Utandığınız anlar kesin olmuştur sevgiliniz yanında?
Sizi utandıran anlar hangileriydi? :)
Sizi utandıran anlar hangileriydi? :)
yanımda utanan bir kız vardı:))
Güzel bir yaz aksamı bogaz kıyısında restoran. kız bembeyaz elbise giymis
koltuklarda minderler bembeyaz
kız lavoboya dogru gitti masadan kalkıp
eteginin altı da o bembeyaz koltuk da kana bulanmıstı:))))
yazık cok utandı
hem benden hem de garsonlardan.
neyse ben utanmaması icin elimden geleni yaptim. Minderi ters cevirdim falan caktırmadan. yapacak birsey yoktu:)
yazik... ben herhalde utancimdan kendimi bogaza atardim... :S
Abi adetken beyaz giymek bilemiyorum.. Çoğu kızın bu kadar tedbirsiz olacağını sanmıyorum..
Koyu renk kot giyip gece pedi kullanıyordu ex sevgilim..:S En nefret ettiğim günlerdi ahh ahh 7 gün sürermi aga dayan dayanabilirsen..:)) Bir kaç istisnada olmuştu o günlerde alın itiraf :)
abicim bazen duzensiz oluyor kızların durumu. Sonucta beklemedigi bir an olmus olması dogal. insanlik hali ya. yazik cidden feci utanmıstı...
ufffff:D yaaa
Yellendim bir keresinde:) Nasıl utandım anlatamam.. Olay şu şekilde gelişti..
Üçüncü tekil şahıs: Pırtttt
Hatun: Ohaa yani bu ne şimdi ama.. yüzde hınzır bir gülümseme..
Ben: Mal gibi bakarak pis pis sırıtarak, ya koladan oldu çok içtim sanırım tutamadımda boşluğuma geldi.. :S
Bir süre sessizlik oldu, özür diledim ilk defa birinin yanında oldu dedim..
Sonrasında baya güldük çokta takıldı bana :D
hahahha:D cok komik ya ..
aradigim cevaplardan biri ama:)
bilmiyorum aslinda aklima gelmiyor hic ama bi keresinde eski sevgilimin arabasina binerken.. gec bi saati otoparktydi araba.. hemde yep yeni jip toz dusmesine izin vermio... ben otopark ta "kakaya" basmisim tam benim kapinin onunde sonra da oldugu gibi arabanin icin.. ustune bide ona temizlettim ayakabimi bile :) cok utandim ve irendim .. bu arada kaka kopege ait değildi insan artigiydi :)))
-_-...errwwww
sevgilimle bi gece bara gitmiştik. olayı abartmışım fazla içmişim. baya bir leyla olmuşum yürüyemiyecek kadar sonra beni o taşımıştı. hatta o gece bir amca beni kaçırıyor sanmıştı. bir güzel fırça yemişti sonra durumu anlatmış tabi neyse o gece zar zor beni arkadaşlara teslim etmiş. tabi sonra büyük bir fırça yemiştim söylemediği kalmamıştı. müthiş utandımm :)
Cevap
6Cevap
sevgılımle eylenceye gıtmıstık ılk gunlerdı tabı bıraz fazla kacırınca tabı kafam 1 mılyon herkesın ıcınde opmusum falan sabahta anlatmaya basladı tabı bende optugum ıcın degıl hatırlamadıgım ıcın utanmıstım...
Bir keresinde bir anda buluşmaya karar vermiştik bende heyecandan çorabın ters yüzünü giymiştim.Çorabını ters giymişsin diyince çok utanmıştım
ufff:D
karizmayı korumak adına bu sefer cevap vermeyeceğim:D
birakta burda karizma olmasin yahuu:)
Postij kullanıyordum bir zaman. düştü. o kadar utanmadım ama istenen bişi degil tabi.
:D:D:D
sevgilimin yanında ananemin patavatsızca şeyler söylemesi beni çok utandırmıştıııı...
Arabam yolda kaldı ŞOKE oldum :) Ben hayatımda bukadar utandığımı bilmiyorum gerçi şimdi ayrıldık ama ben hala o arabadan ayrılmadım bu da var :)
ps: radyotörün suyu bitmiş :) hortum patlamışmış :)
Adamın birisine küfür etmiştim. Daha 2'nci buluşmamızdı.
bana bakıp gülümsemesi o gözlerinin içindeki parıltı beni öldürüyo ya :)
soruyu yanlis algiladin herhalde
erkek adam utanmaz öyle karının yanında sadece daralır bunalır ...
diyelim bakalin acik yolda yuruduyunde :D utanmazmiydin ve herkez sana bkiyor
Şimdi fırça atacaklar sana. "Karı" demişsin :))))
-_-!1 kari :D bana tat;o geliyor:) " hatun " kelmiseinden daha iyi
"-_-!1 kari :D bana tat;o geliyor:) " hatun " kelmiseinden daha iyi" ne demek? Vallahi anlamadım :))
kadersiz kiz ben burda senin dedigin hic biseyi anlamadim :))... o degilde kari demek cok ayip.. cok kabaca...
Pantolonun altına tayt giydiğini farkettiğimde çok utanmıştım:D
erkekmi giynio senmi:D
Erkek
ayyyyyy:D erkekmidiki o
Onun yanında merdivenden düşmüştüm sakarlık işte :D
:D
Yolda giderken şuna bak dediğim kişi ablası çıkmıştı...Fena surat yapmıştı...
Bi kere sessiz bi yere gittik oturuyoruz karnım tok olmasına rağmen karnım goruldamıstı cok utanmıstım :D
cebimde param olmadığını fark ettiğim an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar