O kadar Avrupalı varken neden Türk erkekleri ile evleniyorlar? İlgi manyağı falan mı bunlar? Gerçekten anlamsız.
Cevabın nedir?
Turizmde çalıştım ve bir çok arkadaşımın eşi rustu. Yaşadığım yerin turizm potansiyeli %100 rustu...
Başlıklar altında gerçekleri yazalım...
*Öncelikle ruslarda erkekler kadınlara zeerre kadar değer vermiyor gözümle gördüm biliyorum...
*Ruslar sıcak yerlede yaşamayı güneşi kumu denizi seviyorlar...
*Bizim erkekler rus hatunlara çiçeği bırakın elini gezip dolaşşa ya da bir kilo çilek alsa mutlu oluyor havalara uçuyorlar
*Eminolun hiçbiri para peşinde değil tanıdığım bir şahıs var çocuk bildiğimiz çaycının yanında çalışıyor gunluk 50 lira filan alıyor ama eşi Türkiyedeki mankenlerden bin kat daha güzel bir hatun ve hıcte havalı fılan değil...
*Rusya yaşanması zor koşulları zor bir yer ayrıca bizim yaşam tarzımızı seviyorlar kısmen... Para kazanmakta kolay değil emeğinin karşılıgını aldıgın bir ülke değil.
*Victoria's Secret Meleği gibi hatun giymiş şalvarı soğan ekiyorr ::)) Bunlar bizzat görülmüştür.
*Unutmadan Rusların Moskova hariç yaşayanlar pek zengin değillerdir. Bildiğin fakir durumu kötüdür... Türkiyeden başka dunya çapında tam pansiyon (Sabah öğlen akşam yemek sınırsız alkolden tut dondurmaya kadar ) 20 dolar gıbı gunluk otel satışı olan ülke yoktur... Bizden başka bir ülke daha var MISIR o da durumu malumdur..
*Türkiyeden başka gelebilecekleri yer yoktur... Ayrıca inanılmaz kabadırlar...32 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu anlamlı. Eig seçerdim ama geç kaldın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılsebebi rusya da ki ekonomik nedenler aç aç gezeceğine gelir burada yaşaraım hem iklimi de güzel ılıman masal dyarı gibi diye düşünüyorlar. Ruslar avrupalının köylüsüdür fukaralardır yani yaşam standartları türkiye de çok daha iyi kıyasen
48 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya bir arkadaşımın çocuğunun rus bakıcısı vardı, kadın resmen varoş. Tırnaklar 5 cm, leopar deseni üstünden eksik etmiyor vs.
- +1 yıl
aynen öyle tabi bunların yanında türk erkeklerinin koruyucu, sahiplenici yapıları gibi nedenlerde var. Rus erkekleri genelde alkole karşı düşkünlükleri vardır, ailesi ile yeterince lgilenmez, bunun yanında türk erkekleri geneli babalık ve sahiplenicilik yönleri çok gelişkindir. Tabi sürekli aile içi şiddete maruz kalmış alkolik bir babadan sonra aynı özelliklerde bir koca istemeyen rus kızı için türk erkeğinin gelişkin aile algısı ve duygusallığı da çok önemli bir faktör
Soran+1 yılTürk erkekleri Türk kadınlarına şiddet uyguluyor genelde ama Ruslara seslerini çıkaramıyorlar, bu ondan kaynaklanıyor bence :)
- +1 yıl
yoo karısını döven adam için türkmüş almanmış rusmuş fark etmez onun ses çıkartamamakla alakası yok. Sen bakma haberlere ben çevreme de bakıyorum normal olan kimse durduk yere karısını dövmüyor heee icab ederse dövebilirirsiniz anlamı çıkmasın ben kadına şiddete karşı bir tipim ama emin ol durduk yere dayak yiyen kadında çok azdır. neyse bu başka bir tartışma konusu
- +1 yıl
@rooster türkiye nin ekonomisi rusya ile kıyası kabul etmez. Belki rus ekonomisi türk ekonomisinden hacmen daha büyük olabilir ama yaşam standartları türkiye ye kıyasen kötüdür. 350 dolarla memur maaşı alan bir rus ne kadar iyi şartlarda yaşayabilir ya da 300 dolar alan işçi. Üstelik de son dönemde fosil yakıtlara bağımlı ve geri kalmış teknolojiye dayanan rus ekonomisi yarı yarıya küçülmüş durumda iken. Meyve yemek için mi yani geliyolar buraya :) olur mu öyle şey.
- +1 yıl
tamam amenna o da var. yorumlarıma bakarsan zaten bunu da belirttim ama sadece iklim 1 numaralı neden değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa mısır a giderler ekvatoral bölgeye giderler oralar da daha güzel iklim ve daha çok sebze meyve var , kış diye bir mevsim bile yok. Türkiye yi tercih etmelerinin sebepleri aynen belirttiğim nedenlerden. Hee belki buna yakın olmasını da ekleyebilir tabi. Bu da önemli bir faktör.
+1 yılAnlamlı neden diye soracaksın. Rus erkekleri kıskanç ve sahiplenici değil ve aldatmaya meyilli. Artı şöyle düşün orda herkes sarı ve mavi gözlü. Siyah saçlı türk erkekleri malesef onlara çekici ve sahiplenen erkek olarak geldiği için ruslar türkleri seçiyor
32 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa'da sadece rus kadınları sahiplenilmeyi iyi bir şey sanıyorsa bunda bir iş var. Ayrıca kaç tane rus erkeği tanıyorsun allah aşkına?
- +1 yıl
benim mezun olduğun bölüm rus dili ve edebiyatı orta 2 sene iş yaptım. Ayrıca Avrupa'da Rusların evlenme olasılığı da düşük. Çünkü genel olarak onlar Rusları soğuk buluyor benim gördüğüm bu.
+1 yılKiz türkiye de yasamak istiyorlar cok acik acik bir durum degil mi rusya da bulamadiklarini türkiye de buluyorlar rusya da cok sey olmadigi icin birde erkekler degisik geliyor kendilerini kullandirmak hosuna mi gidiyor ne
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım en yetkili ve tecrübeli şu an burada benim.
An itibari ile Rus bir kadınla konuşuyorum. Hiç evlenmemiş. Bu soru benim de kafamı çok kurcalıyordu, sordum.
1- Türk dizileri sayesinde o ülkede inanılmaz bir Türk ve İstanbul hayranlığı var.
2- Buraya defalarca tatile geliyorlar. Güneşi adam akıllı burada görüyorlar. Burası doğa olarak cennet bir yer. Resmen buraya aşıklar.
3- Türk erkeğini inanılmaz derecede çekici bulmalarının en büyük sebebi "sahiplenici-koruyucu" oluşu. Ruslarda bu neredeyse "0".
4- Aile yapısı erkeklerde neredeyse yok. Sürekli olarak içerler, kadınlarını da döverler. Ansızın kadınını çocuğu ya da çocukları ile terk edip gider. Ki şu anda konuştuğum kızın babası bunu yapmış. Babasını hiç görmemiş. Çevresi hep böyle insanlarla dolu.
5- Sadece akşam eşlerinin gelmesini, eve ekmek getirmesini ve ona "aile" olduğunu hissettirmesini istiyorlar.
6-Defalarca ama defalarca sordum. Bir gün parasız kalırsam ne yaparız diye sordum. Cevap şu: Ne bulursak onu yeriz. Gerekirse çöpten buluruz. Ama eşim beni seviyorsa asla terk etmem dedi.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılRus kızları kendisiyle ilgilenen erkek arıyor. E tabi biz de karşı cinse fazla ilgili olduğumuz için erkek ırkı olarak bu da onların işine geliyor. Türk kızları mesela ilgiden hoşlanmaz. Seni seviyorum desen " Ne kadar seviyorsun? " diye sorar. Doyumsuzdur. Rus kızları ise bu sözü duydu mu dünyalar onların olur. İlgiye ve sevgiye muhtaçlar gerçekten. Saygılılar ve sevdiği erkeğe sahip çıkıyorlar. Bizim kızlarımızda sahiplenme gibi bir duygu yok. Amaaan nereye giderse gitsin. Başkasını bulurum biter deyip geçiyorlar.
Yani Rus kızı baş tacıdır. ;)20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rusyadaki ekonomik kriz yüzünden. Yıllar önce hele Rusyadan ne doktorlar, öğretmenler, avukatlar vs. bavul ticareti ile gelmişlerdi. Ama burada yapılan ticaretlerde kandırıldıklarını anlayınca hepsi geri gitti ve sadece o malum kötü işleri yapanlarla turistik yerlerde şov yapan dansçılar kaldı.
10 Yorumla
+1 yılKültür meselesi. Çünkü rus erkekleri çok ilgisiz. Bundan sıkılan rus kadınlari ilgiyi Türk erkeklerinde arıyorlar sebebi ise yaz tatillerinde rusların ilgi alanlarının türk sahilleri olması. Haliyle Rus kadınlarının tercihi Türk erkekleri oluyor. Arkasında başka bir anlam aramaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılrusyada üni okuyan biri olarak söylüyorum türk erkeklerinin evine ve hanımına bağlılıkları nedeniyle. rus erkekleri kadar sapı solu dağıtan sapıtan erkek tiplemesi yok. zaten genelde gençlik heyecanı evleniyolar sonra iki tıktık tan sonra ayrılıyolar e çocukta oluyo bu arada çocukta arkadaşım oluyo doğal olarak. burada ortalık otuzlarında doğum yapmasına rağmen çok güzel genç bekar anneler kol geziyo. avmlerde felan kocasıyla yemek yiyen çok az hepsi 4-5 yaşındaki çocuklarıyla yemek yiyo.
00 Yorumlaçünkü türk erkeğini yollamanın kolay oldugunu bılıyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri de aptal gibi ego kasıyor. Erkeğin hası olduğumuz için bizi seviyorlar diyen çıktı ya 😂😂😂
1-) para (rus kadınları çok fakir)
2-) bırakıp gitmez evlendiyse korur (namus kavramı onlarda olmadığı için namuslu adam onlar için altın ve çocuğu babasız büyümez)
3-) manken gibi olup kendilerine iyi gerçekten iyi baktıkları için libidomuzu tavan yaptırırlar (bu da inan onların işine geliyor)00 YorumlaKıllılara karşı bir ilgisi olabilir rus kızlarının.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen tuhaf
Anlamsız değil aslında. Ruslar kadına değer vermez içkiye daha çok değer verir mesela. Avrupalılarda kadınlara çok fazla değer vermez. Hani biz daha çok ilgi gösterip daha çok sahiplendiğimiz için hoşlarına gidiyor yalnızca.
10 Yorumla
+1 yılHanımefendi bizden türklerle evlenmiş urslar bulup örneklemi belirlememizi ve araştırma yapmamızı bekliyor, hemen yapıyoruz tabi, araştırma nitel mi nicel mi olsun canısı.
20 Yorumlayanlış görüş kürtlerle evleniyorlar. her gördüğünü türk sanma. biz kürtlerle rusların dili birbirine çok yakın bide ikimizde koministiz.
212 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün
- +1 yıl
@rooster sen antalyayı türkmü sanıyon. orda çalışanlar garson komi bulaşıkçı tüm ois işlere hep kürtler bakar. kürt mafyası. vs diye gider. ben on yıldır kemerdeyim diyarbakırı görmedim bilmiyorum ama gel kemeri gör sahilde hwryerde kürtler var. mayoz bölünme ile çoğalıyolar kızım bunlar. bazılarıda çok zengin olmuş otelleri var otelde 24 saat kürtçe müzik çalar.
Rus falan tanımadım hiç bugüne kadar ama bildiğim kadarıyla rus erkekleri aşırı ilgisiz sorumsuz işsiz tiplermiş.. Birde bizimkiler öyle güzel hatun görünce üstüne düşüyorlarya, onlar da sanırsam ilgileniyorlar böyle..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok gezmiş çok yaşamış, hızlı yaşa genç öl tabiriyle yaşayan bir abim dediki rus kadınla ilişkisinde kadın yok böyle birşey demiş , rus erkekleri çok votka tükettiği için erekte sertleşmeyi azaltıyomuş o yüzden çok ilgililer dedi türk erkeklerine
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri saf ve kadınlar için tüm servetini döktüğü için tercih edilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku Rus kadinlari avrupada pek begenilmiyor ama turkiyede cok begeniliyor ayrica rusya halki zaten gelismis degil turkiye ayarindadir o yuzden sanirim turk erkeklerini begeniyorlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri aracılığı ile rusyanın nüfusuna katkı sağlıyorlar. Her nesilden bir insan olsun. Her damızlığı deneyelim gibisinden
10 Yorumla
+1 yılAnlamsız felan değil. Rus kızları erkekten anlıyor sizin gibi aşalamıyorlar.
19 Yorumla
Soran+1 yılOrtak noktanız kötü türkçeniz herhalde
- +1 yıl
Yoo Türkçem iyi hukuk fakuktesi okuyorum derslerimde iyi şimdilik. Ben zaten rusla evlenmem. Nickimin hakkını vermek için dürüst oldum. Ben annemin milletinden kız almayı isterim. Annem Azeri Türküdür.
Soran+1 yılTürkiye'de çok iyi hukuk eğitimi veriliyor ya zaten. Berbat gramer sahibi insanların hukuku uygulamayı becerememesine şaşırmamalı.
- +1 yıl
Se gel bakalım hukuk okuda öyle konuş... edebiyat ve dil aşıkların ortalaması yerlerde sürünüyor. Ben onlardan yüksek alıyorum belliki benim Türkçem iyiymiş hal böyle olunca, senin Türkçen kıt olmuş oluyor.
- +1 yıl
Işte bu sebepten dolayı size bakmıyoruz. Hep aşalıyorsunuz TÜRK erkeklerini. Bir sizde var bu huy. Diğer Türk ülkelerin kızları sizin gibi değil.
Soran+1 yılTürk olmadığım için problem yok.
- +1 yıl
Hmm tahmin etmiştim bence slav uyruklusun bir de ateist çıkarsan, senin nickini tam hatırlıycam.
Soran+1 yılFransız yahudisiyim baba tarafından ama kendim maniheistim. Tutturamadın.
- +1 yıl
Hmm her zaman tutacak diye bir şey yok neyse sağlık olsun.
Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Sünnetli oldukları için canım benim. Avrupa ne halt mış
08 Yorumla
Soran+1 yılSünnetli olmak iyi bir şey değil ki?
- +1 yıl
iyi bir şey deilmi ya bir git işine sen
Soran+1 yılSünnetli erkekler %30 daha az zevk alır, her kadın erkeğinin zevk almasını ister. Ayrıca kötü görünüyor.
- +1 yıl
hurafe onlar azalttığı filan yok
- +1 yıl
ayrıca fazlasıyla yaralı bir şey... Sünnet penisin uç kısmını saran, tıp dilinde “prepisyum” adı verilen sünnet derisinin belirli şekil ve uzunlukta cerrahi yolla kesilerek alınması ve penis uç kısmın açığa çıkarılması işlemidir. Sünnet yapılan erkeklerde bazı enfeksiyonlar ve kanserler sünnet olmayanlara göre daha az ortaya çıkıyor. Sünnet olan bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski 20 kat azalıyor. Sünnet cinsel yolla bulaşan hastalıkları önleme açısından da son derece yararlı. Yapılan araştırmalar sünnetin idrar yolu enfeksiyonlarının oluşmasını engelleyen bir faktör olduğunu ve sünnetli kişilerin partnerlerinde rahim ağzı kanseri riskinin azaldığını gösteriyor.
- +1 yıl
sünnetsizler cok itici duryo o et fazlalık
+1 yılŞahsen bende anlamadım bizde bir poh var sancak gören 😂
10 YorumlaEee kıymetimizi yurttaş kızlar değil yoldaş kızlar biliyor. Ahaha güzel mi konuştum ne! :D :D :D
20 Yorumlaerkekler ruslara sülük gibi yapıştıgı için ilgi hoşlarına gidiyor ondan
00 YorumlaÇünkü döşümüzün kıllarının çekiciliği hiç bir yerde yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılahahahdkjlfgkl
Alttan alttan 'beni de' dahil edip Türk erkeği fazla ilgi gösterir ve soğutur mesajı veriyorsun o yüzden saçmaladın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani şimdi türküm ama önüme bir tercih sunsalar . Rus. Arap kızı. Yahudi alman bide türk kızı. Gider rusu seçerim olmadımı yahudiyi seçerim yani bizim türk kızları evlenilecek tip değil. Çekilmezler. Hepsi mi? Evet hepsi!
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilgi gösteren
seven
iyi sevişen erkek oldugu icindir
Türk erkekleri neden evleniyor diye soracaksan?
fizigi düzgün rus kızlarının
sevişiyorlar da00 YorumlaParasal açıdan.. rusların çoğu paraya tapar dostum.. rusyanın ekonomi çok sıkıntılı rahat olmak istiyorlar
00 YorumlaTürkleri bu aşalığama huyunuz nedir anlamıyorum ki.
Her insan aynı değildir, çoğunluğun yaptığı şeyler için bir ırkı komple zan altında bırakamazsın.00 Yorumla
+1 yılyakışıklı oldukları için rus erkekleri çok tipsiz çünkü
00 Yorumla
+1 yılah ah bizim kıymetimizi onlar bildi de burnumuzun dibindekiler bilmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılBir tek onlar biliyor zaten
Demek ki türk erkeklerinde farklı bişey buluyorlar rus erkeklernde bulamadıkları 😀
00 Yorumla
+1 yılAynen oyle rus erkekleri kadinlara köpek gibi bile davranmaz ama bizim erkeklerimiz kizlari pofpoflamayi seviyor
00 YorumlaKimsenin zoruna gitmesin... ONLAR KADININ HASI BİZDE ADAMIN HASIYIZ. O KADARRR
09 Yorumla
Soran+1 yıladamın hası mı hahfdjkljldjklkşi
Soran+1 yılKaraktersizlik had safhada cidden. Türkiye'de 35 yaşında erkekler bile 14 yaşında çocuk zekasına sahip, kandırmaları kolay oluyor tabi.
Soran+1 yılHa bu ara, İskandinavlar varken adamın a'sı değilsiniz kıllı yobazlar.
- +1 yıl
Hangi Türk sana ikinci sınıf kadın musvettesi muamelesi yaptı bilmem ama biz Türkler yedi cihanda adamın hasligini binlerce kere ispatladik... Ayrıca İskandinav hatunlariylada çok teşviki mesayim oldu... Sen ağla gerçek bir Türk sana kadın muamelesi yapmadığı için... Senden Türk e kadın olmaz... Sadece gecelik tak tuk
Soran+1 yılTürk değilim ve asla bir Türk'le muhattap olmam zaten. Kanıtladığınız bir halt falan da yok. Kendini kandırma.
- +1 yıl
Türkün şeyine kurban olasin.. Sen kim Türk le muhatap olmak kim... Sen git senin gibi ikinci üçüncü sınıf milletlerin erkek bozmalariyla muhatap ol. Türk gibi asil bir milletin adamları sana çok kalın gelir... Hadi canım hadi. . git kendine kendi ayarinda çakma adam bul... Türk milleti seni haremine cariye değil hizmetçi yapmaz. .
Soran+1 yılFransa 3. sınıf millet mi pardon? Türkiye'yle karıştırdın herhalde.
performansımız iyi , Rusyanın eniştesiyiz neden olsun başka?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. aşağıdaki arkadaşlar gerekenleri söylemiş olay bu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışıklı olduğumuz için ayrıca türk kızlarını güzel bulmuyoruz havalılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklı mı :D
+1 yılçünkü türk erkekleri türk kadınlarından ve nazlarından triplerinden bıkmış durumda
rus erkekleri de kadın sevmiyor kadınlarına ilgi göstermiyor türk erkeği gibi sekste azgın ilgili erkeği bulunca da rus kızlar kaçırmıyorlar.04 Yorumla
Soran+1 yılSeks objesisiniz yani
- +1 yıl
olabilir kadın için erkek , erkek için de kadın seks objesidir zaten bunda gocunacak bir durum yok.
Soran+1 yılSeksten başka halta yaramayan boş insanlarsınız demek oluyor bu. Avrupa erkeğiyle hem güzel seks yapılır hem kaliteli zaman geçirilir, eksikleri yok artıları var yani. Sizin gibi her kadına hallenmediklerinden orada ilgi göremiyor olmalılar.
- +1 yıl
sen buz dağının üstüne bakıyor dibini göremiyorsun yazık. tabi görmeni de bekleyemeyiz detayları görmek zeka ister.
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaşındakinin erkek oldugunu bilgi için kadına sahip çıkar erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkeklerini seviyolar. bir tane bulsam inan bende evlenirim :))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türk Erkekleir daha rahat kandırılıyor
20 Yorumlabizimkiler çok ilgi gösteriyor burada orda önem yok kadına fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSavaş çıkarsa türkiye rusyayı yener ölürük die türkiyeye transfer ediyorlar kendilerini :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece Türklerle evlendiklerini kim söyledi? İtalyanlara daha sık evleniyorlar.
00 Yorumla
+1 yılDeğer görmek istiyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Bela arıyorlar kendilerine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Verilen değer boşa gitmemiş oluyor en azından.
00 YorumlaPara yok vıngır vıngır açlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsevmişler evlenmişler işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAnormal bir oran varsa sevgi olması söz konusu değil. Hem de zıt kültürler arasında.
- +1 yıl
Aşk ferman dinlemez, diyorum başka bişey demiyorum.
Sadece Türkiye de toprak istiyor olabilirler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. iklim koşulları nedeniyle geliyorlar
00 Yorumla
+1 yılRus-Azeri-Kırgız türk erkeklerinde gözleri var.
02 Yorumla
Soran+1 yılBulgarlarında vardı da AB'ye girince unuttular nedense :)
- +1 yıl
Bizde Rus erkeklerine göz kaydıralım o zaman aa ayıp :D :D
Gerçi kırgız bir konuştuğum vardı :D
Hayır çünkü Ruslar öküz Seviyo lütfen jsjsj
15 Yorumla- +1 yıl
beni tanısan böyle bir şey demezdin :)
Soran+1 yıl@ytamer3 Babası türk değildir belki? Olsa bile size ne?
+1 yıltürkler kadar kıskanan sahiplenen mi var nan
16 Yorumla
Soran+1 yılBu özelliğiniz sadece ruslara çekici geliyor yalnız. Dünya'nın geri kalanında kıskançlık=güvensizlik.
- +1 yıl
yoo hepsi seviyo bunu sıraya giriyolar
Soran+1 yılYok öyle bir şey. Benim yaşadığım yerde herhangi bir kadına sizin kadınlara davrandığınız gibi davranılsa ne olur düşünemiyorum bile, korkunç.
- +1 yıl
sen bize kurban ol :D
Soran+1 yılKalsın.
- +1 yıl
ayhh popom
Neden ne alakası var bizimkilerin neyi eksik
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyiniz fazla?
Soran+1 yılKültür, zeka, saygı vs. Türkiye'nin genel hali ortada ama.
Soran+1 yılBir tanesinde hepsi var yeterli o
+1 yıl"T" büyük yazılır Türkiye.
00 YorumlaZengin adama kapak atıyorlar işte
00 Yorumlamilletin keyfi bilemeyiz.
00 YorumlaÇünkü bunları saf buluyorlar😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSıcak denizlere inmek için
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılakıllı insanın hali başka oluyor😏
00 Yorumla siz kıymetini bilmiyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlara egoist diyorsunuz bir de 😂😂😂😂 Bu yanıtlar ne ya 😂😂 Gören de çok kültürlü, insanlığını kaybetmemiş tiplersiniz sanacak
Soran+1 yılAşırı hümanist birini bulmuşsun herhalde bizim burada müslümanlardan nefret ediliyor yoksa, ilginç :)
Soran+1 yılTonla müslüman var ve müslüman gibi yaşamaya devam ettiklerinde dışlanoyorlar. Çoğu sadece birbiriyle muhattap olan asimile tipler, kalanları da müslüman değilmiş gibi davranıyor zaten.
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem