Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Sevgılım bana guvenmıyor sadece ufak tefek seylerde beyaz yalanlar yuzunden 2 senedır beraberız asıl benım ona guvenmemem geerekıyor aldatmıştı ama guvenmeyen benı herseyden kısıtlayan o. Kız arkdaslarımla bıle cıkmama ızın vermıyor 2- bende o da asırı kıskancız ama yınede ben onun kadar degılım benım kıskanclıgıma ornek vereyım : calıstıgı yerde kızlar var konustunmu bısey dedıler mı vs soruyorum konusmasını ıstemuyorummm onun kı kuzenlerımle bıle gorusturmuyor , bakkalda para verırken elı elıne degdımı dıye sordu! mınubuse bındım mısal erkek yanına oturcagma ayakta durmamı ıstıyor...
03 Yorumla
Soran+1 yıl@Esrareng katılıyorum. Ben bakırköye sevkini istemiştim. Benim sevgiline yapacağım birşey yok sınırlarımı aşar ki sevgilinde kıskançlık paronayası teşhisi koyuyorum davraşıları bu eğiliminde ve başlangıç gibi görünüyor bu durumlarda psikaytri yardımcı olabilir sevgilini ikna edebilirsen bir psikiiyatr ye görünsün ama istemiyorsan ayrıl derim.
Cevap sahibi+1 yılHasta değilim diyor kabul etmiyor
En İyi Cevaplar
Neden gerçek ruh hastaları yerine ruh hastalarının hasta ettigi ruhlari iyileştirmeye uğraşıyorsunuz :)
011 Yorumla
Soran+1 yılruh hastalarını psikiyatri kliniği ilginir bizde ruhları dizginleştirmeyi ve eğitmeyi amaçlarız :)
- +1 yıl
yok o psikiyatrist ve psikologun farkını biliyorum :) Benim söylemeye çalıştığım, toplumda bir çok sorunlu insan normalmiş gibi yaşarken, bu insanların yarattığı sorunlar yüzünden ruh sağlığı bozulanlar size başvuruyor fakat aslı problemliler normal hayatlarını sürdürüyorlar bunu nasıl çözeceğiz :)
Soran+1 yılSize şöyle anlatayım bende geçen sene mezun oldum bir kaç işe girdim psikologluk yaptım o kadar değişik sorunlu insanlarda geldi psikopatından tut paronoyaklar şizofrenlerine kadar anlatış tarzları hareketleri agresifliklerini görsen ağzın açık kalır hemen sevkini yapıyoruz yapıyoruz zaten, bizim amacımız onların yaraladıkları insanları duygularını iyileştirmek ve acılarla yaşamayı başa çıkabilmeyi öğretmek bunu başarabilirlerse sorunlu insanlar onlara bir daha zarar veremeyecektir :) sağolun şu aralar işsizim :D
Soran+1 yılHastalığını boyutu aşırı ise bilmem gerek
Soran+1 yılKontrol altında tutuyorsan problem yok ama bize göre tedavi şart :)
Soran+1 yılPsikiyatriye görünmeni tavsiye ediyorum
Konuşmakta sıkıntı çekiyorum kızlarla. Yani erkek arkadaşlarımla aşırı derecede açık ve sakin konuşurum çok konuşurum.
Ancak bir kız geldiği zaman biraz utanıyorum zar zor konuşuyorum. Bunu nasıl aşacağız psikolog bey.04 Yorumla
Soran+1 yılÖz güven problemin var değil mi?
Soran+1 yılKarşı cinsi beyninde baya büyütmüşsün ve endişelerin var. Hiç aşık oldun mu ya da bir sevgilin?
+1 yılhep psikoloji okumak isemiştim üstat :) freud hakkında bir kaç kelam bir şey söylersen sevinirim :D
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz cevapIar buImaya çaIışıyorsunuz, biz ise daha çok soru sormak niyetindeyiz.
Aşk yoktur, Iibido vardır.
Bir objeye duyuIan sevgi, ona sahip oIma isteğinden geIir. buyur üstadım :)- +1 yıl
ben ks de ilk kes bir görüşü okurken bu kadar mutlu oldum eyvallah üstadım çok sağolasın :)
Soran+1 yılne demek biz burdayız :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikoloğum erkek ve benden bir 11 yaş büyük, onu bir abi olarak görüp sevdiğim için... bey yerine... abi demek istiyorum, bey diyesim gelmiyor çünkü bana çok samimiyetsiz ve mesafeli geliyor. Bu arada o bana sadece ismimle hitap ediyor. Acaba abi desem uygun olur mu? Yoksa bey demem daha mı doğru olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde millet gezmek tozmak isterken benim hiçbirşey ilgimi çekmiyor bişey yapmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum falan. hatta bu bazen dahada ciddileşiyor yaşamak istemiyorum yemek yemediğim günler oluyor intihar düşünceleri oluyor ama sürekli değil işte belli dönemlerde. psikiyatra gittim ilaç vermedi psikoloğa gitmemi söyledi ama daha gitmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılözele mesaj atamısın rica etsem
+1 yılpsikoloji okumayi tavsiye eder misin başkalarina ben bunu merak ettim. Psikolog olmayi cok isteyen bir tanidigim var da.
16 Yorumla
Soran+1 yıldersleri anlamak baya kafa ister sınırları zorlamak istiryorsa buyursun okusun
- +1 yıl
peki iş bulamadin diyorsun da normalde iş imkanı var bu bölümü bitirince degil mi? yani işsiz kalmaz bunu okuyan..
Soran+1 yılişim vardı ama ayrıldım bazı sebeplerden dolayı şu andq işsizim iş aramıyorum
- +1 yıl
anladim peki bişey daha sormak istiyorum yuksek lisans yapınca örneğin cocuk paikologu olma imkanı oluyor mu acaba? öyle bir branşlaşma var mı psikolog olunca? son olarak güncellemede yazdığinıza istinaden bu sitede kimselere güven olmuyor güvenimjzi kıran çok şey var. ön yargıyla yaklaşmamız inanmamamiz doğal olur bu durumda bence.
Soran+1 yılevet oluyorsun yüksek lisansta uzman psikolog ünvanı alıyorsun direk ve başka branşlarında kapısını açıyor. Ön yargıyla yaklaşanları doğal karşılıyorum bana sayısız soru geliyor ve yarısını çözdüğüm için yarısınıda yardım ettiğim için minnet ediyorlar ben insanlara yardım etmek için ortaya böyle bir soru attım pişmanda değilim inanmak ya da inanmamak insanların kendi iradesine kalmış artık
- +1 yıl
doğru haklısın sen de, cevap için de teşekkür ederim, inanmayanlara takma öyleyse.
Ya gerçekten faydası var mı ilaçlar psikolglr pskytrisler ben görmedim 😏Haftada iki saat sonra iki haftada bir saat her seansa 400 ödeyerek gittim istediğim sadece iç huzur du mal mülk vs hiç arzu ettiğim hayal kurduğum şeyler değil malesef muvaffak olamadm pen polyanna olmak istiyorum gerçekten var mı bir yolu
00 Yorumla
+1 yılBenim kullandığım bir ilaç var. sakinleştirici gibi etki yapmaya başladı. Kullanmayı bırakmalı miyim yoksa doktor bırak diyene kadar devam mı edeyim? İlacın adı Abizol biliyor musun onu?
05 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatristin alanı ve ilaçlar hakkında bilgim var uyku yapar genelde ve sakinlik verir. kaç mg kullanıyorsun dozajını öğreneyimde bir
- +1 yıl
Günde 5 mg
Soran+1 yıldüşükmüş, kullanmaya devam edebilirsin sıkıntı yok doktorunla iletişimde kal bilgi al yine. benimlede irtibatta kalırsan sevinirim durumunu öğrenmek istiyorum
- +1 yıl
Kullanmaya devam ederse okul hayatım aksayacak gibi geliyor ama çünkü halsizlik yapıyor ya sürekli yatıp uyumak istiyorum. Randevu da 1 hafta sonraya. Ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yılDoktorun kullan diyorsa rendavuya kadar kullanacaksın şimdi dozu düşür ya da bırak desem doktorun bana papaz olacak çünkü onun yükümlülüğü altındasın ve bir durum altında ben zan altında kalacağım. mg düşükte olduğu için sıkıntı yok okul hayatın aksayacaksa aksayacak başka çare yok 1 haftaya sonraya sabret
+1 yılTakıntılıyım var mı bunun çaresi? Takıntılarıma alıştım ama hafızamı gereksiz şeylerle meşgul etmekten bıktım aşamıyorum bunu.
01 Yorumla
SoranVar tabi sizde özelime mesaj atın beraber çözelim durumunuzu
+1 yılgerçekten istediklerimizi almalımıyız yanni peşinden koşalımmı
011 Yorumla
Soran+1 yıltabikide insan kaybetmek pahasına mücadele etmeli
- +1 yıl
hımm peki psikolopg bey bir sorum daha var ama link atıcam ona da cevap verin
- +1 yıl
Soran+1 yılUtanma duygusu varsa utangaçlıktan gözlerini kaçırmış olacaktır
- +1 yıl
Hayir utangac degil aksine cok sosyal bir kiz yani utanmaz ama neden oyle yapiyo bilmiyorum sevseydi gozlerime bakmazmiydi niye kacirdi anlamadim
Soran+1 yılyaşın 18 değilmi. bende senin yaşında iken kız gözlerime bakamıyordu utanma belirtisi olup olmadığını anlayamıyordum sonradan öğrendim ki yanımda kalbi küt küt atıyormuş panik yapıyormuş ve bana bakamadığını öğrendim seviyormuş aslında. Bazı insanlar sevdiğini belli etmez yani demem o ki o kızı gözlemle birkaç akıl oyunu yap sevip sevmediğini anlarsın
- +1 yıl
Yasim 18 lise son... Abi ne olur akil oyunu nasil yapayim yardim et gozlemlerimde neye dikkat edeyim hangi belirtiler varsa seviyordur madem bu islerden anliyosun sevaba girersin abi ne olur
Soran+1 yılKızla iletişimini koparmadan arkadaşca takılmaya devam et ve ona çevrenden bir kaç kızı söyle yani bizim mahallede bir tuğçe var bugün bana selam verdi beni bir yere davet etti farklı davrandı falan diye. eğer kız seviyorsa kıskanacak ve tepki gösterecektir belli etmese bile gösterecektir. Bu bile akıl oyunudur eğer tepkisini anlayamazsan bana gel yine
- +1 yıl
Ya yalnis bir seydersem kiz yalnis anlarsada sogursa
Soran+1 yılBirde şu yandan bak kız soğuyorsa seni seviyor demektir. ama soğumayacak merak etme sadece tepkisini ölçeceksin.
- +1 yıl
Abi saolasin cok ise yaradin gercekten ben gene bir konu lazim oldumu sorarim sana yaksamlar
Hocam bir saplanti takinti oldugunu bildigim bir durum var onun adini koyabilirmiyiz kisaca bir anlatsam?
03 Yorumla
Soran+1 yılanlat kardeşim
Soran+1 yılaynen özele gel
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsan fobim var eskiden civil civildim herkesle konusan neselenen güldüren. Tanimadigima dahil ayniydim. şu an ise hepinizden nefret ediyorum kin duyuyorm öfke duyuyorm. Kimseyede inanmiorm herkes bir oyuncu.
07 Yorumla
Soran+1 yılMizantropi eğilimindesin, hayatında seni yarayalan derinden sarsan bir olay olmuş ki insanlara karşı ön yargılı davranıyorsun herkesi kötü sanıyorsun. Kendi kalıbına çekilmişsin. Seni bu hale getiren etkenler ne?
Cevap sahibi+1 yılIlk annem babami aldatti sonrada sevgilim bni böyle bir hayatta kime güvenilir?
Soran+1 yıldarbe almışsın ama hayatada küsülmezki.. yaşını ve okul durumunu öğrenebilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yılYirmi lise terk
Soran+1 yılşu an ne yapıyorsun çalışıyormusun evdemisin?
Cevap sahibi+1 yılCalisiom
Soran+1 yılözele gel
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaşlanmak istemiyorum erken ölmek istiyorum doktur bey
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni ölüme iten durumlar neler
Soran+1 yılyaşamayı seviyorsun pozitifsin yaşlanmayı fobi haline getirmişsin. şu an bile saniyeler işliyor zaman akıyor, anı yaşayarak zamanını doldurabilirsin eğlenceli şaşalı mutluluk koca bir yıl elbet bir gün bizde yaşlanacağız güçsüz kalacağız ama gençliğimizi özleyeceğiz hep genç kalsak keşke ama kader :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ruh halim çok güçsüz aga. çalışmaya, yaşamaya hevesim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılbuyur aga anlat derdini yardımcı olmaya çalışayım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojim bozuk sanıyorum ama bozuk değil
Ne yapmam lazım))01 Yorumla
Soran+1 yılanı yaşamaya devam et :)
Klinik psikolojiyle devam et haci paraya para deme.
01 Yorumla
Soran+1 yılPara varda mesleğin kriterleri zor kardeş :)
İnsan psikolojisi hakkında ne biliyorsun?
Ters psikoloji doğru mu ve herkes üzerinde etkili mi?01 Yorumla
Soran+1 yılinsan davranışlarının bilişsel süreçleri ile ilgilenen bir bilim dalıdır tanımı böyledir ve alt başlıkları vardır. Ters psikoloji ise insanın aklını onun iç güdülerini şaşırtacak akıl oyunlarıdır fakat herkes üzerinde ne yazıkki etkili değildir çünkü insanın öz benliği sağlam olursa oyunları çözebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün onu unutmak istiyorum ama olmuor bütün gün berbaeriz aynı sınıfta nabmam lazim
013 Yorumla
Soran+1 yılOnu gördükçe unutamazsın zaten çünkü beyin alışmış artık onu göre göre, dikkatini başka yönlere çeviremezmisin başka kızlara?
- +1 yıl
Yok eskiden bakardim kizlaa ama şimdi o varken bakamiyirum icimden gelmuo
Soran+1 yıllise son da mısın yoksa üniversitemi?
- +1 yıl
Lise son
Soran+1 yılygs ve lys sınavlarına hazırlanmana bak kardeşim bir kızın hayatını değiştirmene izin vermemelisin ki zaten son senen bir daha göremeyeceksin birde böyle düşün. he her gün gördüğün zaman illa acı çekeceksin diye bir kaide yok çünkü psikolojik olarak acılarada katlanıyorsun ve level atlıyor hislerin yani şikayetin varsa azalacaktır
- +1 yıl
Ya mesela şu an pek dusunmuom ama yarin yine aynı şeyler olacak uniye geçince unuturum diyorum ama calisamiyirm ki sınavlara kız yüzünden sırf onun için aynı sehiri yazmayı bile düşündüm yanı okdr
Soran+1 yılNe tür müzikler dinliyorsun?
- +1 yıl
Hanı su aşk acilari oluoya onları
Soran+1 yılSana değişecek gelecek ama işe yarayacak https://www.youtube.com/watch?v=CLMuae_QBlQ bu 2 saatlik bir trance müziktir bunun sadece 20 dakikasını her gün tam ekran klibe bakıp dinleyeceksin 24. dakikaya kadar 1 hafta dinle sonra bana mesaj at.
- +1 yıl
her gün ilk 24 dkkayımı diniliyim 1 hafta
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Hmm tamam ozmn size geri dönüş yaparım ben. Tesekkürler.
- +1 yıl
2 hafta geçti durumum nerdeyse aynı :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çok takıntılıyım herşeye evden çıkarken 100 metre ilerden dönüp kapıyı kontrol ediyorum bazen tüm gün aklımda fiziksel özelliklerime saka bile yapılsa üzülüyorum onu takıyorum bu tarz sence napmalıyım
04 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılık bir sendrom haline gelmiş bu aşılmayacak bir problem değil. Sana geri dönüş yapacağım
Cevap sahibi+1 yılobsesifin kralıyım ama :( herşeyde mesela sevdiğim kızı takıntı haline getirdim takıntı derken platonik. hep diyodum ki beni sevmez bana bakmaz. arkadaşlarım hep seni izliyo kız dedi kızın bana açılmadığı kaldı ben gene de merhaba diyemedim. takılmıştım cünkü o beni napsına
Soran+1 yılhangi tür müzikler dinlersin
Cevap sahibi+1 yılSurekli cem karaca dinliyorum bu aralar
Kendi doktoruma anlatamadığım o kadar şey varki beni dinleyip yardımcı olursan mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yılÜstadım bir kactane banko mac verde yolumuzu bulalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılValencia - Real Madrid 2,5
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGel dana is ayrlarliyalim kendin isin olcak tipla alakasi yok
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha yüksek lisans yapmadım :)
- +1 yıl
Okumaya gerek yok dedigim iste biraz butce istiyor sadece
+1 yılBenim mesele uzun. Bende psikoloğa gidiyorum ama memnun değilim psikoloğumdan.
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj olarak atarsan yardımcı olmaya çalışırım
+1 yılTerk edildim seviliyorum sandim ayni gun icerisindebaska birisiyle konustu terk eden kisi beni ve cok aci cekiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılacılar 2 hafta içinde azalmaya başlayacak yani şikayetlerim, 1 ay sonra yokluğa alışmaya süreci devreye giriyor yani dostu 1 ay için kafanı dağıtacak aktivitelerde bulun
+1 yıl23 yasindasin daha ne isini beklion bu kadar erken...
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl boşta kaldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtdisina tasindim. Hala alisamadim buraya ne yapsam
01 Yorumla
Soran+1 yılyalnızmısın?
Herşeyi cok fazla kafama takıyorum ve üzülüyorum napabilirim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastaların size aşık olması konusunda nasıl bir eğitim alıyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkki bu konuda biz çaresiz kalıyoruz
Cevap sahibi+1 yılPeki napıyosunuz? Bu konuda sizi eğitenler size nasıl bir öneri sunuyır
Cevap sahibi+1 yıl? bu yaşta pek tecrübeli değilisn sanırım
Soran+1 yılonlardan anlayış bekliyoruz doktor-hasta arasında bir duygusal bağ etik değildir bunu anlatmaya çalışıyoruz onlar ya kırılıyor ya vazgeçiyorlar ya da tedaviyi bırakıp gidiyorlar ya da anlayışlı anlıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizinle iletişime nasıl geçebilirim lütfen yardımcı olun..
00 Yorumla23 yaşında psikolog mu olur laa
01 Yorumla
Soran+1 yılniye olamazmı? bu da 4 yıllık bir eğitim sadece 2 yıl yüksek lisansım var. psikiyatr ile karıştıyorsun sanırım onların eğitimi 6 yıldır
Nereden mezunsunuz ve kac ortalama ile?
01 Yorumla
Soran+1 yılHacettepe 3,00
Herkzin onlarca sıkıntısı varken rahat batıyr
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkese göre kendi sıkıntısı büyüktür.
Soran+1 yılmesaj at bir ara
nasıl işsizsin lan bu ülkede?
00 YorumlaÇok sevdik be abi. Ne olacak şimdi?
08 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevmekten vazgeçme devam eder ya öyle ya böyle bir gün yorulacaksın sevmekten.
Soran+1 yılömür boyu aynı acıları yaşamak imkansızdır süreç acıları dindirmeye yöneliktir elbet karşına birisi çıkacak eskiye dönüp bakmayacaksın bile
Soran+1 yılzaman dostum bunun için elimizde sihirli değnek yok ne yazakki hayatın akışına müdahele edemiiyoruz. sadece bekle
Soran+1 yılrica ederim ben burdayım bir sorun olduğunda mesaj çak bana :)
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılAşk acısı değilde paranoya nasıl geçer :)
02 Yorumla
Soran+1 yılilaç tedavisi ile
- +1 yıl
Trafik kazasının etkisini anlatmak için ilaç kullanamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel tezgah açmışsın brader 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir meslektaşım parasız sosyal medyada bile hizmet vermez ama ben kendi bilgilerimle hobi olarak yardımcı olmayı seviyorum pişman mıyım değilim çok soru geliyor ticarete mi döksem ne yapsam kardeş :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. unutamıyorum var mıdır çaresi
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak kişinin iradesine bağlıdır, sadece yokluğa alışıyorsun ve temenni ediyorum 1 ay sonra yokluğuna alışıyorsun.
Soran+1 yılben unutursun demiyorum yokluğuna alışırsın diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sana mj atabilir miyim lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılbuyur at
nerden mezun oldun
06 Yorumla
Soran+1 yılhacettepe
Soran+1 yılbiliyorum iş aramadığım için :)
Soran+1 yıltabi dinliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığım kişisn. çok dertliym psikologggggggggggg
01 Yorumla
Soran+1 yılbuyurun efenim dinliyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıletraf sahte psikologlarla dolu evladım yeme bizi,
02 Yorumla
Soran+1 yılsahte psikologlar işini iyi yapıyorsa helal olsun :) herşeyin sahtesi olur ama psikogluk doktorluk gibidir taklit edilmez :)
Cevap sahibi+1 yılhala ısrar ettiğine göre iyi bir sahte pskolgsun :D
+1 yılİşsiz seniiii
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapalım iş bulmak zor bu devirde
Mutsuzum?
03 Yorumla
Soran+1 yılmutsuz olmamının sebeplerini anlat bana
Soran+1 yılbunları özelde konuşalım mesajını bekliyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri