Bir erkek benden hoşlanıyor ama ben ondan hoşlanmıyorum nasıl söylemeliyim?

Arkadaşım olarak gördüğüm bir erkek benden hoşlandığını söyledi bana bir hafta kadar önce. Ama bunu bana söylemeden önceki gün başka bir kızdan hoşlanıyordu. Kendisine sorarsan aşıktı o kıza. Hatta ben o kızı ayarlamaya çalışıyordum buna böyle arkadaş olduk da denebilir. Sonra birden "nasıl oldu anlamadım sana aşık oldum" diye mesaj atınca şaşırdım ben seni arkadaş olarak görüyorum dedim

Aslında hoşlanılmayacak insan değil boylu poslu sessiz sakin birisi. Ama böyle bir günde (hatta birkaç saatte) fikir değiştirince emin olamadım. Hala ısrar ediyor her fırsatta bana beni sevdiğini söylüyor. Ve rahatsız olduğum asıl konu da beni başka erkeklerden kıskanması.

Bide ben bu çocukla tanışmadan önce aynı ortamdan başka bir çocukla sevgili oldum. Şimdi arkamdan laf söylerlermi eğer biz sevgili olursak?

Ve eğer benim gibi düşünüp yok olmaz sizin bu iş diyorsanız ona neler söylememi tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Dedimki ben seni arkadaş olarak görüyorum, eğer arkadaş olamayacaksak hiç konuşmayalım. Birkaç gün konuşmadık sonra bu naber kanka diye geldi yanıma. Benden hala hoşlanıyormuş ama ayrı kalmamıza dayanamamış. Sorun çözüldü 👍🏻
Bir erkek benden hoşlanıyor ama ben ondan hoşlanmıyorum nasıl söylemeliyim?