, görünüşe göre yargılanırım ben, kimse sormaz ahvalimi.
12 Yorumla
Soran+1 yılGörünüş önemli 😀
- +1 yıl
evet önemli ama güzellik bakan gözdedir
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Diğerlerinden farkım:
Onların gülmesini herkes ister benim ise sadece fotoğrafçı.10 Yorumla
+1 yılEğer bu soruyu sorana kadar seni kendime aşık edememişsem dünyaları vaad etsem yine bir şey değişmez. Aşk sebebe dayanmaz, oluverir öylece. Ansızın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela dedik :D
- +1 yıl
Çok derin bir soru bu farzı misal diye yanıtlamak olmaz :D
Çünkü ailemdir beni değerli kılan eşimdir benim aynam anlarsan...
10 YorumlaGuven sadakat ve asla bitmeyecek bir heyecan.. monotonluga teslim olmayacak surprizler ile dolu bir iliski... macera dolu bir birliktelik..
10 YorumlaGörüştüğüm biri bana bu soruyu yöneltirse ayrılma nedenin olur. Bir insan aşık olmak istiyorsa aşık olmak istiyorsa aşık olur neden aramaz!.
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğunda farkımı anlarsın farkım var diye aşık olmazsın herkes birilerinin aşkıdır farklıdır farklısıdır ve herkes birbirinden farklıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim diğerlerinden farkım... Yoktur muhtemelen. Ama ben "kötü erkek" değil de "iyi erkek" sınıfına girdiğimden aşık olmazlar :D
10 Yorumla
+1 yılHer türlü gizli sürprizler yapmak , sırlarla dolu olmak mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılSürprizleri sevmem
- +1 yıl
Az önceki soruya cevap olarak yazmak istedim xper seviyesi yeterli olmadığı için burdan yazdım
Bakir olmayan birisi bakire birisiyle evlenirse uygun olmaz bence , sonuçta ikisi de tecrübeli olursa daha zevkli olur , sadistlik konusunda ise bisey soyleyemem sayisizca zevkli seyler var kizim , onemli olan her iki kisininde zevk almasi. sonuçta taze et güzeldir 😏 sen çok grinin elli tonu tarzı film izlemişsin 👍
+1 yılmümkünse olma midem bulandı bu aşık oldum olayından derdim. gidişler aynı çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimseden farklı olduğumu düşünmüyorum işine gelirse 😝
10 Yorumla
+1 yılben askı anlatmayı sevenlerden degılım 1 fırsat ver dunyayı onune sereyım ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Başta maddiyat gelmiyorsa, keşke tanımasaydım cümlesini benim için kullanmazsın ve karakterimde olgundur, güven verirsen esprili yanımıda ortaya çıkartabilirsin. En önemlileri bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yıl"Siz bu aşk işlerini istediğiniz kişiye göre ayarlayabiliyor musunuz?" derdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanımaN gerekir diyorum , insan kendini övmemeli , cevresindekiler övmeli
10 Yorumla Yani aşkı şuna aşık olayım diye seçebiliyorsan zaten beni seçme. Aşk elma armut gibi seçilmez. Kendiliğinden olur o an nasıl etkilenirsen artık.
00 Yorumla
+1 yılben kendimi anlatmayi sevmem. takil bana yasa hayatini derim hep
10 Yorumla
+1 yılYaşaman lazim da bana aşik olma ama takılınır benimle 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Eğer saçmalamak gerekirse.. Aşk bir farklılıktan dolayı olan birşey değil bence tamamen kimyasal bir reaksiyon dan dolayı oluşur.. Senin elinde olmaz
St'a00 YorumlaÇünkü mutsuzsun benim gibi seni çıkarıp almak istiyorum ordan.
00 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/1MYGvN derdim :)
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hevesim geçene kadar değil nefesim yetene kadar severim
10 YorumlaCunku bende sana asik olurum seni severim koruruum sana kiymetlim derim 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında hiç isteyerek aşık olabildin mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı yaklaş biraz soruma hazır cevap istemiyorum
- +1 yıl
farklı olduğumu düşünmüyorum ki.
bana aşıksan daha iyisine denk gelmediğin içindir
+1 yılCunku onlar erkek ben kizim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahah erkeklerden hoşlanıyorum
- +1 yıl
ya soruya cvap vermek için yazdim :D o soruya anca öyle verebilirdim cevap :D
+1 yılçünkü ben sırılsıklam, çünkü ben, çünkü ben.
13 Yorumla
Soran+1 yılBukadarını istemem :D
- +1 yıl
üstelik o kadar da yumuşattım. bak aslında ne diyor :) çok kötü düşüncelisin çok.
www.youtube.com/watch?v=St5T6HbBVAc#t=2m51s - +1 yıl
2:51 saniyeyi aç direkt :D
+1 yılFarkli oldugumu soylersem digerlrinden farkim kalmaz, siradanim sadece gulerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlak seveceksin beni bundan kaçamazsın (Hüseyin Nihal ATSIZ)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarklarımı bana aşık olsun diye sayabileceğim biri bana aşık olmasın mümkünse 😀
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılegoyu görünce heralde ilk ve tek teklif eden benim derdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Nolur ol şişş olsana bir nolur ya bişey deniycem
00 Yorumlafarkım yok tanıdıkça ya seversin ya da red edersin seçim senin şahsı değer keyfine bırakıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu bana bir erkek sorsa
Noldu begenmedin mi der trip atardim00 Yorumla
+1 yılBana aşık olan herkes cehenneme bilet arıyo o yüzden gerek yok :/
00 Yorumla
+1 yılVerdiğin sevgi kadar sevgi, verebildiğin güven kadar güven alabileceğin için
00 Yorumla
+1 yıl1.80 boy 73 kılo akrep burcu kumral mavi gözlü özel bir şirkette yonetici.. fenerbahçeli...
02 Yorumla
Soran+1 yılEsmer severim 😉
- +1 yıl
yapacak bişey yok secım senın..
Aşk İlişkileri konusunda 66b cevap paylaştı. Bana aşık olmazsın zaten :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlamam cidden
+1 yılBeni bu saçmalıklarla uğraştırma derdim...
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat