sevgiliniz varsa ve onunla cinselliği bütünüyle yaşıyorsanız sevgilinizi aldatıyorsanız
hala seviyorum çok seviyorum dermisiniz?
yoksa yedektemi tutmaktır asıl amaç...
hala seviyorum çok seviyorum dermisiniz?
yoksa yedektemi tutmaktır asıl amaç...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sorunun 2 cevabı olabilir.
1.seks bağımlısıdır.Literatürde 'hiperseksüalite' ya da 'Don Juanism' denen durumda cinsel uğraşılar çok önde olmakla birlikte, Don Juanism'de aslında dipte yatan aşağılık duygularını yenme ve maskeleme çabası olduğu, sık ve farklı kadınlar ile ilişkiye girerek homoseksüel olmadığını neredeyse herkese kanıtlama arzusu vardır. İlişki sonrasında, Don Juanlar için kadın hiçbir şey ifade etmez. Bu duruma seks bağımlılığının bir türü de sayılan 'satyriasis' denir. Seks bağımlılığı psikolojik bir hastalıktır.
2.Stepne
tabii ki yedekte tutmaktır.aynı anda farklı hazları tatmaktır.bunda iyiniyet aranmaz,o sevgi sözcüklerine inanmak için embesil olmak gerek.
Erkeğin aldatma eğilimi kadına göre ağır basar. Aldatmanın kökeninde testesteronun yapısı yatar. Sosyal kurallar bu durumu baskılasa da eğer bir erkek aldatmamışsa ya bu baskıyı ciddi anlamda sindirebilmiş ya da aldatmak için gereken ortam oluşmamış demektir.
Seven bir insan aldatmaz.
Ama Seviyorum diyen ve seviyorum kelimesini basit kullananların aldatmamaası kacınılmazdır.
Sevip de aldatan birinin olması imkansız.
Seven aldatabilir mi ya.
Cevap
10Cevap
Sevmiyordur. Sevgi gitmiştir. Yeni heyecanlar aramaktadır; ama bu heyecanları herşeyini pylaştığı insanla aramak yerine zor ve kirli yolu seçmiştir. Aldatan mı aldatılan mı değildir konu, aldatmak kişiliksizliktir. Yedekte tutmaktır, yoksa seven insan ilgisini kaybetmişse insan gibi ayrılır, sonra kimle ne yapıyorsa yapar; aksini yapıyorsa yedekte tutmak değil de nedir? Yenilikleri deneyip heyecanları bildiği kişi ile yapmak yerine bilinmeyenin cazibesi için ruhunu satmaktır aldatmak...
Maksat insandaki keşif ve ego duygusu... Yoksa yaşanmışlıklarla pek bir alakası yok... Bugün Amerika kıtası varsa bunu bu duygulara borçluyuz.
İnsan kılığında dolaşan birşeylerden ( ne olduğunu anladınız siz) sayıyorum o tipler. Ve tek tedavi şekli Cennetten çıkma olanı, abartmıyorum gerçekten bi o şekilde müdahale işe yarıyor. Uygulamalı, canlı ispatları mevcuttur..!
ohooo hemde nasıl sevıyordur sevdıgınden baska bedenlere gıdıyordur sırf sevgılısının bedenı eskımesın dıye dusun o derece sevıyordur
Herseyi yasıyorsak neden aldatma gereği duyalım ki. İcinde eksik kalan birseyler var sanki.
Aldatacak olan bır sebep bulup aldatır yine.. Sebeplere degilse sonuca bakmak lazım.
Cok severken aldatti. İlerde tekrarlanma imkanı da var...
muallayı sanadala atıp ruhunu:DDDDDDDDDDDDDD
geç bunları..:DDDDDDDDDDD
Aldatani aldatmak zevktir, seveni aldatmak serefsizliktir !
herşeyi yaşamış elindekiyle
şimdi başka gizemlileri merak ediyordur
aldatanın mı yoksa aldatılanın mı sevgisi soruluyor?
bir gerçeğin farkına varın.burası sex için seviyorum oyunu oynanan bir ülke.yani aldatan aslında sevmiyor da olabilir.seviyor ama sex için başkasına da gidiyor olabilir.
ve başka bir gerçek.kadının kalbinde tek sevgiliye yer varken erkek birden fazla sevebilir.
seevgi bu kadar basit mi ya..böyle ayaklar altında alınmamalı..
Seviyorsam aldatmam.Sevmediğim birisiyle olmam zaten.
Derim seviyorsam derim.
hatalar insanlar için.
bunu yapan bir sevgilin varsa ayril
o çok karışık bi mevzu
hiçbir amacı yok biliyo musun? hem de hiç. sadece dürtüler..hormonlar...
o kadar basit
Artık soğumuştur, hayatında yenlikler istiyordur..
Seven aldatmaz.
Tabiki :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar