Hoşlandığımı söyledim sildi engelledi sonra engeli kaldırdı?

Merhaba hanımefendiler size bir sorum olacaktı, bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım olacak. Bir kızdan hoşlanıyordum ona aşık olduğumu söyledim ama kabul etmedi sonra whatsapptan mesaj attım gece ona duygularımı tekrar söyledim benim beklediğim biri var ben sonumu görmediğim şeye inanmak istemiyorum diye mesajlar yazdı ama biri olmadığını biliyordum çünkü eski sevgilisinden yaşadığı çöküntü nedeniyle uzunca bir süre kimseyle olamam falan diyordu yani bir ilişki için bile hiç konuşmamıştı sonra mesajlarımı okuyordu ama cevap vermiyordu. 2 gün sonra beni facebookta ve instagramda da silmiş bende mesaj attım silmişsin diye erkek arkadaşım silmiş dedi bende ona bırak bu oyunları dedim sana niye oyun yapyım dedi tekrar duygularımı söyledim yine okuyup dönmeyince hoşçakal diye mesaj attım. Gece beni whatsapptan engelledi sonra aynı gece feyste de ilişkisi var yapmış tarih olarakta ona hoşlandığımı söylediğimin bir gün öncesi yapmış. Daha önce birinden hoşlandığını falan hatta konuşmamızda da biri olduğunu söylememişti. 2 gün sonra whatsapttan engeli kaldırdı tekrar. 1 hafta oldu işte konuşmayalı. Neden böyle davranıyor acaba? Kafasında ne geçiyor?
Hoşlandığımı söyledim sildi engelledi sonra engeli kaldırdı?