Hocamla ilgili küçük bir sorun..

Merhaba, öncelikle bahsetmek istediğm için yazıyorum.Bi hocam var ve adam malmıdır nedir artık.. Ben derste kımıldasam, şöyle otursam, hatta gülümsesem dahi olay oluyor.Başta dalga geçio hoca hani takılıyodur gibi geliyo. ama insanların snfta durup cins cins bakmasına sebep oluyor şuan. Derse olan ilgim azaldı şimdilerde.zaten adamla göz göze gelmemeye çalışıyorum.Sıra arkadaşım diyo adam sürekli seni izliyo diyo.Ne yapsan ne etsen.Gülsen o da gülüo, üzülsen lafını yapıyo.bunun gibi.Zaten yokmuşum gibi davranmaya çalışıyorum.Bilmiyorum.Dersinde göze girmek isteyen bir kaç kişi var.Ve ben onlardan birisi değilim.Ama adam bildğnz dersin başından sonuna kadar.Benle ilgili.Bi erkek sınıfımızdan zaten bana sordu.İmalı bi şeklde hocayla aranız çok iyi falan.gülerek böyle.tuhaf bakışlar arttı.anlatabiliyo muyum? Ne zaman başımı kaldırıp baksam.Adam öylece beni izliyor.Ya dibimde ya da olduğu yerden bana dönük.sınıfn gerisi o kadarda umrunda değil çoğu zaman.Bazen durup durup eğer yaptığım bişey varsa.Zevkten çatlar gibi bi sırıtmayla öylece bana bakıyor.Ben tabi rahatsız oluyorum ki.sessiz kalıyorum.Hareketlerimi arkadaşlarımı ne yaptığımı inceliyor.Bilemiyorum ama durum diğer arkadaşlar içinde aynı olsaydı sanırım.insanlar imalı sözler söyleyip, uzun uzun meraklıca bakmazlardı..

Yorumunuzu merak ediyorum.?
Hocamla ilgili küçük bir sorun..