• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Ruslar neden Türklerle evleniyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
O kadar Avrupalı varken neden Türk erkekleri ile evleniyorlar? İlgi manyağı falan mı bunlar? Gerçekten anlamsız.
Ruslar neden Türklerle evleniyor?
Fal Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Apolloon
    Apolloon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 40%
    +1 yıl

Turizmde çalıştım ve bir çok arkadaşımın eşi rustu. Yaşadığım yerin turizm potansiyeli %100 rustu...
    Başlıklar altında gerçekleri yazalım...

*Öncelikle ruslarda erkekler kadınlara zeerre kadar değer vermiyor gözümle gördüm biliyorum...
    *Ruslar sıcak yerlede yaşamayı güneşi kumu denizi seviyorlar...
    *Bizim erkekler rus hatunlara çiçeği bırakın elini gezip dolaşşa ya da bir kilo çilek alsa mutlu oluyor havalara uçuyorlar
    *Eminolun hiçbiri para peşinde değil tanıdığım bir şahıs var çocuk bildiğimiz çaycının yanında çalışıyor gunluk 50 lira filan alıyor ama eşi Türkiyedeki mankenlerden bin kat daha güzel bir hatun ve hıcte havalı fılan değil...
    *Rusya yaşanması zor koşulları zor bir yer ayrıca bizim yaşam tarzımızı seviyorlar kısmen... Para kazanmakta kolay değil emeğinin karşılıgını aldıgın bir ülke değil.
    *Victoria's Secret Meleği gibi hatun giymiş şalvarı soğan ekiyorr ::)) Bunlar bizzat görülmüştür.
    *Unutmadan Rusların Moskova hariç yaşayanlar pek zengin değillerdir. Bildiğin fakir durumu kötüdür... Türkiyeden başka dunya çapında tam pansiyon (Sabah öğlen akşam yemek sınırsız alkolden tut dondurmaya kadar ) 20 dolar gıbı gunluk otel satışı olan ülke yoktur... Bizden başka bir ülke daha var MISIR o da durumu malumdur..
    *Türkiyeden başka gelebilecekleri yer yoktur... Ayrıca inanılmaz kabadırlar...

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bu anlamlı. Eig seçerdim ama geç kaldın :)

Yorumla
    • Apolloon
      Apolloon
      +1 yıl

Bir daha bu kadar çabuk acele etmemeyi öğrenmişssindir :)) Başka sorularda İşallah...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• engin_dolphin
    engin_dolphin Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

sebebi rusya da ki ekonomik nedenler aç aç gezeceğine gelir burada yaşaraım hem iklimi de güzel ılıman masal dyarı gibi diye düşünüyorlar. Ruslar avrupalının köylüsüdür fukaralardır yani yaşam standartları türkiye de çok daha iyi kıyasen

4
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle ya bir arkadaşımın çocuğunun rus bakıcısı vardı, kadın resmen varoş. Tırnaklar 5 cm, leopar deseni üstünden eksik etmiyor vs.

Yorumla
    • engin_dolphin
      engin_dolphin
      +1 yıl

aynen öyle tabi bunların yanında türk erkeklerinin koruyucu, sahiplenici yapıları gibi nedenlerde var. Rus erkekleri genelde alkole karşı düşkünlükleri vardır, ailesi ile yeterince lgilenmez, bunun yanında türk erkekleri geneli babalık ve sahiplenicilik yönleri çok gelişkindir. Tabi sürekli aile içi şiddete maruz kalmış alkolik bir babadan sonra aynı özelliklerde bir koca istemeyen rus kızı için türk erkeğinin gelişkin aile algısı ve duygusallığı da çok önemli bir faktör

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk erkekleri Türk kadınlarına şiddet uyguluyor genelde ama Ruslara seslerini çıkaramıyorlar, bu ondan kaynaklanıyor bence :)

Yorumla
    • engin_dolphin
      engin_dolphin
      +1 yıl

yoo karısını döven adam için türkmüş almanmış rusmuş fark etmez onun ses çıkartamamakla alakası yok. Sen bakma haberlere ben çevreme de bakıyorum normal olan kimse durduk yere karısını dövmüyor heee icab ederse dövebilirirsiniz anlamı çıkmasın ben kadına şiddete karşı bir tipim ama emin ol durduk yere dayak yiyen kadında çok azdır. neyse bu başka bir tartışma konusu

Yorumla
    • rooster
      rooster
      +1 yıl

türkiye çokmu zengin biyer sanki alakası yok söylediklerinin gelmelerinin en büyük nedeni iklim koşulları burada meyve sebze yeulaşmak daha kolay

Yorumla
    • engin_dolphin
      engin_dolphin
      +1 yıl

@rooster türkiye nin ekonomisi rusya ile kıyası kabul etmez. Belki rus ekonomisi türk ekonomisinden hacmen daha büyük olabilir ama yaşam standartları türkiye ye kıyasen kötüdür. 350 dolarla memur maaşı alan bir rus ne kadar iyi şartlarda yaşayabilir ya da 300 dolar alan işçi. Üstelik de son dönemde fosil yakıtlara bağımlı ve geri kalmış teknolojiye dayanan rus ekonomisi yarı yarıya küçülmüş durumda iken. Meyve yemek için mi yani geliyolar buraya :) olur mu öyle şey.

Yorumla
    • rooster
      rooster
      +1 yıl

valla hiç rus tanımadım ama internet ortamında yaptığım araştırmalarda geneli iklim şartlarından dolayı diye biliyorum

Yorumla
    • engin_dolphin
      engin_dolphin
      +1 yıl

tamam amenna o da var. yorumlarıma bakarsan zaten bunu da belirttim ama sadece iklim 1 numaralı neden değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa mısır a giderler ekvatoral bölgeye giderler oralar da daha güzel iklim ve daha çok sebze meyve var , kış diye bir mevsim bile yok. Türkiye yi tercih etmelerinin sebepleri aynen belirttiğim nedenlerden. Hee belki buna yakın olmasını da ekleyebilir tabi. Bu da önemli bir faktör.

Yorumla
  • sevimozgun
    sevimozgun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 75%
    +1 yıl

Anlamlı neden diye soracaksın. Rus erkekleri kıskanç ve sahiplenici değil ve aldatmaya meyilli. Artı şöyle düşün orda herkes sarı ve mavi gözlü. Siyah saçlı türk erkekleri malesef onlara çekici ve sahiplenen erkek olarak geldiği için ruslar türkleri seçiyor

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Avrupa'da sadece rus kadınları sahiplenilmeyi iyi bir şey sanıyorsa bunda bir iş var. Ayrıca kaç tane rus erkeği tanıyorsun allah aşkına?

Yorumla
    • sevimozgun
      sevimozgun
      +1 yıl

benim mezun olduğun bölüm rus dili ve edebiyatı orta 2 sene iş yaptım. Ayrıca Avrupa'da Rusların evlenme olasılığı da düşük. Çünkü genel olarak onlar Rusları soğuk buluyor benim gördüğüm bu.

Yorumla
  • melikeeeee_
    melikeeeee_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Kiz türkiye de yasamak istiyorlar cok acik acik bir durum degil mi rusya da bulamadiklarini türkiye de buluyorlar rusya da cok sey olmadigi icin birde erkekler degisik geliyor kendilerini kullandirmak hosuna mi gidiyor ne

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

62

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sanırım en yetkili ve tecrübeli şu an burada benim.
    An itibari ile Rus bir kadınla konuşuyorum. Hiç evlenmemiş. Bu soru benim de kafamı çok kurcalıyordu, sordum.
    1- Türk dizileri sayesinde o ülkede inanılmaz bir Türk ve İstanbul hayranlığı var.
    2- Buraya defalarca tatile geliyorlar. Güneşi adam akıllı burada görüyorlar. Burası doğa olarak cennet bir yer. Resmen buraya aşıklar.
    3- Türk erkeğini inanılmaz derecede çekici bulmalarının en büyük sebebi "sahiplenici-koruyucu" oluşu. Ruslarda bu neredeyse "0".
    4- Aile yapısı erkeklerde neredeyse yok. Sürekli olarak içerler, kadınlarını da döverler. Ansızın kadınını çocuğu ya da çocukları ile terk edip gider. Ki şu anda konuştuğum kızın babası bunu yapmış. Babasını hiç görmemiş. Çevresi hep böyle insanlarla dolu.
    5- Sadece akşam eşlerinin gelmesini, eve ekmek getirmesini ve ona "aile" olduğunu hissettirmesini istiyorlar.
    6-Defalarca ama defalarca sordum. Bir gün parasız kalırsam ne yaparız diye sordum. Cevap şu: Ne bulursak onu yeriz. Gerekirse çöpten buluruz. Ama eşim beni seviyorsa asla terk etmem dedi.

0
    0 Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Rus kızları kendisiyle ilgilenen erkek arıyor. E tabi biz de karşı cinse fazla ilgili olduğumuz için erkek ırkı olarak bu da onların işine geliyor. Türk kızları mesela ilgiden hoşlanmaz. Seni seviyorum desen " Ne kadar seviyorsun? " diye sorar. Doyumsuzdur. Rus kızları ise bu sözü duydu mu dünyalar onların olur. İlgiye ve sevgiye muhtaçlar gerçekten. Saygılılar ve sevdiği erkeğe sahip çıkıyorlar. Bizim kızlarımızda sahiplenme gibi bir duygu yok. Amaaan nereye giderse gitsin. Başkasını bulurum biter deyip geçiyorlar.

Yani Rus kızı baş tacıdır. ;)

2
    0 Yorumla
  • alcasar
    alcasar Takip Et
    Guru Yaş: 49
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Rusyadaki ekonomik kriz yüzünden. Yıllar önce hele Rusyadan ne doktorlar, öğretmenler, avukatlar vs. bavul ticareti ile gelmişlerdi. Ama burada yapılan ticaretlerde kandırıldıklarını anlayınca hepsi geri gitti ve sadece o malum kötü işleri yapanlarla turistik yerlerde şov yapan dansçılar kaldı.

1
    0 Yorumla
  • systemdown1
    systemdown1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl

Kültür meselesi. Çünkü rus erkekleri çok ilgisiz. Bundan sıkılan rus kadınlari ilgiyi Türk erkeklerinde arıyorlar sebebi ise yaz tatillerinde rusların ilgi alanlarının türk sahilleri olması. Haliyle Rus kadınlarının tercihi Türk erkekleri oluyor. Arkasında başka bir anlam aramaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • jemjeminay
    jemjeminay Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

rusyada üni okuyan biri olarak söylüyorum türk erkeklerinin evine ve hanımına bağlılıkları nedeniyle. rus erkekleri kadar sapı solu dağıtan sapıtan erkek tiplemesi yok. zaten genelde gençlik heyecanı evleniyolar sonra iki tıktık tan sonra ayrılıyolar e çocukta oluyo bu arada çocukta arkadaşım oluyo doğal olarak. burada ortalık otuzlarında doğum yapmasına rağmen çok güzel genç bekar anneler kol geziyo. avmlerde felan kocasıyla yemek yiyen çok az hepsi 4-5 yaşındaki çocuklarıyla yemek yiyo.

0
    0 Yorumla
  • Tirisi
    Tirisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

çünkü türk erkeğini yollamanın kolay oldugunu bılıyorlar

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk erkekleri de aptal gibi ego kasıyor. Erkeğin hası olduğumuz için bizi seviyorlar diyen çıktı ya 😂😂😂

Yorumla
    • Tirisi
      Tirisi
      +1 yıl

aynen aynen

Yorumla
  • NaMümkün
    NaMümkün Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

1-) para (rus kadınları çok fakir)
    2-) bırakıp gitmez evlendiyse korur (namus kavramı onlarda olmadığı için namuslu adam onlar için altın ve çocuğu babasız büyümez)
    3-) manken gibi olup kendilerine iyi gerçekten iyi baktıkları için libidomuzu tavan yaptırırlar (bu da inan onların işine geliyor)

0
    0 Yorumla
  • AvvAy
    AvvAy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Kıllılara karşı bir ilgisi olabilir rus kızlarının.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen tuhaf

Yorumla
    • halil233
      halil233
      +1 yıl

Aynen ananda Rus o zaman.

Yorumla
  • aeris
    aeris Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Anlamsız değil aslında. Ruslar kadına değer vermez içkiye daha çok değer verir mesela. Avrupalılarda kadınlara çok fazla değer vermez. Hani biz daha çok ilgi gösterip daha çok sahiplendiğimiz için hoşlarına gidiyor yalnızca.

1
    0 Yorumla
  • nedesembilemedim29
    nedesembilemedim29 Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 44%
    +1 yıl

Hanımefendi bizden türklerle evlenmiş urslar bulup örneklemi belirlememizi ve araştırma yapmamızı bekliyor, hemen yapıyoruz tabi, araştırma nitel mi nicel mi olsun canısı.

2
    0 Yorumla
  • mexemet
    mexemet Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

yanlış görüş kürtlerle evleniyorlar. her gördüğünü türk sanma. biz kürtlerle rusların dili birbirine çok yakın bide ikimizde koministiz.

2
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güldürdün

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

gerçekler batar biliyorum sinirlendin ve sinirinden güldün ama dostum durduk yere niye yalan söyliyeyim. ben turizmde çalışıyorum ve durum böyle. hatta rusça bülen türke denk gelemezsin. ama kürtlerin okuma yazma bilmeyen cahili bile rusçayı kolay öğrenip muhabbet edebiliyor

Yorumla
    • rooster
      rooster
      +1 yıl

ne kürdü ya rusların alayı antalyada sen hiç diyarbakırda rus gelin gördünmü

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

@rooster sen antalyayı türkmü sanıyon. orda çalışanlar garson komi bulaşıkçı tüm ois işlere hep kürtler bakar. kürt mafyası. vs diye gider. ben on yıldır kemerdeyim diyarbakırı görmedim bilmiyorum ama gel kemeri gör sahilde hwryerde kürtler var. mayoz bölünme ile çoğalıyolar kızım bunlar. bazılarıda çok zengin olmuş otelleri var otelde 24 saat kürtçe müzik çalar.

Yorumla
    • rooster
      rooster
      +1 yıl

hem diyorsun ki hepsi zengin olmuş hemdiyorsunki kürtler çalışıyo oralarda hem demedin ama demişsindir eminim türkler faşist siz faşist adam görmemişsiniz

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

özellikle kemerde hemen hemen giç türk yoq rus ve kürtlerin elinde olan yer. geçen seçim hdp milletvekili çıkardı antalyadan.

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

kaldiki kürtlerin yüzde 60 ve daha fazlası akpli

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

ama bu yinede kürtleri sevdiğim anlamına gelmez. sadece bu konuda iyiler onu belirtmek istedim. dünyada üç ırkı sevmiyorum biri kürtler oluyor

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

birde çok evlilik olduğu yalan. sadece flört olur kızlar parayı yerler çoğuylada ilişkiye bile girmezler, gece bar çıkışı kaybolurlar ortadan , onlarda amAç eeğlence, bide rusları çok yanlış biliyorsunuz. ruslar dünyanın en namuslu toplumlarından biridir.

Yorumla
    • BayOğlak
      BayOğlak
      +1 yıl

Şaçmalıyor aggg

Yorumla
    • rooster
      rooster
      +1 yıl

neiçtin hacı sen ya bana da ver

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

@rooster püf zeka seviyesi 0 ın altında olanlar benimle muhattap olmayınya

Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    +1 yıl

Rus falan tanımadım hiç bugüne kadar ama bildiğim kadarıyla rus erkekleri aşırı ilgisiz sorumsuz işsiz tiplermiş.. Birde bizimkiler öyle güzel hatun görünce üstüne düşüyorlarya, onlar da sanırsam ilgileniyorlar böyle..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çok gezmiş çok yaşamış, hızlı yaşa genç öl tabiriyle yaşayan bir abim dediki rus kadınla ilişkisinde kadın yok böyle birşey demiş , rus erkekleri çok votka tükettiği için erekte sertleşmeyi azaltıyomuş o yüzden çok ilgililer dedi türk erkeklerine

1
    0 Yorumla
  • inspired06
    inspired06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Türk erkekleri saf ve kadınlar için tüm servetini döktüğü için tercih edilir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cunku Rus kadinlari avrupada pek begenilmiyor ama turkiyede cok begeniliyor ayrica rusya halki zaten gelismis degil turkiye ayarindadir o yuzden sanirim turk erkeklerini begeniyorlar.

1
    0 Yorumla
  • patentsizim
    patentsizim Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Türk erkekleri aracılığı ile rusyanın nüfusuna katkı sağlıyorlar. Her nesilden bir insan olsun. Her damızlığı deneyelim gibisinden

1
    0 Yorumla
  • Dürüsthukukçu
    Dürüsthukukçu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Anlamsız felan değil. Rus kızları erkekten anlıyor sizin gibi aşalamıyorlar.

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ortak noktanız kötü türkçeniz herhalde

Yorumla
    • Dürüsthukukçu
      Dürüsthukukçu
      +1 yıl

Yoo Türkçem iyi hukuk fakuktesi okuyorum derslerimde iyi şimdilik. Ben zaten rusla evlenmem. Nickimin hakkını vermek için dürüst oldum. Ben annemin milletinden kız almayı isterim. Annem Azeri Türküdür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiye'de çok iyi hukuk eğitimi veriliyor ya zaten. Berbat gramer sahibi insanların hukuku uygulamayı becerememesine şaşırmamalı.

Yorumla
    • Dürüsthukukçu
      Dürüsthukukçu
      +1 yıl

Se gel bakalım hukuk okuda öyle konuş... edebiyat ve dil aşıkların ortalaması yerlerde sürünüyor. Ben onlardan yüksek alıyorum belliki benim Türkçem iyiymiş hal böyle olunca, senin Türkçen kıt olmuş oluyor.

Yorumla
    • Dürüsthukukçu
      Dürüsthukukçu
      +1 yıl

Işte bu sebepten dolayı size bakmıyoruz. Hep aşalıyorsunuz TÜRK erkeklerini. Bir sizde var bu huy. Diğer Türk ülkelerin kızları sizin gibi değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk olmadığım için problem yok.

Yorumla
    • Dürüsthukukçu
      Dürüsthukukçu
      +1 yıl

Hmm tahmin etmiştim bence slav uyruklusun bir de ateist çıkarsan, senin nickini tam hatırlıycam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fransız yahudisiyim baba tarafından ama kendim maniheistim. Tutturamadın.

Yorumla
    • Dürüsthukukçu
      Dürüsthukukçu
      +1 yıl

Hmm her zaman tutacak diye bir şey yok neyse sağlık olsun.

Yorumla
  • mannag
    mannag Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.

Sünnetli oldukları için canım benim. Avrupa ne halt mış

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sünnetli olmak iyi bir şey değil ki?

Yorumla
    • mannag
      mannag
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • Pernicious
      Pernicious
      +1 yıl

iyi bir şey deilmi ya bir git işine sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sünnetli erkekler %30 daha az zevk alır, her kadın erkeğinin zevk almasını ister. Ayrıca kötü görünüyor.

Yorumla
    • mannag
      mannag
      +1 yıl

Ya ben kendi adıma damarları cekilinceye kadar hissediyorum. Ve içinize her girip çıkmasında o genişlik sayesinde size daha çok surtunuyor

Yorumla
    • Pernicious
      Pernicious
      +1 yıl

hurafe onlar azalttığı filan yok

Yorumla
    • Pernicious
      Pernicious
      +1 yıl

ayrıca fazlasıyla yaralı bir şey... Sünnet penisin uç kısmını saran, tıp dilinde “prepisyum” adı verilen sünnet derisinin belirli şekil ve uzunlukta cerrahi yolla kesilerek alınması ve penis uç kısmın açığa çıkarılması işlemidir. Sünnet yapılan erkeklerde bazı enfeksiyonlar ve kanserler sünnet olmayanlara göre daha az ortaya çıkıyor. Sünnet olan bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski 20 kat azalıyor. Sünnet cinsel yolla bulaşan hastalıkları önleme açısından da son derece yararlı. Yapılan araştırmalar sünnetin idrar yolu enfeksiyonlarının oluşmasını engelleyen bir faktör olduğunu ve sünnetli kişilerin partnerlerinde rahim ağzı kanseri riskinin azaldığını gösteriyor.

Yorumla
    • Pernicious
      Pernicious
      +1 yıl

sünnetsizler cok itici duryo o et fazlalık

Yorumla
  • metekececi
    metekececi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Şahsen bende anlamadım bizde bir poh var sancak gören 😂

1
    0 Yorumla
  • Er-Kek
    Er-Kek Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl

Eee kıymetimizi yurttaş kızlar değil yoldaş kızlar biliyor. Ahaha güzel mi konuştum ne! :D :D :D

2
    0 Yorumla
  • CityOfGod
    CityOfGod Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

erkekler ruslara sülük gibi yapıştıgı için ilgi hoşlarına gidiyor ondan

0
    0 Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Çünkü döşümüzün kıllarının çekiciliği hiç bir yerde yok.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahahdkjlfgkl

Yorumla
  • EmberKhan
    EmberKhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Alttan alttan 'beni de' dahil edip Türk erkeği fazla ilgi gösterir ve soğutur mesajı veriyorsun o yüzden saçmaladın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yani şimdi türküm ama önüme bir tercih sunsalar . Rus. Arap kızı. Yahudi alman bide türk kızı. Gider rusu seçerim olmadımı yahudiyi seçerim yani bizim türk kızları evlenilecek tip değil. Çekilmezler. Hepsi mi? Evet hepsi!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ilgi gösteren
    seven
    iyi sevişen erkek oldugu icindir

Türk erkekleri neden evleniyor diye soracaksan?
    fizigi düzgün rus kızlarının
    sevişiyorlar da

0
    0 Yorumla
  • DrDeniz
    DrDeniz Takip Et
    Yoda Yaş: 110
    +1 yıl

Parasal açıdan.. rusların çoğu paraya tapar dostum.. rusyanın ekonomi çok sıkıntılı rahat olmak istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • _Mucoo_
    _Mucoo_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Türkleri bu aşalığama huyunuz nedir anlamıyorum ki.
    Her insan aynı değildir, çoğunluğun yaptığı şeyler için bir ırkı komple zan altında bırakamazsın.

0
    0 Yorumla
  • farazicosmos4
    farazicosmos4 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

yakışıklı oldukları için rus erkekleri çok tipsiz çünkü

0
    0 Yorumla
  • EvleneceksenGel
    EvleneceksenGel Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

ah ah bizim kıymetimizi onlar bildi de burnumuzun dibindekiler bilmedi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir tek onlar biliyor zaten

Yorumla
  • helpmee
    helpmee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Demek ki türk erkeklerinde farklı bişey buluyorlar rus erkeklernde bulamadıkları 😀

0
    0 Yorumla
  • 250GramıTokmaklayan
    250GramıTokmaklayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Aynen oyle rus erkekleri kadinlara köpek gibi bile davranmaz ama bizim erkeklerimiz kizlari pofpoflamayi seviyor

0
    0 Yorumla
  • DPoyraz
    DPoyraz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Kimsenin zoruna gitmesin... ONLAR KADININ HASI BİZDE ADAMIN HASIYIZ. O KADARRR

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adamın hası mı hahfdjkljldjklkşi

Yorumla
    • DPoyraz
      DPoyraz
      +1 yıl

EVET ADAMIN HASI... GEL GOSTEREYIM CANIM HASINI HEMDE EN HASINI

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karaktersizlik had safhada cidden. Türkiye'de 35 yaşında erkekler bile 14 yaşında çocuk zekasına sahip, kandırmaları kolay oluyor tabi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha bu ara, İskandinavlar varken adamın a'sı değilsiniz kıllı yobazlar.

Yorumla
    • DPoyraz
      DPoyraz
      +1 yıl

Hangi Türk sana ikinci sınıf kadın musvettesi muamelesi yaptı bilmem ama biz Türkler yedi cihanda adamın hasligini binlerce kere ispatladik... Ayrıca İskandinav hatunlariylada çok teşviki mesayim oldu... Sen ağla gerçek bir Türk sana kadın muamelesi yapmadığı için... Senden Türk e kadın olmaz... Sadece gecelik tak tuk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk değilim ve asla bir Türk'le muhattap olmam zaten. Kanıtladığınız bir halt falan da yok. Kendini kandırma.

Yorumla
    • DPoyraz
      DPoyraz
      +1 yıl

Türkün şeyine kurban olasin.. Sen kim Türk le muhatap olmak kim... Sen git senin gibi ikinci üçüncü sınıf milletlerin erkek bozmalariyla muhatap ol. Türk gibi asil bir milletin adamları sana çok kalın gelir... Hadi canım hadi. . git kendine kendi ayarinda çakma adam bul... Türk milleti seni haremine cariye değil hizmetçi yapmaz. .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fransa 3. sınıf millet mi pardon? Türkiye'yle karıştırdın herhalde.

Yorumla
    • DPoyraz
      DPoyraz
      +1 yıl

Fransa 3. sınıf değil. .. Millet değil. . zikimde değil. .. Vakti zamanında çook tepelerine bindik.. Zikimin kılı değil

Yorumla
  • Sant1ego
    Sant1ego Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

performansımız iyi , Rusyanın eniştesiyiz neden olsun başka?

0
    0 Yorumla
  • zelton
    zelton Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.

aşağıdaki arkadaşlar gerekenleri söylemiş olay bu :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yakışıklı olduğumuz için ayrıca türk kızlarını güzel bulmuyoruz havalılar.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yakışıklı mı :D

Yorumla
  • REDHOTLİNE0707
    REDHOTLİNE0707 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

çünkü türk erkekleri türk kadınlarından ve nazlarından triplerinden bıkmış durumda
    rus erkekleri de kadın sevmiyor kadınlarına ilgi göstermiyor türk erkeği gibi sekste azgın ilgili erkeği bulunca da rus kızlar kaçırmıyorlar.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seks objesisiniz yani

Yorumla
    • REDHOTLİNE0707
      REDHOTLİNE0707
      +1 yıl

olabilir kadın için erkek , erkek için de kadın seks objesidir zaten bunda gocunacak bir durum yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seksten başka halta yaramayan boş insanlarsınız demek oluyor bu. Avrupa erkeğiyle hem güzel seks yapılır hem kaliteli zaman geçirilir, eksikleri yok artıları var yani. Sizin gibi her kadına hallenmediklerinden orada ilgi göremiyor olmalılar.

Yorumla
    • REDHOTLİNE0707
      REDHOTLİNE0707
      +1 yıl

sen buz dağının üstüne bakıyor dibini göremiyorsun yazık. tabi görmeni de bekleyemeyiz detayları görmek zeka ister.

Yorumla
  • erksen
    erksen Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kaşındakinin erkek oldugunu bilgi için kadına sahip çıkar erkek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Turk erkeklerini seviyolar. bir tane bulsam inan bende evlenirim :))

0
    0 Yorumla
  • Berti53
    Berti53 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Türk Erkekleir daha rahat kandırılıyor

2
    0 Yorumla
  • lew0o
    lew0o Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bizimkiler çok ilgi gösteriyor burada orda önem yok kadına fazla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Savaş çıkarsa türkiye rusyayı yener ölürük die türkiyeye transfer ediyorlar kendilerini :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sadece Türklerle evlendiklerini kim söyledi? İtalyanlara daha sık evleniyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Herhangibiriişte
    Herhangibiriişte Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Değer görmek istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Haberver
    Haberver Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.

Bela arıyorlar kendilerine

0
    0 Yorumla
  • Vault_Boy
    Vault_Boy Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Verilen değer boşa gitmemiş oluyor en azından.

0
    0 Yorumla
  • -Ålfr
    -Ålfr Takip Et
    +1 yıl

Para yok vıngır vıngır açlar.

1
    0 Yorumla
  • MuhammedAli76
    MuhammedAli76 Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

sevmişler evlenmişler işte

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anormal bir oran varsa sevgi olması söz konusu değil. Hem de zıt kültürler arasında.

Yorumla
    • MuhammedAli76
      MuhammedAli76
      +1 yıl

Aşk ferman dinlemez, diyorum başka bişey demiyorum.

Yorumla
  • FAKESOUL
    FAKESOUL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Sadece Türkiye de toprak istiyor olabilirler

0
    0 Yorumla
  • rooster
    rooster Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.

iklim koşulları nedeniyle geliyorlar

0
    0 Yorumla
  • birazönceyoktum
    birazönceyoktum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Rus-Azeri-Kırgız türk erkeklerinde gözleri var.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulgarlarında vardı da AB'ye girince unuttular nedense :)

Yorumla
    • birazönceyoktum
      birazönceyoktum
      +1 yıl

Bizde Rus erkeklerine göz kaydıralım o zaman aa ayıp :D :D
      Gerçi kırgız bir konuştuğum vardı :D

Yorumla
  • megawild
    megawild Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayır çünkü Ruslar öküz Seviyo lütfen jsjsj

1
    5 Yorumla
    • Pernicious
      Pernicious
      +1 yıl

beni tanısan böyle bir şey demezdin :)

Yorumla
    • megawild
      megawild
      +1 yıl

@Pernicious söyle ciddi cevap verim ozamn Türk erkekleri hep korumacıdir kadınlarda sever sahiplenilmeyi ve kiskanilmayi ondan.

Yorumla
    • ytamer3
      ytamer3
      +1 yıl

Baban da bu kategoride (Türk Erkeği ) dikkatini çekerim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@ytamer3 Babası türk değildir belki? Olsa bile size ne?

Yorumla
    • megawild
      megawild
      +1 yıl

Evet babam Türk Erkeği öküz katagorisinde ve gurur duyuyorum ondan da sen hayırdır kardes?

Yorumla
  • illu-minati
    illu-minati Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

türkler kadar kıskanan sahiplenen mi var nan

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu özelliğiniz sadece ruslara çekici geliyor yalnız. Dünya'nın geri kalanında kıskançlık=güvensizlik.

Yorumla
    • illu-minati
      illu-minati
      +1 yıl

yoo hepsi seviyo bunu sıraya giriyolar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok öyle bir şey. Benim yaşadığım yerde herhangi bir kadına sizin kadınlara davrandığınız gibi davranılsa ne olur düşünemiyorum bile, korkunç.

Yorumla
    • illu-minati
      illu-minati
      +1 yıl

sen bize kurban ol :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kalsın.

Yorumla
    • illu-minati
      illu-minati
      +1 yıl

ayhh popom

Yorumla
  • mesut_06
    mesut_06 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Neden ne alakası var bizimkilerin neyi eksik

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyiniz fazla?

Yorumla
    • mesut_06
      mesut_06
      +1 yıl

Sen ne istiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kültür, zeka, saygı vs. Türkiye'nin genel hali ortada ama.

Yorumla
    • mesut_06
      mesut_06
      +1 yıl

Genel hali ortada olabilir ama bunlar yok diye birşey de yok insanlarin kriteri vardır demek ki seninkiler bunlar inşallah istediğin olur ben dediğin şeylerin Avrupa erkeklerinde çok daha fazla olduğunu sanmıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir tanesinde hepsi var yeterli o

Yorumla
  • TarihinTekerrürü
    TarihinTekerrürü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

"T" büyük yazılır Türkiye.

0
    0 Yorumla
  • Hustla
    Hustla Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Zengin adama kapak atıyorlar işte

0
    0 Yorumla
  • SkinnyXXX
    SkinnyXXX Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

milletin keyfi bilemeyiz.

0
    0 Yorumla
  • Çekilya
    Çekilya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Çünkü bunları saf buluyorlar😄

0
    0 Yorumla
  • _-_JoKeR_-_
    _-_JoKeR_-_ Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Sıcak denizlere inmek için

0
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 15,4b cevap paylaştı.

akıllı insanın hali başka oluyor😏

0
    0 Yorumla
  • impPower
    impPower Takip Et
    +1 yıl

siz kıymetini bilmiyorsunuz

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızlara egoist diyorsunuz bir de 😂😂😂😂 Bu yanıtlar ne ya 😂😂 Gören de çok kültürlü, insanlığını kaybetmemiş tiplersiniz sanacak

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

allah kısmet ederse 2 sene sonra fransız biriyle evleniyorum :) pek ilgimi çekmiyo bizim kızlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşırı hümanist birini bulmuşsun herhalde bizim burada müslümanlardan nefret ediliyor yoksa, ilginç :)

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

orda yaşıyıp fransada tonla müslüman olduğunu bilmiyorsun sanırım
      sevgilim hristiyan genelde türke benzemiyor tipim + yakışıklılıkta olunca buldum kızı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tonla müslüman var ve müslüman gibi yaşamaya devam ettiklerinde dışlanoyorlar. Çoğu sadece birbiriyle muhattap olan asimile tipler, kalanları da müslüman değilmiş gibi davranıyor zaten.

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

ben hiç dışlanmadım valla bilmiyorum

Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ruslar neden Türklerle evleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Avrupa erkekleri ve Rus kızları neden Türklerle evlenir? 5 cevap verildi
Türk erkeklerinin Rus kızlarıyla evlenme sebebi nedir? 22 cevap verildi
Türk erkekleri Ruslarla evlenirken? 18 cevap verildi
Rus kızları neden tipsiz türk erkekleri ile evlenir? 17 cevap verildi
Turklerin yabancılarla evlilik yapmasinin sebebi ne? 8 cevap verildi
Neden Rus-Türk evliliği çok fazla? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨